Izīrēju istabu Vecrīgā, 120 Ls mēnesī (ieskaitot komunālos), ievākties var no 1. marta. Sakarīgam cilvēkam. Interesēties pa tel. 26411330.
a ja tas būtu piemēram es? :Dtā ir tikai viena istaba no dzīvokļa kurā dzīvo vēl seši nelegāli imigranti?
Piedod presli, tava profila bilde manī nevieš uzticību :D Neuztver to personīgi, bet ar tevi vienā dzīvoklī es šaubos vai gribētu dzīvot :)
Bet vispār, nevar jau spriest par cilvēku pēc vienas bildes :D Ja ir reāla interese, uzzvani, parunāsim.
nav par maz priekš v-rīgas prasīts?un vispār kā var dabut savā ipašumā dzivokli vecrīgā, bez pārsimts štukām jevriku?
kram pajauta vai tu vareetu iireet to dziivokli!tas tak ir tikai rooms kram...
mana profila bilde vieš to, ka esmu piedzēries un infantīls kretīns :D
kamaz, es tāpat jau zinu atbildi :D anyway.. 5min vietā 2h pavadīt ceļā uz darbu galīgi nav pačotā.. un vispār man ir plāns paņemt uz līzinga moš dzīvokli tepat iekš sava ghetto. ļaudis runā ka kkad būs gaidāma nekustamo īpašumu cenu krišanās, tā kā jāpagaida biš.
tjip domaa ka tevi njemtu??
ofic! es esmu pats sakarīgākais cilvēks visā latvijā.. varbūt pat visā pasulē! jā tikai diemžēl, kā jau teicu man neizdevīgi katru dienu no rīgas uz ogri un atpakaļ kratīties.
Izīrēju vēl vienu istabu - lielāku, var mierīgi divatā dzīvot. 170 Ls/mēnesī.
mākleris?
Ne tak :D
Piesakos! :)Zvanu denim!
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Izīrēju istabu Vecrīgā - 120 Ls/mēn., HC.LV.