Pēc nelielām diskusijām čatā tika nolemts, ka jāapvieno basketbolisti ar futbolistiem. Tāpēc šo sestdien, visi ierodas Uzvaras parkā, ~17.00, lai uzspēlētu gan basketbolu, gan futbolu un visādi citādi aktīvi atpūstos.+ iepriekšējās tēmas jau plīst pušu no komentāru daudzuma, tad šeit jauna tēma.
Būšu! Asistēšu-būšu noderīga,kā ūdens pasneidzēja,sasvīdušajiem došu dvielīšus, būšu dīdžejs ar savu kruto maģīti un paņemšu arī plāksteerus cietušajiem!
Tas nozīmē, ka 6dien nevermind liek! :D
cerams ka laika apstākļi mūs izlutinās :D
spodrinu ar putekljiem klaataas sporta kedas un 6dien juus redzeesiet manu talantu!
Neesam jau no cukura (:Turēsim pie vārda, Kampy.
Es pat arī varētu ierasties. Tikai neesmu no sportiskajiem, man ir kompleksi, man bail, ka par mani ņirgāsies, tāpēc varēšu Laimai piepalīdzēt ar asistēšanu, kurā neietilpst uzlikšana Kārlim. :)Vai arī varu uzskriet kādu 1600 profilaksei.
ā es aizmirsu ierakstities fanu pulka vaditajas lomaa. taatad faninjiem buus jaadzied dziesminjas kameer es knipseeshu!
a kā ar velomaņjakiem? a nē, es rīt nesu uz remontu velo, un 6dien ir oficiālā darba diena.. bļļļ....bļoda!!!
ha, es būšu-turās vārguļi!moš sauljošos moš sos:(
a es laikam nebūš..5d metiens...pohains sports nav sports :DDDDDDDD
sports ir sports-true hc!protams, vecie vairs nekad nenovāksies, bet nav ko gremdēties nostalģijās, jo viss ir bumbās!
ejat zupaa! vismaz pieklaajiibas peec vareejaat vienreiz bumbu iedot! es ar jums vairs nespeeleeshu.../dzilji aizvainotaa kampy
kura ir mana komanda? kura? :Dkampy saņemies tak vienreiz..
murītis
kampy, manuprāt, tu pat īsti nesaprati, kur atradies, kur nu vēl lai saprastu, kur jāmet bumba :D
jā, vakar bija forši
njā.alkohols un sports nav laba kombinācija.
:)sports un spirts nekad nav šķirts vecā bball spētāju paruna :D
guvu traumu, tādēļ neierados.prezīzāk mans kājas īkšķis ir tik ļoti uzpampis... vnk pī***
dou. tieshaam bij tik traki?parasti jau man taa negadaas..naakamreiz bez litrabola! (bet vismaz viens sporta veids, kas man padodas)
da pačeko baša noteikumus vai pamētā bumbu- nav ko tautu smīdināt!
varbuut shovakar revansha macju?es vareetu sanjemties un piespiesties./plencis
Kampy,es uz tevi nemaz tik ļauni neskatījos-nebija jāmūk no manis prom a-salā. Lai gan saņemties tev nenāktu par ļaunu.Man ir pirmā hc.lv futbola trauma-nobrāzta roka. Jūtos ārkārtīgi lepna :)Bija forši vispār.Kur manis safočētās bildes,Alis? :D
Eu, Alis, atsūti bildes! :D
jā, es arī gribu bildes redzēt
eu eu a kad nakamais futbols/basketbols?
sho 6dien, uzvaras parks, futbols...kas naks? un cikos butu ertaakais laiks?a un kads var gan futbola, gan basketbola bumbas paķert liidzi :)
Tu nu gan, vajadzēja uzrakstīt tieši cikos un miers, nevis cap ļap, cikos ērtāk. Tā tautu nenovākt.Tāpēc joprojām - 17.00 Uzvaras parks, sestdien. Sportiskas aktivitātes pirms muzeju nakts.
es pieļauju, ka drosmīgākie arī ātrāk novāksies- passion is not a crime!P.S. ierasties smagā reibuma stāvokli kategoriski aizliegts!
es buushu. jaa un njemshu veeraa jaunos noteikumus par reibuma staavokli. ps: nevermind, es tieshaam uz tevi neuzmetu luupu. pat iisti nepiefikseeju, ka tu arii biji a-salaa, ja godiigi. ak, mana vecaa galva..
labi, ka vispār ko piefiksēji...neprātīgais!griezjas griezjas...
