tiek pārdota metallica biļete..[stāvvieta]cena - 50Lsinteresēties pie manis vai mana brāļa (29705704) [ieteicamāk, nekā pie manis:]
Varbūt vēl dārgāk varēji?
Spekulanti tādi :D stāvietas īstaa cena ir 33ls
spekulants mish-BŪ!
ehh juus...kaa kas taa uzreiz spekulants...taapat jau pa leetaaku naudu atdos brachka visticamaak...atliek man kaadam paliidzeet kautko notirgot - kaa uzreiz buu :D :D :D
Ko cepjamies? Viss ir ok, es te neredzu nekādu problēmu. Cilvēks grib tikt vaļā no biļetes un ir uzlicis biš varku, normāli. Te nav nekāds sociālisms.
nu piedo atvaino, bet uz mākslas spekulāciju pelnīt nav goda lieta!
tas, kas gribēs, tas arī pirks par katru cenutādiem jau domāta tā biļešu pārdošana pēdējā brīdī
pelnīt?da neba 100 biletes viņš tirgo. a par šitādām kapeikām vienam vakaram pietiek tik.
->chevete...att. visi paareejie...tas, ka es, kaa hc.lv regjistreets lietotaaj kaadam [iipashi jau nu savam braalim izpaliidzu] iz[aliidzu noziimee nopeljamiibu o.k. nekas nav pretii...taapat pienjemu tikai miinusus..bet nu taapat biljetes cena svaarstaas no 42-48Ls=videeji 45Ls...attieciigi - dodat ziņu uz doto numuru un tad ari visu sarunuaasiet :)
hopāāā man ar ir viena lieka biletīte!!! Pārdodu arii par 50Ls, gribu nopelnīt milzīgo piķi lai nopirktu mersedesu... Tātad ja kādam ir interese dodiet zinju....
veiksmi walx :)
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, Metallica biļete !!!, HC.LV.