sanjemaas visi par un pret, jaa vai nee, fani ne fani, speeleeties prateeji un neprateeji..http://www.hc.lv/afisa/kulturas-pasakumi/1164/
bāc! tagad jātrenējās katru dienu-paldies par kūkām;DDDuz kaarts daudz kas ir likts!UZVAREETAAJI PAARNJEM HC.LV!
es ceru,ka tur ir asfalts. :angry face: dziljaakas reetas ieurbsies luuzeriem!!! [tas veicina dabisko atlasi] :more angryer face:bet, ja mees kljuustam veel nopietnaaki, ta buutu feini magjiitis :) veelams cd/mp3 variants!!! es garanteeju droshiibu un bateriju NEtruukumu [aha]. ja kaads parakstaas,ta meilo! sarunaasim! protams pats centiishos arii runaat caur saviem resursiem.
Ir ir asfalts :)
johaidii!!!nu laicinjsh vilinaat vilina!un vareetu paklausiities ieteikumus,kaadu muzon dlja njiprihagjajemij atmosfer bila bi zjilano!!!man ideja ir griezt hc izlases cauri un ta veel es vareetu uzspiest svu izveeli jums [dj hepatitos - skan ne visai :S :P :D]
katra zinja kaut ko uzlaadeejoshu!;D
Nu nez gan kā būs ar autortiesībām par skaņdarbu atskaņošanu publiskā vietā.
kaadas autortiesibas?vai es nevaru klausiities ko gribu, speelejot basi?kaut vai vairas viikjes uzrunu tautai ..
Nu lieta vienkārša, nav jau pirmo reizi tas:Tu uzliec savu muzonu, blakus mājā tantei Dašai tava mūzika traucē barot kaķi, viņa izsauc policiju, kas savukārt tev paprasa līgumu ar AKALAA un pamēra skaļumu, vai nepārsniedz cik tur tos dB.Sen jau tumbas ir iepirktas skeitparkam, bet nevar jau neko atskaņot.
bet es 100% esmu paarleicinaats, ka taas hc latvieshu apvieniibas nemaz nezin kas ir AKA;DDD
Jāslēdz licences līgums ar AKKA/LAA, līdzīgi arī tad, ja gribas radio klausīties.
P******* LICENCI NAAKAT SPEELEET!
a tad pa to muzonu runaajot, ja es eju ar magjiiti pa ielu mani var njemt ciet? izklausaas pagalam muljkjiigi! tur tai jaunieshu centraa viss,kas tiek dariits ir juusu? nedriikst taa buut,ka es saku: "ienaacu ar savu kasti un klausos,lai mana kreativitaate uzplauk" un tad pat tantei buus prieks par jaunatni!!! bet pirmo reizi varu aprobezjoties tik iebaazjot degunu tai komuunijaa!!! un ja buus lemts ta jau veelaak vairaak kaukaa kauko izpraatos.
agrāk oranzjā bumba bija godā, tagad tikai podā...
nelej nu te niekus, visur pa klusam kaads met triijniekus...
tu un es;DDDD
gribeetajas jau ir arii meitenes :P
gribētājas ta gribētājas, bet varētājas?
vot tas jau bija uzbrauciens :D
publisks fui visiem, kas šodien ignorēja strītbolu skeitparkaā!kaunaties!special thanx to hepatits, bet es tāpat vinēju;DP.S. tiek izskatiiti periekšlikumi nakamajaam oranzjaas bumbas krustceleem.
taga censhos stiprinaaties ar olbaltumvielaam, proteiiniem un dzelzi.. dzels naaks no alus bunjdzjinjaam :Dbet juutos lieliski!!! tur ir atsauciigi cilveeki. [ne ta ,ka hc tautinja :P :)]laika apstaakjlji pa feino, drioiz saaksies veetra,bet mees paspeejaam! un kaapee juus taga hokji neposii?un par to uzvaru mees varam baigi pastriideeties :P :D
hc tautiņa vainīga :DD
uzvara tīra;DDDDDjā hcišņiki slapš pulvers....
