tūlītēja!
Man garšo zaļā tēja.
Man garšo psihodēliskā tēja.
suņburkšķu tēja.
Piparmētru un augļu.
solaris - tēja un cigaretes protams.mp3
baltā. jo smuks iesaiņojums.un, protams, no manas pļavas vislabākā!
Baltajai tējai, īstajai nevis kaut kādai paciņās, ir zvērīga cena - ~17ls 100grami.
Uz palodzes kaltētā kumemlīšu tēja, aplieta ar karstu ūdeni, pievienojot divas ēdamkarotes cukuru. Atdzesēta lietderīga slāpju remdēšanai.
Gaiļpiešu tēja - uzlabo seksuālās spējas un redzi.
karoč- ātri ieraugi, ko njemt priekšā!
ļoti garšo EARL GRAY!
Liepziedu
raspodiņi raspodiņi
http://www.hc.lv/forums/zalais-dzivesveids/1021/kādēļ taisīt dubultās tēmas?
made vai tad tagad jāņem un jāizsšķirsta visas lapas un jāskatās vai kāds tādu tēmu jau nav izveidojis?
nav jameklē pa visām lapām, jo pēc loģikas tēju tēmu var likt tikai pie zaļā dzīvesveida!tam, kurš taisa jaunu tēmu būtu vien paša interesēs uzzināt vai ir jau šāda tēma vai nav, ja ir tad savas domas par tēmu var izteikt zem pirmās foruma tēmas( te jau nemaz nav doma tik vārds TĒJA - kārtējā "superīgā" tēma).nav mans uzdevums uzvaktēt kādas tēmas ir izveidotas, man laba atmiņa un tas arī viss!
a čefīrs skaitās labs vai ta?
http://www.hc.lv/hclv/riki/meklet/
Matē tēja (lick)
atgādina to zivi ''matē'' eljā..vē!
Garšo melnā un zaļā :]
No rīta darbadienās dzeru zaļo tēju-jasmīn. Pa dienu un vakarā,kad laiks ir vairāk-mate. Āmen. Nav nekāda plika iežļurgāšana pa fikso iekšā,bet gan ilga,izjusta sūkšana pa salmiņu.
tēja, šķiet, ir kaut kas vairāk kā tikai iecienītākā garša vai jutekļus un smadzeņu šūnas uzbudinoš šķidrums, tēja - tas ir rituāls, tā ir būtība, kas caurstrāvo visu ķermeni un garu.. ūdens un augu kombinācija ideālās proporcijās..
Gribēju jau rakstīt... labākā tēja - hc.lv lietotājs teeja.. (= bet skatos, kamēr es to garo palagu par naudu drukāju, tu jau pati paspējusi pieteikties.Nu no tām, kas dzeramas - kaņepju. Galvā nedod (THC ūdenī nešķīst), bet atveldzē ideāli.
Jasmīnu tēja. ^^
nātru tēja.
Nātru tējā esmu bērnībā mazgājusi matus, lai augtu ātrāk un stiprāki. [pilnīgi nojaušu, ka lietotājs neviens, varētu izteikt kādu piezīmi par maniem matiem]
ceilonas melnā ar pienu un attiecīgajām garšvielām, nedaudz cukura.zaļā matēvecmammas dārza kumelīšu zaļā-piparmētru (tējas veikalos - "Aladina lampa")
melnā un karkadē!!! :)
ar ciankāliju!
melnā tēja, kādā zālājā ar draugiem un sauli.
vaivariņi ^^
Zallā "salvijas"!
salviju pīpēt vajag, tagad populārs.
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, tēja, HC.LV.