Plāns izgāzās. Palika omītes žēl, b*e. :)Tātad.Sveiki!Ir JAUNS piedāvājums.Savākties aptuveni - 4-6 cilvēkiem kopā un īrēt trīs - istabu dzīvokli torņkalnā vai imantā. Ir jau reāli piedāvājumi par 250 un 270 LVL mēnesī. Nū un ja savāktos kādi 5 purni - tad.. Jā, tad no katra aptuveni 60 LVL mēnesī, tikai tas, ka nāktos dzīvot vienā istabā ar Kādu (šajā gadījumā,piemēram ar kādu sava dzimuma pārstāvi).Un jā. Tātad tiek veikta diezgan smaga atlase, un dzīvoklī noteikti nenāktos mitināties kopā ar kādu narkomānu vai kleptomānu, bet gan vairāk ar kādu studentu. Tā lūk, jā tā gan. Tātad man ir vajadzīga sročna atbilde - ja vēlies un ja tā, tad man ir jābūt arī pārliecinātai, ka Tu spētu maksāt un kā pirmo maksu veikt par diviem mēnešiem (saimniekam protams) - drošības nauda - tā laikam to sauc. :)Tātad. Domā, Tev ir maz laika. :DUn jā - vispār - mani sauc Elīna, esmu no Bauskas. 8)Čau - čau! :)
paskatījos.
Un viss? o_O
es jau labprāt, bet rajons man neder..
Žēl, cik žēl. :(
domā reāli! Tas ir ļoti dārgi tādām vietām! Pat centrā var dzīvot lētāk (un ne jau koka mājā ar malkas apkuri)!
Rīgai - tas IR - normāli.
mana maasa meklee, kur dziivot.. pajautaashu :D
bomzite- kam tad vēl būtu jābūt? Kāds diskusijas nosaukums,tāda atbilde. o_OStarp citu, minkucs ir taisnība- vēl pirms pāris mēnešiem izīrējām 2 istabu dzīvokli tallinas ielā ( 30 min. gājienā ar kājām līdz vecrīgai) par nedaudz vairāk kā 60 Ls. Tiesa, tas bija pamatojoties uz veco līgumu,taču, vēljoprojām ir tādi dzīvokļi un būs arī.Tākā, nevajag te panikot.
Priekš 3 istabu dzīvokļa tas ir normāli, tā teikt pat maz. Tas ir viss dzīvoklis ar pašiem savu virtuvi, toletespodu un koridori ar nekādiem svešiniekiem nav jādala, tā nav viena istaba [tās parasti ir lētākas].Nu tīri es tā domāju :] ap oktobri varētu mēģināt man ko piedāvāt.
pa weekendiem drīkstēs taisīt bujāni, babahaķ spridzekļus, un šaut dzīvoklī ar gāzes pistoli? :D
tad es piesakos-es rūpīgi trenējeis zem piparu gāzes!
un saukt 15 draugus buhānam ?
nju ok. ja jau ir vēlme, var jau arī maxāt 240 par torņkalnu. bet nu ir cilvēki (kā es un mani kaimiņi), kas maxā 90 ls par centru. (Elizabete iela)
[ Forums ]
Charlesdaf
Focuspel
Plasticbew
© 2005-2025, Paskaties uz mani! ;) PASKATIES, es teicu!!! 8) :D, HC.LV.