hc.lv lietotājs gaisma, sestdien, lai tiktu uz hc.lv sporto, atdod bērnu gādīgās rokās. vēlama iepriekšēja pieredze darbībā ar bērniem. pedofīlus lūdzams neatsaukties.
vaitad iekš hc.lv ir ari pedofīli ???
jaa, paliidziet, jo maarchuks atteicaas. vinjam esot bail
jā, es baidos un?P.S. savā laikā hc.lv bnij viens plaša mēroga pedofīlu skandāls...
nu ja tu domā to skandālu, tad domājams, ka attiecīgais indivīds nepieteiksies.gaisma - neesi mēģinājusi auklīšu servisu ??
tie pedofiili bija sievieshu kaartas? ta jau liekas, ka te veel tas viss ir aktuaali
ja pareizi atceros nebija viss sieviešu kārtas
taas servisvecenes neviesh uzticiibu...
Man ļoti patīk bērni, labprāt palīdzētu, bet dzīvoju Gulbenē.
gaisma...a neesi domaajusi par beebja panjemshanu liidzi uz to sportadienu ??? :)
pilniibaa izsleegts. beernam gariigaa, moraalaa trauma garanteeta
bija arī sieviešu, bet ne prožektoru gaismās...P.S. a kapēc bērnu nevar ņemt līdzās?laima pieskatīs- viņai visādi dzīvnieki patīk!kaada trauma???plencis solijaas uzvesties normas robezjaas!
LOL :DDDDes domaaju, ka trauma nebuus...beebis redzees cik vitaali svariigi nodarboties ar sportu u.t.t. :) :D
un pasaki kaut vienu iemeslu kapec lai cilvēki savā brivdiena sēdetu ar svešu rūpi ? :)
nauda :P
mārchukam bail, jo..pats ir pedofīls? xD
Davai,es pieskatīšu. No manis nevienam trauma vēl nav bijusi! Mazuļi mani mīl.
kāda ir vislabākā bērna pagatavošanas recepte?
muhahahahahaha! ''plaša mēroga pedofīlu skandāls'' :DDDdomā šo? - http://www.hc.lv/forums/nejedzibas/927/nu jā arī alternātu forumā biji tēmu uz šejieni iedrukājis.
piedāvāju bērna pieskatīšanu ar ekspērienci.zilie, sarkanie un ar grūtāko korķīti.ā jā. bērns arī būs
nuu taa kaa ir paredzeets zoliidais vakars:1) bernu var njemt liidzi, kamazu un moishu vinja jau paziist, daleeji visi saveejie,2) vareetu iesmeereet tava teeva treshajai sievai uz to laiku,3) paarcelt vakara nosleeguma dalju uz beerna dziivesvietu4) es ar piesakos vaakt pa basketbola starplaikiem (peec grafika katram iedaliit)
dzēsts komentārs.
kaadas veel traumas?!? 0.o[taga jaadzied] --> " life is life! na' naa, naa na' na'!"tik visiem pienjemamaa sabiedriibaa, kura atpaziistama zem nosaukuma "haa ceeishnjiki" aka "homo culturalis" aka "kaukaada komuuna jeb sekta" nevajadzeetu buut probleemas ar jaunas neatkariigas naakotnes audzinaashanu! ;)http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=39142
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, atdod bērnu., HC.LV.