bāc,pilnīgi smiekli nāk :D es jau biju gatava nākt uz sastādīt kompāniju a kamaz,tu, ļaunais,teici,ka nevajagot iet. :)zinu ,ka dabūšu daudz mīnusiņus
nafig taads texts no kamaza? sakautreejies?un, nevemind, izlasiiji kas bij organizators??? galiigi ne a to esi runaajusi par to saapi [iet vai neiet]! :P
ak nē :)Cik cilvēku bija?
diezgan padaudz taadai dienas paspeeleeshanai!!!!konkreetaak:* 7-8 speeleetaaji;* + kaadi 10 skatiitaajitaga vari "iesuukt (-aat) savaa stilaa" ar savu neierashanos!!![un galvenais, ko mums ar kamazu prasiija: "kad juus atkal atnaaksiet???" :D :D un es taga nerunaaju par publiku,kas to prasiija, bet par to faktu, jo katram kam seezj ieksha shaada veda atpuuta pie sevis nodomaa, kad diez atkal kas liidziigs notiksies!?! :P]
Prieks, ka salasījāties!Negribat kādu darbadienu līdz 18:30 ko sarunāt, lai es ar varu saspēlēt sava darba ietvaros? (Ceru, ka iesildījāties labi ;))Bet patiesībā tādu pasākumu vajadzētu regulāri taisīt, lai visi zin, ka tajā dienā, noteiktajā laikā kaut kas būs.(Būs jāpajautā kolēģiem, kas tajā dienā strādāja, kāds bija jums tas līmenis.)
aaa jaa..aizmirsu piemineet,ka administraacija arii piedaliijaas :D :D :P :) [to 7-8 speeleetaaju viduu]
Žēl, ka es netiku. Vismaz augstskolā tajā laikā dabūju 1 ieskaiti.Bildes arī būs? (Gatis no "administrācijas" nebildēja?)
man te ar darba kolēģi pa fraideyiem bumbu dzenā, līdz laikam kamēr atkal kāds kāju nesalauž vai smadzeņ trīci dabuj :D tas viss ir ļoti bīstami.
deni2s komentēja 28/04/2007 22:44:58 :"Bildes arī būs?"nebija krama pusneprofesionaalais viedoklis shajaa sakaraa :Pun es tik daudz jaunu cilveeku nosaukumus dabuuju savaam ausiim dzirdeet,ka atceros tik spilgtaakos [diemzjeel nosaukums "gatis" manaam ausiim gaaja secen un bildeeshanu ar nepamaniiju :|]
man bij tāda doma aizvilkties pafotografēt, ja es būtu pēc dun dun rīgā palicis. bet nē - pasaucu no ogres taxi un aizbraucu uz vienu drum'n'bass pasācienu, kas notikās mežā :D
taga vari "iesuukt (-aat) savaa stilaa" ar savu neierashanos!!!Paldies,mīļais, par laba novēlējumu :) Vispār iesaku taisīt vēlāk.12 no rīta un vēl pie tam sestdienā ir ļoti agri :)
nu veertee pati savu attieksmi uz miegu [sapnjoshanu] vai ierashanos "kurzemiitee" [reaalu diivoshanu, kautgan reaals ir taads maaniigi groziigs jeedziens]!!!un kjepinju [kjepinjas --> ""] izteikumi ir taadi pashi kaa jeedziens "reaals" [atkal jaapiebilst: "manaa uztveree!" <-- shiis kjepinjas luudzu nejaukt,jo shii bij tieshaa runa! :D :P]
LABI LABI-GAIDAM NAKOSHO!un lai būtu!!!!!12;00 ir pat ljoti labs laiks tiem, kam prioritaate nav nodzerties piektdienas vakaraaa!P.S. nākamais basis saucās ''riepas pēc''!
shitam pasaakmam ir veelviens +!!!nezinu kaa tu kamaz,bet es iesauljojos [ne pa jokam, kaads man deguns un vaigi :) visas tavas gruupijas man taga lektu virsuu :P] un no taa man vakar laikam galva pulseeja un svila!!!ja patchtkjii shokoladnij zajez!!! :D :P
jān man ar teica, ka esmu bijis bezmaz vai hirosimā bijis....P.S. kādas manas grūpijas?
