vai kāds labs cilveks (var arī nebūt cilvēks ;)) nezin kur varētu iet mācīties spēlēt vijoli (pašam gan vijoles nav un nezinu vai arī būtu prātīgi pirkt instrumentu pirms vispār esmu kaut ko iemācījies spēlēt), vai arī varbūt kur varētu izīrēt vijoli, vai kādu cilvēku, kas pasniegtu privātstundas, principā jebkāda informācija. paldies.
Negribi mutes harmonikas mācīties?
he, tās ar labprāt (kaut arī tas drošvien bija ironisks joks), bet ļoti par vijoli interesējos...
patiesībā tas nebija joks!kādēl cilvēki vienmēr visu kā joku saprot!?miinusi liceeji neciena pat vienkāršus instrumentus...
ir ok :) tikai par to vijoli gan gribetos ko dzirdet...
Es gribu mācīties hermoņikas, bet man ir teikts, ka pašam jāmācās.
ES mācos ermoņikas ;Dunpati mācos.un draugi mācāšun tā mēs visi kopā mācamies
tad kādēl,kad es festos "spēlēju",man neviens nepiebiedrojas?!
Man flauta ir visu laiku līdzi... un bungu vālītes ar!!!Un nesaki, ka nepiebiedrojos =))
a jāspēlē ar savu vijoli?
nu labi,save_ass un čalis pūš ar mani kolektīvi trubā xD
Tu tieshaam esi pavisam parliecinaats-par vijoli?!wajj.. buss smags un garsh process..kaa jau vissmalkaakajam stiidziniekam.
Kāds darbs - tādi augļi.
ja estere=d, esmu gatavs maaciities, un ja pasham patiik tas ko tu spele, tad jau macishanas nav tik gruts un smags process (nevis kaa daudziem, kad vinjiem berniba tika spiests macities spelet klavieres un tapec vinji taas ienist :))) )
tas_pats_nekas ieteiktu iet uz kādu mūzikas skolu un tur atrast pasniedzēju. Pēc tam jau var izlemt vai tu stājies mūzikas skolā un mācies to intrumentu vai arī ņem privātstundas pie skolotāja. ;)
Tikai privātstundas ņemt būs dārgāk..Mūzikas skolā būs lētāk, bet tur čum un mudž no sīkajiem, patiesībā tas varētu būt mīnuss kaut vai atmosfēras ziņā..Bet zinu,ka vecrīgā ir tāda vakara mūzikas skola, esmu dzirdējusi,ka tu esot forši. Vot, adresi nezinu, bet var jau paskatīties internetā..
paldies, paintereseeshos.
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, vijoles privātstundas, HC.LV.