Nu ko, man nav ko teikt, visas cerības ir attaisnojušās un mūsu jaunie parādīja uz ko ir spējīgi pirmajā spēlē, es teiktu pārliecinoši pieveicot Horvātus un iegūstot labas cerības tikt nākamajā kārtā :)Varbūt kādam ir kkas ko teikt par šo spēli, jo cik manu, šeit nav bijušas diskusijas par aktuālajiem notikumiem sprotā :)
spēletiešam laba :) prieks skatiities :D
biedriņš sarulēs!
Man viens jautājiens: vai vīrieši TIEŠĀM domā, ka var ietekmēt spēli un spēlētājus, bļaujot uz tiem caur Tv ekrānu? :D
Es īsti nesapratu, ko tu biji ar to domājis, veetah, bet šaubos vai ir iemesls to saprast.
Kārli, es esmu meitene. ;) Mani interesē, kādēļ jūs (tb, liela daļa man pazīstamo puišu) vienmēr kliedzat: "Piespeeeelīīīī!!! ROOOOOAR!" _pauze alus atraugai_ "Biedriņ, mērgli!" A reāli, jūs neviens uz laukuma nedzird. :DUn ja tu nedomā, ka ir vērts uz šo jautājumu atbildēt, vai iedziļināties tā vienkāršumā, tad es taču tevi nespiežu. ;)
veetah radija nevajadziigu novirzijumu no teemas, saistiibaa ar pashu teemas nosaukumu ''EČ basketbolā 2007'' ;) paluugshu naakoshreiz taisiit pashai kaut savu teemu ''viirieshu un sievieshu atshkjiriiba emociju zinjaa skatoties kaadu sporta aktivitaati caur tv ekraanu'' :))
Veetah, pēc tavas bildes to īpaši pateikt nevar, zin :DNU, tas tāpēc, ka mēs nespējam noturēt savas emocijas. Hokeju tu arī klusējot vari paskatīties? :D
testasterons valda!
visi 100 plusinji,ko esmu apsolijies salikt shai portalaa aizgaaja pie kaarlja par: lieliskais kārlis komentēja 05.09.2007. 07:26:27 Komentāra reitings:1.345NU, tas tāpēc, ka mēs nespējam noturēt savas emocijas.laukuma malaa,kad bljauj, to tachu arii nedzird, knapi reizeem kauko no trenera [ja tam ir paaraakaa riikle], bet tas ar diezko daudz nedo!!!tachu no malas luurot un ja ir interese, ta taa gribaas tur lekt virsuu un paraadiit kaa iisteniibaa vajag, ja iet vinjiem greizi!!! :|
visi mani plusiņi aiziet pie hepatīta par ''taču no malas lūrot un ja ir interese, ta tā gribās tur lekt virsū un parādīt kā īstenībā vajag, ja iet viņiem greizi!!! :| ''
PSC viens punkts izšķir visu!Viens punks pagājušonakt izšķīra Lavtijas vīriešu basketbola izlases likteni.Zaudējot Portugāles izlasei ar 67:77 mums bija jācer ka Horvātijas izlase zaudēs esošajiem čempioniem Spānijas izlasei.Tikko apskatijos EuroBasket2007 mājaslapā un ieraudzīju to, ka Horvātijas izlase ir uzvarējusi Spāņus ar 85:84 PSC blja!!!!!Ar to arī mūsu izlasei šis čempionāts ir beidzies!
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, EČ Basketbolā vīriešiem 2007, HC.LV.