Oi, pavisam aizmirsu... tad kad atcerējos, bija jau par vēlu un kamazs jau bija te sācis lamāties... ak mana nopīpētā atmiņa =(
jaa jaaaaaaaa...........paSsion is not a crime!!!!!!!!!!!!!!riit briest basis!
"riit " bija taads basis!!! :) bet sestdien [05.05.2007] tochna!!! ceru,ka ieliksies afishaa tas! un ja nee ta tas pats info ir arii jau notikusho pasaakumu sarakstaa! un manupraat tur veeljoprojaam var atziimeeties tie ,kas buus vai bija! :P :Dun: .., nevermind, shoreiz pa tuksho "neatkjekseejies" :D :P ..kaa buus ar chominju un agony!!??!! :D :D
forši :DHepatīt,es apsolu ,ka ieķeksēšos tur,kur iespējams nāks.Lai man neviens nepiesietos :p Nu gadās visādi neparedzēti gadījumi pat tad,kad ir atķeksēts ,ka nāks.Miers uz zemes! jas
es jau todien teicu ka netieku 5ajā :D :Stad "basis" bez manis :D
puiši labāk futbolu noorgqanizēt, uz to es vairāk gribētu ierasties he !!!
nu dāmas, aarrr, nu dāmas ar.. :D
aicis, sanjemies un saac organizeet!!!ta jau jutiisi,kas un kaa :P[es personiigi zinu tikai futbola laukumu teikas videnee. tur skraidaaju pagaishvasar/rudenii, bet vai taga tur taa driikst paskraidaaties, nezinu :/]bet man taa oranzjaa bumba tuvaak.. :) :P.."Pie baltas lapas apsēžosKā pie baltas domas kapaUn kas pažēlos reiz tosKas viens otru nesaprata Un kas būs tik drosmīgs pateiktKa nav vainojams neviens"..
Nu ja kāds ir gatavs arbraukt uz jelgavu - taisam!!! . te entuziastu netrūkst he.
oranzjā bumba da best!!!!!tik sestdien ne tik agri moš-man dubults pasaciens riitdien....futbols īsajiem...
shodien ar muusu daliibu "kurzemiitee" buus kaa buus.. { O.o -.- } moshk dienas otrajaa pusee ap 16iem[moshk]!!!..bet shii diena ir tik fakin' skaista..
njā, bija kā bija :DDDDnu tad rīt!!!!!!!
prepare to HEAT in da "kurzemiite"!!!riitos tik superiigs laicinjsh!!!man toch nebuus ko dariit riit! un tai "kurzemiitee" tik no 14iem darba dienaas [un liidz 22]+ veel: riidzinieki, izklaastiet kur ir feini basiisha laukumi [aarpus telpaam] un kaadi tiem laika limiti!!!es, piem., zinu: -) "kurzemiite", imantaa, segums - asfalts, tur toch ir laika limits[sveetdienaas laikam nerukaa], bet superiigs laukums un groziem ar nau ne vainas!!!-) pie dominas ir RTK [riigas tehniskaa koledzja], kur blakus sporta zaalei ir 1 grozs laukaa, segums - betona brugjakmens. bez laika limitiem!!! [tik citreiz moshk paar pa seetu jaapaarliem :)]-) uzvaras parcinjaa. a tur taga marazms daraas!!! bet nu ceru ka uzkops un buus ok, jo vieta vienkaarshi perfekta un grozi ar superiigi!!!debiili, ka tur pie taa olimpiskaa centra pazuda, jo kaukaada piebuuve uzceelaas, bet gan jau..
es redzu ka man te aiz loga ar ir basha laukums.ar jaunu grozu ;Dtik nav kas spēlē :(ps.man patiik bumba..
keder labāk ar pudeli spēlēties ;)
Mārupē pie mārupes vidusskolas.daži metri no rīgas :DAsfalts,viens grozs,smuka daba. Laika limiti-jāapjautājas.P.S. Vakaros tur salasās daudz veču un spēlē-ja vēlaties viņiem pievienoties
ta riit un pariit ap 15iem lasamies "kurzemiitee" !!!un pie uzvaras parcinja taga droshi var arii maukt, turtaas grants un zemju chupas nostumtas no laukuma.. un gan jau zaaliitee var arii futeni!!! [un peec tam kaadu padzeerienu :)]plashs skats uz to lauku, mjaa.. [kaadreiz tach letinjiem tur ar' jaaietusee :D]
tad kad????shodien es netieku, bet riit mosh uz kaadu stundu tieku...uz liepaaju braukt isn't cool!
