paardodu snowboard deeli ar stiprinaajumiem un zaabakiem. deelis mazlietots. zaabaki un stiprinaajumi principaa jauni un varbuut 2-4 reizes lietoti. cena peec vienoshanaas
iesaku uzraxtiit palodzes firmu un garumu ,tapat arī stiprinajumu un zabciņ firmu
firma ''a man ņevajag''
viss no rossignol. a kas veel pa garumu? es diez vai paardotu ja kaut ko no taa visa sajeegtu :D
viss no rosola...
jā, varētu jau it kā vienoties.. ar polšu pietiks?
mmm nee. es tagad esmu sxe :)
kampy, kopš kura laika?! :D
nekas, gan saimniecībā noderēs...
es no 4dienas :) nihilist man saimnieciibaa tad driizaak kaada slota nodereetu :D
paardodu firmas ''babahanje'' snjorzaabakus un bikshkostiimu ''dapliksis''.
joan mosh pats savu teemu aizsaac nevis jaucies ar saviem sludinaajumiem maneejaa? :D
labi, mainu pret dubultdarbības pusautomātisko gāzes pistoli (9mm)http://shop.oragie.com/images/bclass1.jpg
mmm vilinosh piedaavaajums.. ja nebuus citu- tad ok :D
mainu savu dzīvi pret citu!mazlietota, šurpu turpu 100000 soļu tik-dazji veiklāki dazji ne tik veikli...
piedaavaaju saveejo apmainjai. komplektaa naak triis manis sarakstiitaas graamatas:"Viirieshi manaa muuzjaa""Ceturtdienas manaa muuzjaa""Alkoholikja rokassgraamata"
Uz minētajām grāmatām attiecināmas zināmas autortiesības © / to procenti arī man ar Edgaru-par ideju "pasniegšanu".
''krams pret krāmeru''
visi ienaakumi no graamatas ''krams pret krāmeru'' tiks nodoti sanda un edgara rokaas.
kāds ir deelja garums, zābaku izmērs,?
pasakiet kaa jaameera deelis un zaabaki manai peedinai paredzeeti. man 39. zaabakiem laikam lielaaks. da kas to vairs atceraas. nav aiztikti
Kampy,cik tu gara esi? Līdz zodam tev dēlis ir? vai vnk paņem un izmēri nu :D No viena dēļa gala līdz otram! ieliec sludinājumu vēl citās lapās-iesaku draugu domubiedros :)P.S. Pēc maniem mērījumiem varētu būt 150-155 cm.es tā salīdzonot mūsu garumus ;D
boardos ieliec vai sniegaklubs.lvtur moš kas jēdzīgaks būs
mmm ielikshu citur ar, protams. nu nevelk liidz zodam. pietruukst kaadi 10 cm. apmeeram. man 1,7? 123? laikam 1,72. vai 1,70.. mmm... samulsinaajaat
Vot pareizi, es arī vienam savam klasesbiedram saku: "Tu sit gaisā tos hlamus, kamēr vēl vari!"Ziema atkāpjas.
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, tuvojoties sezonai.., HC.LV.