o 6dien sportos :)
Ja jau piecos tad es ar nāku. laba atpūta pēc eksāmena :D savas mazās kedas varēšu padrāzt :D:D a volītis nabūs? :s
Vēl pirms muzeju nakts,varam aizčāpot uz Melno Piektdienu.Es piedalos futbolā ,ņemšu līdzi savu superforšo maģi un ūdeni jums.
nekāds volejbols- tikai kontaktu un spēka spēles!BAIDIETIES!
ceturdien 17:00 uzvaras parkā treniņš fūzī basī, lai sagatavotos sestdienai!
tas jau rīt :D
lasīt mākam -nu tad sākam!
nu ja :D
es tur jau ap kaadiem 16iem maisiishos! ;)kaarli, lieku ceriibas uz tevi! :|
Ko jūs man vislaik varat visi piesieties - gan tu, gan Mārtiņš. Ķip, es būtu tas, kas vius organizē :D
Tu taču atbildi par sporta sadaļu...NU TAD BEIDZOT SĀC ATBILDĒT!kuram tad, lai mēs vēl bāzjameis virsū?madei jeb juridiskajam departamantam vai?
pag, tad kad un kur kas īsti notiek? :D ja šo 6dien, tad varētu kaut ko saštukot, sapazīties, padzenāt bumbu
mpb, līdzi jāņem groziņš, tb polšiņš!
mpb - Tāpēc joprojām - 17.00 Uzvaras parks, sestdien 17.maijs. Sportiskas aktivitātes pirms muzeju nakts.
spirtiskas aktivitātes... :D nu redzēs, varētu aizdoties :) kādreiz bumba tika bieži spārdīta, tagad vairs ne.
publisks fui kārlim par treniņa sačkošanu- būs jātstrādā!
Rīt solās labs sportiņš būt, jā jā.
būšu ar velo bumbum būm :D
es ar!
es gan ar k2 :x bum būm nosperts :( dēmit.
es ar deli ripinaashos :D
ā. pareiz :D dēls man ar ir. tikai sarūsēja skrūves :D:D
frīkam banu par sportisko aktivitāšu UZMEŠANU :D (publisks fui!)
rūkjim un karleonem ar!iekapājām!
Eu,friik,nu,kāpēc tu pagāji mums garām? Mēs taču tik draudzīgi.
laima kož!
Man patikās. Ja arī turpmāk notiks līdzīgā garā, es labprāt arī uz nākamo pasākumu ierastos.
man arī patika, tikai vajadzētu futbolu, jo basketbolā man bans. es teiktu, ka papildinājumā ar muzeju nakti- bija izdevies jauks kopistiskais hc.lv pasākums. un deņka man tāpat palika parādā izvināšanu..
Futbolu ,lūdzu,māku sist pa bumbu-pārējo iemācīšos. Vai arī lieciet mani vārtos!
:S.. es baismīgi sakautrējos. ;( piedodied. publiskā atvianošanās no frīkpuses. nevermind ar tiem košajiem matiem bijāt jūs ja? tad kapēc mani neķērāt? :D
ā un endo. kā saprast sportisko aktivitāšu uzmešanu? :?
uzmešana-neierašanās..
nu skaidrs. paldies.
Jā,mēs bijām tie ar krāsainajiem matiem . Man personīgi ir brūni,bet adelladai gan ir zili. Nu nekas.,nākamreiz tev skriešu pakaļ.
Okej sarunāts.
offtopics- neeģeris uz poda..nenoturējos http://youtube.com/watch?v=kRh3B8Gy-v8&feature=related
jā futbolu gan, jo basī mēs jūs salikām pārāk īzi vnk :D - vajag futbolu :)
futbolā vajag vairāk cilvēku . basi rīt došos patrennēt - ap 16iem uzvarniekā.have no fear kids.p.s. ja labs laiks protams.
Mūsu sportiskās aktivitātes no Kristīnes redzesloka - http://foto.inbox.lv/adellada1/HC-basketbols
Bāc, izskatās, ka jums bijis jautri 6dien. Ja labs laiks kkad pa nedēļas vidu?un nē, lai paliek kompromis - gan tas, gan tas.
Pa nedēļas vidu noteikti nav iespējams savākt tik daudz cilvēkus, ka sestdienā. Un tas kompromiss ir iebraucis auzās, jo pēdējā laikā nav nekāds gan tas, gan tas, bet tikai viena veida sports.
motīvs, rīcība!
Nu, man jau, protams der arī tikai basketbols...
Tu jau tikai slinkumu lāpi..lidiz uzvaras parkam grūti atvilkties?:(
moš vakarā kādu sportu?
6dien 17.00 sekta vaacas uzvaras parkaa nest upurus basketbola/futbola dieviem? :D
es buushu! :)piesakos uz uzbruceeja posteni fuuzii!
a varbūt 6dien jūrmalā fūzi uzrambājam?un kapēc vislaik 17os - var tak ātrāk ;)
es piesakos par mārtiņa neitralizētāju basī.