ū ja futbōls ar pudeli vai tamlīdzīgu spārdāmo tad es būšu ;)
jea.spārdāmie labi =Dmm~
bij ok!!!shodien 15os buus veel okejiigaak.
Derētu uz abiem groziem saorganizēties, lai var paskraidīt arī kārtīgi ;)
jaā, jo būs superduperbaskenbolen lordius cēzarius-gatavoties blokiem hobiti!
Būs man atkal komandā jāņem sīkais (tas kurš Jānis) :D
5dien ap 15iem tiek iemeegjinaats jauns streetball spots riigaa!!! [esat laipni gaidiiti interesenti]location: uzvaras parks [uz abiem galiem ar var, jo redzies ir divi superfeini grozi]datums: 08.05.2007laiks: ap 15iempeec morea pasaakuma varetu normaali paskraidiit!!! [ja ne basi zipinat ta paskraidiit tochna, futbola un pudeles spaardiitaaji vaacaties kopaa!!! :) oranzjaas bumbas cieniitaajiem probleemu nesagaadaa kaadam iespert un uzvaras parcinjaa ir superiigi.. pat vareetu teikt SUPRA plashs zaalaajs]
un var temt aliņu bonusā!
Ūū pudeles spārdīšana :))tik sho 5dien netieku :(
ejam?!!!?starp kaadiem 15iem/16iem???location: briivdabas multiahuunaakais laukums uzvaras ciiniitaajiem!!!laicinjsh vienk supper,.. nee, SUPRA!!![biju jau pa smirdiigo tornjkalna vai kaa vinjtur maaras??? dikji paskriet un basi sagribeejaas. :)]
es atkārtošos -> Futbols :)
tev ir tiims?pasaki laiku un vietu un veel veelamo personu sarakstu..moshk to ar var sakasiit. easy!!!
moš labāk litrabolu? sen neesmu neko darijis šī sporta veida attīstības labā!
es tieši par to stukoju, jo radās citādi būs mašīnists 2
tu re!ziedonjdaarzaa ir superiiga vieta basiisha speeleeshanai - domaajams gan dienaa, gan vakaraa, tik taga rudenii debiili, ka vietaam taas lapas sapuustas!!! :/tur tie feinie hansa grozi ar debiilajiem vairogiem [taadi pashi kaa uzvaras parcinjaa]. veseli 4 peec skaita!!!segums - feins asfaltinjsh. [atkal aizmirsu kaa tas {asfalts} vaards rakstaas]apkaart koki, aizveejsh, taads paeenains, vismz shodien tautinja tur apgroziijaas un veel taada prasmiigi speeleejosha. jaa superiiga vieta.pat 3 groziem ir tiiklinji!!!
kad un cikos?es varētu saakt trenēties basketbola ieskaitei sportā :))a ziemā taisīsim sniega kariņus? :))
jaauzkjer panormaals laiks un ta jau mieriigi!!! [atbilde uz abiem jautaajumiem]
ziemā rūķis teica ka vedīs uz kalnu snovot :D
verdant, baša spēlešana bik atsķirās no fūzja-kārlis tur nolasījis diezgan iespaidīgus eksemplārus...bet vajadzētu kaut ko sabīdīt-niez bruņas bik...
Manā darbavietā baša spēlēšana notiek katru dienu, ja nelīst, izņemot svētdienas.
