kramam!
is so yesterday!
sasodīts, kas tas par sviestu - "so yesterday"? nedomāju, ka cilvēkiem, kuriem ir dredi un kam viņi patīk tas interesē. Kas tad ir "today"? Emo čolka?
Dredi bija topā pirms gadiem 7. Emo čolka - pirms gadiem 3.
un kas tad ir modee shobriid??? Nejau visi cilveeki skrien pakalj modei, dazi varbuut frizuuru un dreebes izveelas aiz paarlieciibas!!!
Modē ir vējš galvā.
tagad modee ir nomirt- aidā apņēmos uzdāvināt katram pa devai ciankālija ar noteikumu, ka apēdīsiet viņu joptvai. vai nah pohuj kas ir stailaa kas nav ? kad jus saksiet dzīvot paši sev nevis citiem ? goda vards pieriebas ta bezjēdzīgā stilošana, rodas jautajums - ar ko tas atšķiras no "blondajām cacām" un "mca mca sawlje" manuprat ne ar ko taaka beidzat dirst un saciet dzīvot
hmmm ja man tiik dredi, kaa tie izskataas un kaa neesaajaas tad es tos gribu un arii uztaisu, kur tur dziivoshana citiem un nevis sev??? Un ja man tiik naaves metaals un melnaas kraasas tad es tak vilkshu kožaku nevis rozā dermantīna jaciņu... tas ir sev vai citiem...?
tas ir sev, jo tu to dari tāpēc, ka tev patīk, nevis tāpēc, ka modē.cirīc
vieni "saplūst" ar pāējiem un jūtas stilīgicitiem atšķirties ir pašmērķis un arī viņi jūtas stilīgibet vēl citiem patīk ģērbties tā lai viņiem patīk un neskatoties uz apkārtējo reakcijām, viņiem tik un tā tas patīk- un bez izvirzīta pašmērķa vai iekļaušanās apkāresošajā sabiedrībā- viņi ir stilīgi un ar to vien atšķiras. Nav svarīgi kas Tev mugurā, galvenais, ko Tu pats par to domā un kāpēc Tev tas ir mugurā.
Ko vispār nozīmē vārds -stilīgi?Es šo vārdu neizprotu.Vai tā ir kkāda kvalitātes zīme,ka tu piederi sabiedrībai,esi tas īstais? Mūsdienās,kkā baigi pārspīlēts izskats,it sevišķi tā ģērbšanās mākslinieciski,un tad ,kad tu neesi tāds censonis un velc to,kas pagadās ,tevi atšuj.Starp citu pēc šitā var saprast ,kuri cilvēki tev tikai lišķo,bet kuri tiešām ir tavi draugi.
Baigā Jums te diskusija. :D
http://www.hc.lv/dzivesveids/stils-mode/zinas/nestiligo-lietu-top-10/http://www.hc.lv/forums/sludinajumi/499/mode ir itkaa vinjai aktuala --> http://www.hc.lv/forums/parejais/1427/
Man ari doma taisit dredus!!! Bet par tiem ļoti maz zinu!Nu lai piechinitu maksligos dredus cik kaa minimums vajag buut istajiem matiem???Un kaa vinus piestiprina???( nu ievij iekshaa maksliigajaa vai kaa???)Un vai ar viniem ir erti jo viens te rakstaa juu ritiigi labi, atkal citns neparaak...Un kad gull vini netraucee??? un wai viegli pierast???Un man doma taa ka nu galvas priekshaa garaaki un uz atpakalu isaki taa lai var panemt vinus vienaa mudzeklii un ar gumiju, bet taa lai visi gali tajaa copiitee buutu viens pie otra!!!
jā jā- lupatās spēks un runā, ka dažiem tetovējumiem piemīt maģiskas īpašibas, bet dredos dzīvo boba mārlija gars!
Arii bez drediem BOBIJS ir ar mani!!!
pirms gada nogriezu dredus, jo pa 3.5gadi sāk jau just to smagumu uz galvas. taisiju es dredus ne tāpēc ka tas vairs nebij modē, bet gan tāpēc ka bij ļoti neveselīgi mati, baigi šķēlās matu gali, kā arī daudz krita ārā. pakausī vel joprojām paši veidojas. nē es neesmu hārkorists!
esi gan- nemānies!true hc!
mode ir domāta tiem,kas nespēj izdomāt neko savu!cmõn,nu!atkal te kāds emo nolicējs.cilvēki ģērbjas tā ,kā viņiem tīk.nejēdzu,un nekad arī nesapratīšu,kāda jēga ,puiem., kkādu tizlu somiņu pirkt par 500ls,jo tāda,redz ir modē. nu vāks... ;/un dredi ir stilīgi.!! tpt kā tetuvējumi,jā.
Nu ja mode ir tada jociga lieta!Bet ka ir gulet ar drediem??? nezinu vini nespiez vai kaa?
Pie drediem jāpierod,sākumā bišķīt neērti bija gulēt(vismaz man) un vēl niez galva (tas gan ne tikai sākumā:D),bet vispār baigi forši-nav jāķemmē mati:DKad liek mākslīgos galvenais lai var uzsākt iesākumu no īstajiem,jo neīstos piepin klāt taviem matiem.Var mierīgi uztaisīt arī tad ja ir īsi mati.
m.man galva gan niezēja tikai pirmās dienas.bet ja ir pavisam taisni mati tad gan ilgāk ar drediem dzīvot ir pagrūti ,nedabiska sajūta un čakars.
cukurs komentēja 13.06.2008. 18:10:50''cmõn,nu!atkal te kāds emo nolicējs.cilvēki ģērbjas tā ,kā viņiem tīk.'';D ;D sasmīdināja
Nu ja bet cik kaa minimums vajadzigi???Man sobrid diezgan isi jo kadus 3meneshus atpakal nudzinu nuliti... to loti nozeloju jo bija diezgan pagari mati... tagad varetu uztaisiit no dabigajiem diezgan normalus....
mārtiņ!!! true ghetto degeneration crew, bļe :D
kā minimums 10-15 cm, tad var sakt kko domat
var ari ar īsākiem...tik tur tādi puļķīši paliek no matiem...krams - the tru alldaydrinking apvienība !
Paldies visiem kas izteica kadus padomus un dalijas pieredzē...Tagad vel tikai mati jāpaaudzē un būs man dredi... Nu nejau tadi kā BOBAM bet buus ok!!!PEACE!!! =] =] =] =]
BEZTOLKS
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, dredi , HC.LV.