Rīgā notiks Šaoliņas klostera mūku šovs

Levs Berezins, 09.02.2015., 12:19

Jau 21. februārī visiem Latvijas iedzīvotājiem būs iespēja vērot klātienē neaizmirstamo Šaoliņas klostera mūku šovu ar Austrumu cīņu paraugdemonstrējumiem.

Šaoliņas klostera mūku šovsPasaulē nav daudz cilvēku, kuri nav dzirdējuši par šo slaveno mūku šovu un nebūtu sajūsmā par tā fantastisko kungfu meistaru kaujas mākslu. Šaoliņas mūki piesaistījuši visu uzmanību ar savu nepārspējamo kaujas mākslas tehniku. Tā dibināta uz seno garīgo prakšu un askētisko varoņdarbu pamata, un pārsniedz materiālās pasaules robežas un cilvēka iespējas, pietiek vien pieminēt to faktu, ka viens Šaoliņas karavīrs var uzvarēt veselu pretinieka kaujas vienību. Vēsturiski Šaoliņas mūki palīdzēja nākt pie varas visprogresīvākajiem Ķīnas imperatoriem. Arī valsts vadītāji kritiskos brīžos vērsās pēc palīdzības tieši pie Šaoliņas mūkiem, jo saprata to, ka viņi ir neuzvarami.

Elpu aizraujoši ir vērot meistara – karavīra uzstāšanos. Noslīpētās un elegantās kustības pārvēršas spēkā, kaujas paņēmienu varenībā, līdz sekundes daļai noslīpētās kustībās. Redzētais bieži vien neiekļaujas parastajos pasaules uztveres stereotipos. Patiesībā atbilde ir ļoti vienkārša un tai pat laikā dižena. Tai pamatā ir cēls mērķis: tiekšanās pēc apgaismības un pašpilnveidošanās. Aizejot prom no visām pasaulīgajām izklaidēm, kuras tik raksturīgas vienkāršajam cilvēkam, viņi apmetās klosterī, lai visu savu dzīvi un enerģiju veltītu garīgajām praksēm, kā arī, lai veltītu sevi pilnības virsotņu sasniegšanai, ko viņi arī paveica.

Vēsturiskajā notikumā Latvijā un Baltijā, visi ir aicināti pievienoties lielajai sākotnējā kaujas mākslu dievišķā avota kultūrai un unikālajām Austrumu garīgajām praksēm.

Šaoliņas klostera mūki ar Austrumu cīņu paraugdemonstrējumiem 21. februārī, "Arēnā Rīga".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
loli ==> xzy.cz/2333 <== ==> wts.la/wfelq <==

Geraldsuh

loli ==> xzy.cz/2333 <== ==> wts.la/wfelq <==

Geraldham

Интересные новинки доступны у нас. Начните покупки и откройте для себя уникальные товары по ссылке: кракен зеркало

Lavon


ienāktreģistrēties