Foršs darbs.A CS vai GTA nespēlējat?
hmm tad mosh varam 6dien savākties un uzraut kadu speli ziedoņdārzā? ko sakat?
droshi!
tad 6dien pēcpusdienā ;) un joan,tas nozīmē,ka man neļaus spēlēt-(ies) ? :(
nu negalvoju par dzīvības pazīmēm-mani pat sabradāja:(
litrabols + basketbols vai tikai basketbols? :))emmm, tā pēcpusdiena - cikos tas domāts?
manā gadijumā tikai basketbols:(
saakyuma basketbols and then ka kursh velas vai nu litrabols vai nu ka :Dpeecpusdiena ir apmeram pec 16.00 jo man skola(lai cik tas neticami neizklausitos bet ta ir :( )tikai viens jautaajums kas ir 100% speleetaji, un vai jums kadam ir bumba?
esmu 100% spēletājs, bet bumbas nav:(((
boy_with_no_arms toch naaxi?vnk pashlaik ja tu nac esam 3
OU JEE!!!es varu piekrist. [AR VISU BUMBU!]a bishkji aatraak nevar, jo taa sauliite uz vakaru ir taada.. ar zobiem!!! un tos laikapstaakljus jau redzeesim. un kas attiecas uz bumbaam un tautinju, tad tai ziedonjdaarzaa, pec ieprieksheejaas pieredzes varu spriest, ka feinaa laikaa ir gan tauta, gan bumbas!!!
nu tad mes jau esam 4 :))nu man skola beidzas tikai kkur 15.00 ta ka varam satikties 15.30 pie uniisha un bidit uz ziedoņdārzu.
ām, es jau pa taisno uz ziedoņdārzu it kā-man tā taisnāk sanāk..
nu tad davaj tad esi jau tur :)
es būšu ;)ta 15. 30 pie centra u/v ? :)
ja 15.30 pie unisha :)
meitenes ar varēs spēlēt? =D
ja jau baiba pieteicās...
playbass: es stroga būšu. tad pie unīša ;)
ja var spelet meitenes :)nu karoch visi kas speles esiet 6dien 15.30 pie unicha vai kā tagad viņu moderni ir saukt GC(Grind Core) :D
jūs tik tur nepiekozjaties!
Lai mees dzertu - nekad :D
ha, 60%iespējamība, ka es arī ieradīšos :>
ceru, ka peec 6 h buus VEEL saulainaaks [vai arii vismaz tik pat labs laicinjsh] un plaani nemainiisies!!!kas zin manu nr., lai zvana, ja kaukas mainaas, bet shaa vai taa es tur garaam tipinaashu.c ya!
tjip sestdien 16:00(turpatās)!
tjip! ;)
a pirms tam nevar kkur tikties, neaceros kā tur tikt xD
Pa čakeni taču! ;D
tad jau var vēl netikt...
nu ok davaj satiekamies atkal 15.30 pie unisha kas neatceras ka uz ziedoņdārzu tikt :)
nu fuj, cik žēl, ka es nevarēšu arī šonedēļ jūs apspēlēt :DDD :P
jajā..dibenu taupam-bail sametās...
vo vo gan jau ka ta ari ir :D:D:D
ejiet pa gaisu :P mans dibens tagad jau ir norūdīts :P :DDDneģēļi :D
specpletnes?
es laikam būšu, tik ceru ka 5dien atkal nesastiepšu kāju :)
nu tad kas točna bus?
es buushu, ja ,nedod dievs, piektdien nenolaupa NLO...
būšu ja tikšu līdz rīgai.. :)
ja neaizbraucu uz Ventspili, tad es 100 punkti :)Kurš tad cits varēs sadot pa mizu Mārtiņam un Hepatītam? :D see, you on the court ;)
Būšu, ja mani nenolaupīs fērbiji xD
neapcel manējos, viņi arī būs!
