Brigāde veic kosmētiskos un eiro-remontus,kā arī pārbūves darbus dzīv.,ofisos,veikalos u.c.telpās.Visu veidu remontd.-flīzes,lamināts,iekar.griesti utt.Sastāda tāmi
Jāā. Man vajag istabai starpsienu uzcelt. jes :D
gribi remontu savā dzīvoklī?! Nāc pie manis! Būs lētāk... mēģināsim sadzīvot! Parasti nekožu, patīk vēlu nākt mājās un nerespektēt līdzcilvēkus... skaļa mūzika(jo mēdzu dziedāt dušā) un caurvējš izsisto logu dēļ, cerams, nebūs šķērslis... man ir arī 3 kaķi un 2 suņi, kurus pabarot būs Tavs pienākums! ... gaidīšu ar nepacietību! bu4, bu4... :D :D :D :D :D
man nepatīk ne suņi, n kaķi, po tos lopus, man arī patīk skaļa mūzika :D es eju pie tevis :D
man vajag četras melnas sienas un viss, man neko citu nevajag, ja nu vienīgi paklāju
damn,man tik divas ir^^ :D
ņjāā... kāds laikam cer, ka hardkoristi katru nedēļu taisa eiroremontus :Da kāpēc nav numbers atstāts? savādāk tāds diezgan bezjēdzīgs sludinājums sanāk!
ES AR SAVEUCHOMU VEICU NEPROFESIONAALU DZIIVOKLJA REMONTU PAR PROFESIONAALJA SAMKSU! kas ir?
Piedāvājam visa veida iekštelpu remontdarbus Rīgā un tās apkārtnē (ģipškartona sienas, to konstrukcijas un apdare, griestu apdare, špaktelēšanas, slīpēšanas, krāsošanas darbi, dažādu veidu grīdas seguma ieklāšana, durvju un logu montāža, flīzēšanas pakalpojumi u. tml. ). Darbus veicam kārtīgi un kvalitatīvi. Cenas pēc vienošanās.Tel. 26183828
A zem Rīgas skaitās Rīgas apkārtne??
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, Dzīvokļu , māju remontdarbi, HC.LV.