Ir radies jauns projeks,jeb ideja,viss ir attīstības robežās,iespējas lielas,sapņi lieli,sakari arī labi!Vajag cilvēkus kas spēlē kādu mūzikas instrumentu,kaut vai trījstūri,viss der!
Sīkāks info :swiita@inbox.lvmuuu2@inbox.lv
Man ir giča! Elektriskā!Kas jādara?
Man ar ,man ar! un vēl man ir mutes ermoņikasun akustene,un džamba,kāds no šitiem der?
Es pirkstos māku griezt bungu vālītes... der? Man pat ir tās vālītes!!![bungas spēlēt neprotu]
Super! Es jau dzirdu fanu gaviles!
es māku spēlēt uz nerviem, derēs?
Es agrāk mūzikas skolā trīs gadus trijstūri situ.Profesionāle esmu (::D
labi,ka es saprotu sarkasmu,savādak,liekas,ka te apgrozas bērnudārzs :)
cheruci`s ,es to pa nopietnam :D
Ārī spēlēju elektrisko gitāru .)) Draugs spēlē bass gitāru....)) Nepietik tik bundzinieka un trijstura sitāja.
Vsp es ar nopietni... abus komentus, tik saprotu, ka 2. nav visai noderīgs! =D
Ja tiešām esat ieinteresēti,e-pasts ir uzraxtīts!Sīkāku info,un pārējo var sarunāt un parunāt caur to !__________muuu2@inbox.lvswiita@inbox.lv
nevar kko konkrētāk labāk vēl te?Man tie e-pasti, ja godīgi, [ved ārā no pacietības]!!!
a ja vajag atrodi draugos
ja vajag? manliekas tev vajadzēja ;D
chegetarsiers - piromānus nevajag?Es tik vīģes nekad neesmu ēdis...
tā...meklējam tarsieriskirevolucionāras grupas ''nēēd līķus-apēd vīģes'' biedrus:1) tarsieris spridzinātājs un minētājs;2) tarsieris šāvējs un spļāvējs;3) tarsieris vīģu kontrabandas šefs;4) tarsieris hakeris-elektriķis-hārdkorists;5) tarsieris peldētājs-specnazs ar lastām;ar cieņu Čegetarsieris (komitejas dibinātās un neformālais vīģēdāju līderis, tas uz koka beretitē ar forshajiem okulaarajiem orgaaniem)
Manuprāt es skaidri un gaiši pateicu,kas,ko un kā,ja ir ieinteresēti,tad var dot ziņu,es te bieži neapgrozos,tapēc saku vai nu meils vai taml,sakars ne ?
Kā mans koments pirms chegetarsiers komentāra gadījās?? Mistika O_oUn vispār info bij visai skops, piem., mērķis, kpc vākties kopā, vieta (man svarīgs faktors) un vēl citas lietas, kas izriet no šim...Forumi ir labi tieši ar to, ka kāds uzdod tos jautājumus, kurus citi varbūt aizmirsuši uzdot...P.S.Un cheruci-s - varu tikai ieteikt te biežāk apgrozīties...P.P.S.Draugos Tevi neatradu.
da, kad es aizveru acis tad mainās elektomagnētiskais lauks uz Zemes un laiks atliecās par paaris sekundēm atpakaļ!vīģes ēst ir natūrā cool , tik acis ievērojami palielina apjomu, vienīgais, ka ir parādas bonuss-ceļošana laikā...
Eu varbūt, ka nevajadzētu jaukties tur kur nevajag - cilvēks skaidri uzrakstīja kas un ko, tad kāpēc jūs te kaut ko vēl muldat pa vidu. chegetarsiers moš tev sagribējās atkal pamainīt IP adresīti? Reālajā dzīvē es tevi neesmu saticis (cerams), bet pēc komentāru satura rodas iespaids, ka vel 2 klasītes līmenī dzīvo un ar matu plēšanu centies meiteņu uzmanību pievērts - vienreiz izkāp no pamperiem un izaudz prātā tak.
Piekrītu save_ass,info diezgan paskops,nepietiek tikai ar`baigā ideja` ,kur kkas notiek,un kāds ir mērķis?? Kur tad taisieties mēģināt ja jau tādu cilvēku kvantumu gribiet savākt? :)P.S. A man 'vēl r sintezators,akordeons un trompete!
Emm vai palaidi garām šo ierakstu?cheruci-s Manuprāt es skaidri un gaiši pateicu,kas,ko un kā,ja ir ieinteresēti,tad var dot ziņu,es te bieži neapgrozos,tapēc saku vai nu meils vai taml,sakars ne ? Ja tiešām esat ieinteresēti,e-pasts ir uzraxtīts! Sīkāku info,un pārējo var sarunāt un parunāt caur to ! __________ muuu2@inbox.lv swiita@inbox.lv Ja tev šis piedāvājums ieintersēja met viņai ziņu tak!
Artemijs,runa ir par to,ka informācija ir par skopu! Vismaz var uzrakstīt KUR tas notiks,lai automātiski atbirtu tie,kuri nevar,lai netraucētu meiteni ar meiliem!
Kh viņa uzrakstija ka reti te parādās, tā kā info par to visu tāpat tu te nesameklēsi, pie tam pati viņa iedeva e pastu, ar to saprotu, ka viņa arī ar to rēķinās, ka tagad pienāks daudze ar vēstulēm - tas tak loģiski.
Man nevajag visu, tikai vietu.Un ja reti ir 5 reizes dienā,tad viss ir oukēij :)
Nu paņem un aizsūti tak to viņai, neraksti to forumā! :D
Patreiz mēs vēl tikai meklējam cilvēkus,runājam ar viņiem,un viņi stāsta,piedāvā,izrāda iniacetīvu.Precīza vieta vēl nav noteikta,kas kur notiek !Kur: vieta Rīga,visdrīzāk.
to sarkans-man nekas nav pret cilvēkiem, kas organizē, tai jaukšanai ir pavisam cits motīvs...divaini, ka gudras domas nepamani, a sviestu momentāli..orientējies tikai uz stulbumiem?
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Grupa, HC.LV.