ē būs vēlviena litrabolniece. .
tagad pasaka kas tieshi buus pie uvc?
paldies pa foršo spēli ;D
paldies par bumbu, mārtiņ :)* :D
lūdzu 45 kopcas sarkanajam...
nu ko tad šo 6dien atkal esat gatavi orandžās bumbas un hc.lv krustceleem? :Dka parasti 16.00 ziedoņdārzā vai ari 15.30 pie GC(grind core) :D kas nezin celju uz ziedoņdārzu!
kampy par meitenju komandas kapteini!!! hahaaa! saturaas!
eu man liekas man tie ziedoņdārzi labāk jāizbeidz...vai jāizbeidz iepriekšējos vakarus tusēties-a to visādas figņas ar konduktoriem un kontrolieriem...bet laikam parakstos uz mp neeju!
uz melno piektdienu? :D
5dien vnk jāatvelk elpa, lai varētu močīt 6dein basi ;D(es pie GC būšu)
ok, skatamies! [murgu deelj visa pasaule apmaakusies, nosviidusi, bet nezjuust. dodiet sauli!!!]
nu taa sporcmeni/nes!ir doma 6dien nevis basi raut, bet gan futbolu!ir doma spelet uz daudzmaz normala laukuma ar vartiem un maurinju(daudzmaz normalu)tads laukums atrodas sloks ielā 49a(Rīgas 41. vidusskola)vares paspelet futbolu, iedzert alu vai ko stipraku jo tur menti nekursee ka ziedoņdārzā!tagad piesakas kas butu ar mieru piedalities???
es!
tad pie GC pus 4os ;D
es un mans liikkaajainais kamielju braaleens arii buusim!
playbass --> http://www.hc.lv/forums/zalais-dzivesveids/719/
es pēc mēģa tik.
cikos tev meegjis beidzas?
da es vēl īsti nezinu, kad viņš saakas-vēlākais pustrijos, bet cenšos agrāk sarunāt-piektdien nebabahaju tak što ceru agri celties un darīties!
joprojaam esmu aizraujoshaas speeles iespaidaa.. kjer bumbu!!
kaadas atsauksmes?
nākamreiz ar bumbu lūdzu xD
kaads sakars shim peedeejam tirdzinjam ir ar basiiti???
kad taisam fūzi?
labāk pagaidām sausāku un siltāku laiku ;)
Ja nebūtu vēja, tad man nebūtu nkas pretī. Ir spēlēts futbols arī pa kupenām. Un basītis pa sniegputeni, tā kā, mani nekas nevar atturēt.
karoche..!noruna paliek noruna un dabas teevs/maate to ir dzirdeejis/-ushi.kad? kur [manupraat tai pashaa ziedonjdaarzaa vareetu buut ok]? cikos?
Doma, laba, varētu piekāpt uzmest kādu bildi! ;)Ziedoņdārzs der. Ap 18:00?
es jau sezonu esmu atklājis, tgd domājam tik cilvēkus savākt un pa šādu laiku būtu grēks sēdēt interneta portālos.
kad tad ejam, kaarli? pasaki un es skr/ieshu!
Rītdien? 17:30? Ziedonī?
okja tur neviena nebuus un tev nebuus gangs liidzi, ta baigi labs treninjsh sanaaks, jo shodien izgaaju un iepaziistinaaju plaushas ar pavasara gaisu un musiishi ar kauko saaka atcereeties, taga rokas triic! PATS ES NEKO NESAPROTU! [tik kaukaada nozjeelas sajuuta maisaas rinjkjii. :|]
Labāk futbolu, šķiet,ka ārā ir pietiekami sauss,man vismaz vārtos ir vieglāk bumbu trāpīt nekā grozā
hepatits, bija labs. Tgd esam sadabūjuši vēl no pāris cilvēkiem numuriņus, un kkad vajag vēl savākties, tik ceru, ka nākamnedēļ būs siltāks kā tgd, citādi... būs sūdīgi.
es nevareeju atteikt paaris extradubultstundaam! ;) [taapee neierados]shodien ir taads dzestri apraijoshs laicinjsh! nu jaaskataas.fukjiku, baiba, var sakasiit, ka tik ir gaajeeji!!!
nu es jau bushu gajejs šā vai tā :D
Uz futbolu iesi tāpat kā uz slidošanu,ko pats organizēji? :D
oi oi tagad to visu muuzhu pieminees? :Des vismaz saorganizeeju jums :D ;P
tātad, ja laiks labs, tad sestdien no trijiem basketbols.hepatīt, īpaš tas uz tevi attiecās-pietiek kniebties, laiks izstiepties!
