doma iet tagad peldēt jūrā (28.08.07), piedāvaju derēt uz kaut ko, ka neieiešu jūrā-viss notiek ar sekundantiem un kameru, tā ka nekāda krāpšanas nav iespējama.P.S. shis nav nekaads joks!
Tu ar bruņām vai bez iesi? :)
bez, protams-sarusēs savadāk:(
I know - knight will use his horse!
o! mees ar gandriiz pagaishnakt [nuu ap 23jiem] ieliidaam!!!tur jau nau nekas LIELS, ir liists septembra viduu arii!!! un juuraa!!! :P
Es izaicinu tevi to izdarīt Ziemassvētku vakarā!
Davai, Kaste... ja Tu ziemassvētkos izgrauzīsi āliņģi ar zobiem, es tajā ielīdīšu!!!
:D :D es gribu būt klāt tajā brīdi :D
Mikinj,esmu ar mieru,ja maināmies lomām! :D
Vēl jau varam tā - Tu pliks stāvi un gaidi, kamēr es ar domu spēku Tev izkausēju ledu zem kājām!!! XD
ZIEMĀ!?[visapkārt vieni sadisti xD]
Tas ir JĀ???Varētu to tepat Talsos... mums 2 ezeri kā nekā =D
Tas ir: kad tevi ziemā ieraudzīšu, bēgšu,ko kājas nes!
hahahaa-mission completed-buus video;Dbija krusa;D
Izdarīji joan_of_arc???
hmm runā , ka jūra pašlaik esot silts ūdens, takā nekāds īsts pārbaudījums tas tev nebij :) vienīgi tie aukstie vēji, bet dēļ tiem vējeim laikam tas siltais ūdens iepūsts krastā - kā tad nu īsti bij? :)
ūdenim siltam jābūt http://www.meteo.lv/public/28159.htmles rīt uz jūru! :))
kaads silts?;DDD visi staaveeja un drebeeja aaraa;DDDvilņji gan bija uuuuu!ja kas pajautaajiet nevermind, kampy vai garmisham!antileitotaaj, griebetu redzeet, ka tu tur desmit minuutes dzjumiitu..
baigi aizvainotais izklausies :DD
tas tev nav stāvēt vasara pie ventas rumbas...
Bet bija labi,jā ;D Mārtiņs godam iedžumīja iekšā un par normāls iznāca ārā. Auksti gan bija,jā,krusa arī bija,vējš,lietus :DD
vajadzēja iznākt nenormālam?to gan jūs gribētu....
es divaas jakaas paarsalu kaa nabadzinsh gaidot kameer shamais peldaas :D
Jā,slava un meitenes Mārtiņam!
Tas video solītais būs?
tas ir tikai peec 18 gadiem skataams-savas nezjeeliigaas dabas deelj;Dok nosuutiishu!
es arī gribu redzēt :D
Varētu hc.lv izveidot sadaļu "no 18" kur visādus tamlīdzīgus video un bildes varētu likt...Un es ar gribu to video!!!
vinju var atrast starp parisas hiltones pirmo un otro home video;D
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, joan_of_arc derības., HC.LV.