Diez vai šo nedēļas nogali kas sanāks, jo ir tak ska camp:http://www.hc.lv/artemijs/dienas/ska-camp-3/
da zaļš dzīvesveids sit pušu visus pjaņcampus!
nu bet deni2s ne visi var tikt uz nometni :D
labāk paskraidelēt parcilņā nekā pielieties kampiņā!
Nu, tad 6dien 15?
EU. NU tad otrais mēģinājums man. ķeriet mani ja redat! jūs tieši kurā vietā savācaties? pie tām rampām un groziem ja? lai es neaizejua tkal kur nevajag.. S: :D
Par godu meiteņu lietām,futbolā tikai asistēšu :D Pardon. Biju tiešām nobriedusi spēlei :(
bet tad kur konkrēti? es arī gribu nākt.
nevermind - tas ē ... mm ē ir tā kā es (mēs) domājam? ...
Nezinu,tas atkarīgs no tā,ko jūs,tu domā :)Basketbola bumbu vēl iznēsāt netaisos. :D
nemaz nevēlos to publiski teikt :D
Nu nav tā basketbola zona tik liela,lai tu mūs neatrastu, Linda. Redzēsi bariņu spēlējam basketbolu,vai bariņu līdzjutēju malā sēžot,zināsi ,ka tie esam mēs. Viss. ;)
Diemžēl nebūs manas galvas tur, sestdien, kuru daudzi ir nodēvējuši kā orientēšanās punktu=atpazīstamības zīmi.Lai vai kā, lai jums jauki sportojas.
Labi. es tikai gribēju skaidri noskaidrot lai nerodas pārpratumi. paldies nevermind ;)
neviens komentēja 22.05.2008. 13:16:41 -da zaļš dzīvesveids sit pušu visus pjaņcampus!labs mārtiņ. :*
jūs runājat jau par to, ko darīsiet tikšanās laikā, kad laiks vēl nav noteiktts. tātad, kad?
eu čista. :D laikam sestdien ne? tikai cikos?
da gan jau...
6 dien uz Valgu jābrauc un tu var pasportots un visādas citas aktivitātes veikt :D
nebūšu!6dien braucu uz jūrmalu baudīt laiku..bāj!
ir jēga vispār tad 6dien kaut ko darīt, ja lielākā daļa aktīvo spēlētāju nemaz nebūs?
labs sportists ar viens var uzskriet...
man plāni izmainījās. es nabūšu.
Dibeni.Notiks kaut kas? Varētu izskraidīt pohu. Vai arī nē...
eu nu tad spelejam šon vai nespelejam?
viss notiek. 17:00 shodien uzvaras parkaa. visi laipni aicinaati!gan jau beigaas kaads barinsh nolasiisies. cerams.
ja vismaz 4, kas rubī (nedomāju plenchus) novācās, tad ir jēga, a to nejieshu savu rumpi stiept un sēdēt zālienā.
es esmu .
tad piecos?
Mja, tā iet, ka 5diena ievelkas līdz 6dienas pusdienas laikam, bet ja jau nesaņēmu zvanu, tad jau laikam nekas nenotika.
haa ha'! [ www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo&NR=1 ]bij okejiigs basis, tik maartinjsh kaukaa panuugjojaas. kampy ar tevi[taviem skiliem] gan ir kaukas jaadara. taa nevar! vai varbuut tu veel neiesili?
Beidzot es arī paskraidīju. Squeeze Me
man roka nedzīst nedēļu, hepatīt!P.S. kārli varbūt pašam vajag painteresēties???
no nekaa nekas nerodas.es tagad katru dienu treneeshos!kad naakamais fuuzis?
tad kad bumbu no Daugavas izmakšķerēsi :D
Nopietni? :DLaikam vakar vakarā jautri gāja. :)
playbass, es apsolos iegaadaat jaunu.taa, protams, nekad nespees pilniibaa aizstaat veco, bet nu..selftittled, o jaa. man pat uzradaas triis jauni draugi.viens peec speeles saaka vemt, otram bij 10 gadi un profinsh futbolaa un treshaa ar otro sitienu iespeera bumbu daugavaa..
Es jau tā skatījos, ka Tu smuki saspēlējies ar to čali, kuram tie pretīgie zābīši. :D Izskatījās tiešām brutāli.
man rītdien pēc bērēm ir vajadzīgs basis- apsolos nelekt laukā no zārka!
