Es neciešu no psihiskas dabas traucējumiem – es tos izbaudu.- Cilvēkiem ir raksturīgi kļūdīties. Bet vēl raksturīgāk ir uzvelt vainu citiem.- Nav svarīgi zināt, bet gan pajautāt tam, kurš zina.- Ir jauki atstāt kādu kraķīti paģirām. Slikti, ka nevar atcerēties – kur.- Ja meitenes spēj tev sabojāt studēšanu, met studijas pie malas un sāc bojāt meitenes.- Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas, bet es vienmēr izrādos ātrāks.- Bēdz no kārdinājumiem! Bet lēnām, citādi nepanāks.- Slinkums ir visu netikumu māte...Bet vecāki ir jāciena.- Atceries – katra sieviete ir potenciāla vīra vai sievas māte.- No darba vēl neviens nav nomiris, bet kādēļ gan riskēt?- Nekad neuztver dzīvi nopietni – no tās nobeidzas pat vislielākie gudrinieki.- Nav bēdīgi aiziet uz kapsētu, bet gan – tur arī palikt.- Tīra sirdsapziņa – droša sklerozes pazīme.- Tas, kurš piedzimst nabadzīgs un neglīts, turpmākajā dzīvē turpina attīstīt abas šīs īpašības.- Uzvarēt nav galvenais, svarīgāk ir panākt, lai citi zaudē.- Ja tu neesi risinājuma sastāvdaļa, tad tu esi problēmas daļa.- Ja naktīs jūs moka sirdsapziņa - guliet dienā.- Ir svarīgi atrast savu vietu dzīvē, vēl svarīgāk ir ieņemt to pirmajam.- Ar to nepietiek, ka jūs zināt savu vērtību, vēl ir nepieciešams pieprasījums.- Īstam vīrietim ir jādzīvo tā, lai pirmo dzīves pusi viņu barotu vecāki, bet otro – bērni.- Veselīgie ieradumi paildzina dzīvi, bet neveselīgie – dara patīkamu.- Kriminālkodekss – ekstremālu izklaižu cenrādis.- Vēlies jokot tā, lai visi klausītos elpu aizturējuši, mutes atpletuši? Kļūsti par zobārstu!Droši lieciet arī ieksā, ja kkas līdzīgs ir. Ir taču tik jauki pasmieties :D
http://www.hc.lv/forums/parejais/667/
sabiedrības krējumā ir zems procentu līmenis.
estere=d nu, kam tad tieši?tauku? alkohola?
Daudzu gadu laikā esmu nonācis pie apziņas, ka labāk ir paskatīties iepriekšējās tēmas pirms aizsāc jaunu, citādi var nonākt neveiklā situācijā. ;)
caps - es vēl diezgan nesen nonācu pie šādas apziņas :)
:) Gan arī Kārlis beidzot nonāks.
Es nonācu pie secinājuma,ka administrācijai vajadzētu izdzēst šādas tēmas! ar tādu kā "tautas balsojumu". Vai pievienot esošajai,ja tāda ir.
es jau pirmais balsoju, jo biju bišķīt piemirsis par šādu tēmu :(publiski atvainojos :)
Kam negadās
puptii duptii pants atzinja-jaabuut daudz plusinjiem;D
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, dažas dzīves atziņas :D, HC.LV.