t.i. šo sestdien? paga, šodien?! oO
Jā, bija jau. Laiks bija kā radīts spēlēšanai, tik saule bišķīt traucēja, bet nu, tas mazsvarīgi. Mani tik interesē, kur Dima pazuda.
vot losis, saule trauceeja!!!! kaukaadiigi veel varbuut sevi paslavee?!?!!! tik taa, lai galva nesaak saapeet.man maartinjsh un osis trauceeja! :Pmeichas sanjemaas, shodien tik viena bij'!p.s. maartinjam noziimeeju privaatstundas pie alises. [alise --> pro masive attack chemp with special skill .. ..METIENS NO APAKSHAS!!! i' bio!]
nokavēju, žēl
kādas privātstundas-tikko no ziemas miega+jaunei apavi nav ielociiti-bik berzj!!nakamājā mačā danki no augšas!
Dima nekur nepazuda...Dima aizgaja skeito imantaa
hepatīt, nepalaid muti, citādi arī nākamreiz dabūsi iekšās, dārgumiņ!Nu, kad nākamreiz? es esmu par kaut vai visu nākošo nedēļu.
Ja nav pa nedēļas nogalēm un lekciju laikos, es ar vēlētos bumbu paspārdīt! Basis man tā ne visai.
n ues gribu shodien! man te taada nu TAADA sauliite logaa spiidinaas!kursh veel veelas shovakar? uz 17iem, 18iem?
kamazs noteikti grib. ja ir kaada meitene, kas speelee- ta es a!!
Jap es ar šodien tieku. ;)
es pasēju-būšu mēģī:(
Kā būtu ar pludmales FUTBOLU 6dien vai 7dien jūrmalā?Gribētāji ir? Laiciņš būs dikti foršs,un jūra,un saulriets arī.
"p.s. maartinjam noziimeeju privaatstundas pie alises. [alise --> pro masive attack chemp with special skill .. ..METIENS NO APAKSHAS!!! i' bio!]"Pieļauju, ka tas ir domāts par mani (: un nevaru sagaidīt, kad varēšu ne tikai privātstundas pasniegt, bet arī atkal uzspēlēt ar jums.Vajag tik tādu kārtīgu datumu nospraust. Brīvā dienā, labāk, lai var visu dienu izspēlēties un vakarā normāli atpūsties, hehe.
es saverveeshu daamu tiimu. adellada, nevermind jau ir iekljautas- kura veel piesakaas???
HC.lv dāmu tīmā ir spēks!Ļoti gribas tik pat feinas bildes,kādas bija hc.lv pirmajā(?) futbolā ;)Fotogrāfs arī nenāktu par ļaunu.Varēšu ar ka'du dalīties ar tēju :D
dāmas es ar jums! :)
shodien taadu skarbo traumu guvu.. deem! man ne pa knapo paarsita naasi, straumeem asinis teceeja, atgaazj galvu tek kaklaa.. pheee,.. [puke]!!! ja tas dailjais dzimums nebuut mani paglaabis ar savu puslietoto tamponu , droshi ka buutu nobeidzies! P.S. laima, moshk uz futeni agjitee sheit --> www.hc.lv/forums/zalais-dzivesveids/719/ es tik taa, lai zoliidi un nejaucaas taas noskanjas! viss jau ir savstarpeeji savienots ,bet vienalga..
tad sestdien?tikai cikos?
hepatits whata? Pa kuru brīdi paspēji? Un es palaidu garām šito :D
publisks fui kaarlim!
Ko? Nekas, rīt varbūt aiziesim, ja gribēsi nomainīt alus liešanu rīklē pret basketbolu.
Kārli, ja rīt ejiet, padod man ziņu. Hehe.
man riit der! ;]
man ir mēģis- tā kā ejiet pirst!
pats vainīgs, ka 5dienā mēģi taisi.
