TĀTAD MANS PIEDĀVĀJUMS IR ŠĀDS...Mainu plashu atskanjotaaju (lietotu) pret draudzeni (mazlietotu/lietotu, veelams smuku) varu piemest plasiniekam klaat veel arii lensinieku, pastaisiitu kombi dazas tumbas un paaris prozektorus, bet tad pretii dodamajai draudzenei jaabuut ljoti smukai un ne tikai peec sejas bet arii ar forshām formām, veseliigu aadas kraasu + labu auru un karmu...Ja draudzene pedevaam buus arii gudra un bagaata varu piemest vecu volksvaagen golfu (ar apskati, braucoshu) un izjaucamu Dark Ligo festivaalu skatuvi, koka(tieshi taa izjaucamu, izjaukt var, salikshanu negaranteeju) (skatuve lietota notikushi 3festi un vairaaki koncerti)bonusaa ap 700tukshas alus pudeles un karte kuraa noraadiita vieta kur pienjem pudeles pa 5santiimi.Ja akuraat veel nepietiek manu labumu mainjai pret draudzeni (ja draudzenei visas labaas iipashiibas ir ljoti labaa liimenii) tad varu piemest veel gaazespliiti un veljas mashiinu Riiga (ne vienas no shiim tehnikas vieniibaam darbiibu negaranteeju) + veljas mashiinas Riiga detaljas, vecu moci Jawa ar blakusvaagji un detaljaam, diivaanu un divas gultas, maisu ar kartupeljiem, chupu ar deeljiem, 150 dazaadu izmeeru naglas + bonusaa spainis ar 300saliektaam, saruuseejushaam dazaadu izmeeru naglaam. krievulaiku elektromotorus kaadus 7-12 dazaadas jaudas un darbiibas stadijās (no labi ruucoshiem liidz galiigi nefunkcioneejoshiem), D.I.Y. Ķerru ar mazlietotiem ķieģeļiem, 10vecus TV (padomjlaiku + 80to gadu telefunkens) neviens neruuc + apmeeram 8 monitorus (arii nefunkcionee) maisu ar lietotaam CD/DVD matriceem (~350) + klaviatuuras, kompju detaljas, korpusus, faksa aparaatu, paaris telefonus u.c biroja tehniku galiigaa nestaavoklii, bet varbuut ko var saliimeet no taa visa. Graamatas krievu val par tehniku un daarzkopiibu. Kasti ar biteem (nav obligaati jaanjem),domaaju ka shis piedaavaajums ir pietiekoshi izdeviigs un interesants...Draudzenei veelams buut smeekeejoshai...
WTF?
dzirdēju, ka ventspilij paari gājis radiaktīvo sārņu mākonis.
Izklausās, ka kādam bijusi lielā pavasara tīrīšana... :)
kaķu laiks.murr :D
tas, ka maina skatuvi pret draudzeni, domāts, ka gan uz vienas, gan otras var sakāpt visi draugi?
Oi, ja es saaktu lielo pavasaru tiiriishanu tad shitai portaalaa vietas nepietiktu lai visu uzrakstiitu... pilniigi visiem draugiem uz draudzenes kaapt neljautu...
Ideālas meitenes dēļ ir jābūt gatavam atdot pilnīgi visu. Tai skaitā sevi. Savādāk nespīd tev nekas labs.
Vārdu sakot, lielisks piedāvājums- Maina skaistu, gudru (perfektu) meiteni pret lūžņu kaudzi. Es neesmu nekāda feministe, un tomēr tas ir pretīgi- tā izteikties vien!
Tu ko, kaadu luuznju kaudzi tur tak ir pilns ar noderiigaam lietaam (piem, golfs, skatuve un plašinieks), ja man kaads ko taadu piedaavaatu Uhhhhhh...
Walx ir nelietīgākais man zināmais nelietis :D
oki vai lūzņu kaudze vai nee, bet tak līdz tomēr nāk arī pats walx...shaadu faktu neviens nepiemin...
negribēju apvainot cilvēku. :D
btw, Walx, skatuve nepieder gluži Tev vienam..
draudzene ar nepiederēs vienam...
Ha, te jau var pastriideeties...un Walx jau pats par par sevi ir labs iipashums...
Riesta laiks... Prrr!
Kurš golfs?
a kaada draudzene pretii????otrais golfs kaukaads 86gads turbodiizels 1,65 ltr
Būtu pirmais golfiņš, es tav kaut ko piemeklētu.. :D
:Dsmieklīgi - patiešām
Jezus! nav iespeejas nekko mainiit, bet ir izlolots sapnis par plashu atskanjotaaju!:(
Gribu labu plashu atskanjotaaju!!!!!!!!!!:)
ja draudzene ir ūber laba/skaista/gudra/bagāta utt tad varu arii piemest 2000gada Opel Astra 2ltr turbodiizeli... bet tad draudzenei jaabuut ar mashiinu jo man vairs nebuus ar ko braukt...
Walx....Kkada velna peec tik daudz upureet, ja es esmu gatava pirkt kvalitatiivu plashu atskajotaaju taapat vien bez visaam taam extraam ko piedaava?:)
nākamā pietura - lombards!
cilvēku tirzniecība:D
http://amateurmusicians.net/wp-content/uploads/2007/07/wag2564.JPG
Te jau sen vairs nav runa par plashu atskanjotaaju! Vajag draudzeni un pretii var dabuut ieprieksh mineetos labumus...rxx bilde laba...
Muahahhahahahaaa!!! ;D Jā, es klāt piemetīšu savu veco trīsriteni.
To bildi var nopirkt Maximā uz lielā plakāta. ;)
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Meklēju draudzeni, vai mainu pret..., HC.LV.