Aaam, mēs sarunājām taka uz 3dienu. Neder?
tresdien mēģis!A BĒRES TAD RĪT!ko man būs jāpiedzerās, a ja es gribu skriet?
trešdien nē. ceturtden labāk.
labāk tikai piektdien.http://www.youtube.com/watch?v=VYSfBAohfc0
ņievaru. bet vispār jā. lōģiskāk piektdienā.. bet ideālāk sestdien.
toč ta piektdien un ar sestdien- nevis slinkojot un pūstot!
sestdien es vaur ;)
tad rit ir vai kaa?
Tātad 3dien 18os fūzis asalā ;)Sportiski jāatzīmē kampy baķis un mans šīsnedēļas pēdējais eksāmens :)
skuju jums!
Pa nedēļas vidu, kā pa nedēļas vidu, BET - SESTDIENA, 31. MAIJS. 17.00 UZVARAS PARKĀ - futbols, basketbols un viss pārējais pēc sirds patikas.
ES GRIBU BEIDZOT BŪT!yē [party]
Skaidrs.
jes. beidzot ar es tieku >:Deus, jūs visi jau uzreiz uzvaras parkā tiekās, no centra vairs neviens nemochīs?
Eu,beidzam šito 6dienas 17 00 .Tiešām ātrāk nevar,kaut vai 15 00? Tā jau visa diena nogurķota.
eueu, savāc mani centrā un tad uz Uzvaru
es, diemžēl, varu tik piecos
Lec get fizikal, fizikal. :)Es laikam būšu.
Laima, 17.00 ir domāts tāpēc, lai visu dienu līdz tiem 17iem varētu paspēt izdarīt visus darbus/lietas, kas jādara un vakarā var sākt izklaidēties.A pa dienas vidu - ne šur ne tur, plus vēl karsts ārā un spēlēt spilgtā saulē ne visai patīkami.
piekrītu. 17.00 ir iģeaļņiks.
Entuziastiem - 6dien 15 Uzvaras parkā.
Līdz 17iem jau nebūsi sevi visu sausu izspēlējis?
es ar tieku tikai ap pieciem, man treņerofka. un pa dienu ir šausmīgi karsts.
ok. 6dien 17os uzvarniekaa!vismaz basim vai kvadraatam [ http://www.hc.lv/inc/Upload/profile/4421_2_1212051292.jpg ] speeleetaaju pietiksies!
Jā, es paņemšu Kampy bumbu. :D
paņem kaukuli!
Kukuli.
kārli, ta mēs bik ātrāk?
gribu ar beidzot !
tā kā šovakar a-salā rādās savāksies diezgan tauta- varētu jau šodien paspārdīt bumbu!18:00 a-sala, selftittled, tev jābūt un jāpaķer mana bumba :D
es būšu tik ap astonjiem:(
ēu. a tad u-parkā vai a-salā?
shodien a-salaa, riit u-parkaa!
Es šodien Varakļānos esmu. Meža dienas kā nekā. Bet rīt gan būšu. :) Piedod, Kampy! :) Uzspēlē litrabolu! :)
njaaa... shodien basis. ja annijas nav, bumbas nav taatad. endo, piedod, es atdoshu saveejo, kad dabuushu.. es juutos kaa peedeejais nuugjis.. un asins.. tfu asaras liist..
Es šodien būšu. Piecos.
nebūšu,. [fak it]
pohas maksimālās, bet varbūt būšu...
ES PRIECAAJOS PAR MUMS. TIESHAAM!
Es arī.Priecājos,ka sadevu Džimim. :)Nākamnedēļ HC.lv brauciens ar velo uz jūru.
ne jau sadevi, bet nonesi...
jap ar velo vajag aizmīcīt!
nevermind es tev veel atriebshos :D
Taisiet jaunu tēmu jaunam pasākumam. Un frīks_pa_piekdienām, nepieķēzī forumu ar "es būšu", "nē es nebūšu", "varbūt būšu", "ai nē, tomēr nebūšu". Nevienu tas neinteresē, līdz brīdim kamēr tu ESI.
manas skumjās acis tā vien raudzījās tālumā pēc frīks_pa_piektdienām, bet nē..es laikam sajaucu dienasSPORTS BIJA RIKTīGI LABS!!! paldies jums visiem, jā :)
okej deni2s, ņemšu vērā.
Kāpēc šie pasākumi vienmēr beidzas ar nereāli lielu vēlmi pēc rīta minerālūdens?
ta jūra būs?
Ha, Centra crew ar mani un reini priekšgalā sadeva Mārtiņam un Rūķim pa mizu.Mja, velo man nespīd, jo nav ričuka...
ta rīt sports ir?
shodien chetros uzvarniekā!
ail bii deer !
aill bii veiting for ja!
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, HC.LV sporto., HC.LV.