Kārli,ir tāda lieta,ka ne vienmēr visas mēģinājumu zāles ir dabūjamas vislabākajā dienā,kura nav 5diena vai 6diena,un vislabākajā laikā.
kārlis par mēģu telpas grafikiem nav informēts-ziedonjdārzs vienmēr vaļā!
!!!2dien - 29ajā - 17os - ziedonī!!!
85%, ka es ierodos. Ja ne 95%.
Der!
publisks fui hepatītam par neierašanos-izglābĀs no kaunpilnas sakāves!P.S. pasneidzu grozā mešanas stundas, kam vajag;D
nē es trennēšos viens :D bet šitas bija labs ;D tikai drusku esmu iesūnojis .. vajag uztasīt hc.lv supertīmu :D vismaz Deņka leposies >:D
kamazu par treneri!alisi par trenera asistentu!ņām vajag vēl kaut kad-uz beigām jau labs panesās, zobi ar netika izdauzīti (nevajadzēja pielietot spēku)...visu zvaigžņu komandu...
Nabaga Kārlis, tā arī nesadūšojās uzspēlēt ne tikai ar mani vienā komandā, bet arī pret mani. Hehe.Paldies Mārtiņam, ka man visi zobi vietā, lai arī draudi tika izteikti pamatīgi.Bet tā kopumā runājot - basketbols ir foršs.
Alise, kad man nestāsies pretī tāds, kuram nevar paiet garām, tad arī uzspēlēsim pretējās frontēs :PBija ok, tik' nākamreiz vairāk cilvēku, un būs pavisam ok.jau laicīgi paziņoju, ka, ja gribat spēlēt brīvdienās, tad bez manis, jo laižos prom, vienīgi varbūt kkādā pirmdienā, kgan arī varētu būt smaga diena pēc hokeja...
uz kuru tas tēmēts?nevis nevari paiet garām, bet vienkārši nemāki...
Jā, Kārli - vecais labais teiciens - sliktam dejotājam pat grīda traucē. Tad ko man teikt, ka es jums visiem esmu līdz padusēm un tomēr tā pat varu teju visus jūs apspēlēt? Maz cinītis gāž lielu vezumu?
nu nu, adellada... kā jau minēju- dāvanu ziemassvētkos vairāk nebūs;DP.S. lielais vezums ir ar principiem.
trenējaties labāk futbolu, uz zvērā atlal jāorganizē kóminieku komanda! un jānospēlē labāk nekā pag.gad!
Alise, ja tu par apspēlēšanu sauc par vnk stāvēšanu uz vietas un pāris reizes iemtot no groza apakšas, tad, ja tev tas ceļ pašcieņu, tad lai tā būtu :D
šizatron, viss dēļ debīlā nosaukuma-uznāca šiza-visi mēs bijām skaidri kā stikliņi!P.S. katrs apspēlē, kā māk-galvenais tomēr gūt punktus!
Kārli, ja tu sevi sauc par komandas spēlētāju, bet piespēles man dod tikai tad, kad es tevi izmisīgi nolamāju - tad jā.Un par "pāris reizes iemtot no groza apakšas", man jau nu gan liekas, ka mūsu komandā vismaz 90%, ja ne 95% gūtu punktu bija manējie, khm.
nosaukums bij zajebis! un nepļūtī par to skaidrumu, kkad iepriekšējajā dienā salauzi savu jauno telti un apsveici mani ar to, ka esmu skaidrāks par tevi.
aj nu ko jūs varat cepties..Alis maini tīmu - tur nav nākotnes ;D
Tieši tā endo! (: ;D
jātaisa drafts...
kad naakamaa all star game?
neviens, priekš drafta nu gan liela izvēle :D
tev zili mati un matam nelamāties!
rīt kautko daram - vai nu ziedonis vai nu jūrmalā fūzi uzraujam!kādi ierosinājumi?esmu par fūzi ;)
Tad nākamreiz vari vnk tik izmisīgi man neuzbāsties ar basketbolu. viss, temats izsmelts.
cikos tad?
basis rīt 2dien - ap 17iem ziedonī!be there or be scared!bumba ir!
vējains nav?
dubidubukspring????
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, oranzjaas bumbas un hc.lv krustceles.., HC.LV.