Sākumā jau labdien. Man te ir tāda lieta kā daudz gāzmasku somu. Orģinālas, nelietotas, saglabājušās no kara :DD Pārdodu viņas par normālu cenu 4 LsJa ir interese raksti uz Pleyer3@inbox.lv
Super, vienmēr esmugribējis gāzmasku somu!!!!
Kā tās izskatās vispār???:D
Kas, tu nezini kāda izskatās gāzmasku soma?? phe, kas tu par latvieti :DD
un ēm tā aptieciņa ar tev ir saglabājusies ? tās laiakm sarakanas tabeltītes tās īstas. :) !
Caps es labāk neizteikšos kas tu par latvieti! :DD
Nesaprotu par ko tu runā :DDD
nu tur jau tā lieta! ok beidzam šo stulbumu!
Stulbumu par gāzmasku somām? :(
eu bet es gribu..tikai toch dereetu zinaat kaa vinja izskataas..:D
http://www.mooremilitaria.com/XM28%20Gas%20Mask%20Bag.jpg :D:D:D:D:D vāks. ! google jāmak lietot. :) !
kas ir google?..:DD
man maajaas meetaajaas soma ar visu gaazmasku. Pakaaru wc (uz gaisa atsvaidzinaataajiem var ietaupiit), bet maajinieki neakcepteeja manu ekonomiju :D
Labs Deni :DDD
HVZ.. Tā soma izskatās savādāk, ja kas!
Nu bet varētu vismaz bildi redzet apmeram ka tā some izskatas!!
Es tagad bildi nevarudabūt.. Googlē tādas ir, bet vinjas nevar atvērt :(
tobish palielināt
opa. gribētos. :o
nofotograafee pati...:P
pff :P
anyway es gribu =Dja ir interese paardot raksti sheit =P
Kā redzi interese ir..
kad kur cikos? =D
Atraksti un e-pastu un tad jau sarunāsim..
Dog - kad nopirksi, tad iemet sava prfila bildi kā tā soma izskatās!! ;)
Ā, tās ir tādas no zaļa brezenta, uz pleca liekamas? Iesaku pameklēt latgalītē, gāzmaska par 2Ls gab. verēja baigi normālās dabūt...
a padomijas razojumi arī ir ? tev pardosanaa
Diezgan izturīga soma ;)un labi turās pie miesas :)
Pdomijas ražojumi - pilna Latgalīte!
Liepājaa Fontaine Palace veikalinjaa ar taadas var nopirkt-3 ls... Es vienu nopirku baigi normaala sominja tikai aizdare taada dranjkjiiga- ar divaam pogam(viena jau iztruuka) ...
ha,kādreiz Zvārdē vareej dabuut pa pilno_tag laikam izķertas..pa briivo :Da varb ir veel tag ar..
a pašu gāzmasku nav....?..kaut viena...:'(
lielā aptieciņas soma ir daudz, jaukāka.gadu atpakaļ bija aktuāla. manā skatijumā.es, es, man, man..jā.
winjas ir 2 weidu wiena lielaka otra mazaaka katraa zinjaa izskataas baigi labi es pats nesen dabuju sowakar we uzsuwes sasjuwu wirsuu tiri taa neko sominja!
aaaa un jā man gāzmaskas arī ir.. daudz!...
bet somas?
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Gāzmasku somas., HC.LV.