Tātad vakar pēc koncerta FonoKlubā zemē tika atrasts sūdīgs telefons. Ja kāds konstatē, ka ir palicis bez komunikācijas un vakar bija Cēsīs, tad raksta man uz caps@enhet.net :)
kaads skaitaas suudiigs telefons?
Krāsu un modeli neteikšu. To lai saka īpašnieks. :)
nezinu gan, kurš pēc ''atrasts sūdīgs telefons, piesakās'' gribēs atzīties. ;D
trauma, domāju, pieteiksies tas, kam šis telefons tiktiešām piedrēja. un tas, kam piederēja, tam visticamāk nebija svarīgas visas tās ūberkūlīgās fīčiņas un blā blā, bet gan, lai funkcionē cipariņi un zaļā, un sarkanā podziņa. nu tā, lai var sazvanīt un tapt sazvanītam.
cilvēks mosh laimiigs, sak, beidzot jaunu varees iegaadaat, a she tev, atrodas :D
Es jau cerēju,ka edgara brilles no Sutas balss atrastas
ja kāds 17.feb depo atrada nokia E50, būtu ļoti priecīgs ja atdotu man sim karti, trubu var paturēt!
skrien uz Lombartiņu.
ja kāds 22.martā "Fontaine Palace" atrada somu ar brillēm, būtu ļoti priecīga ja atdotu man brilles, somu var paturēt! :)
Ja kāds 29. februārī 16. korpusā atrada zilu Nokiu, sim karti var paturēt un atdot man telefonu apmaiņā pret nelielu atlīdzību + insomnias ģitārista mediatoru
Ja kāds taksometra vadītājs naktī no š.g. 20.marta uz 21.martu ceļā no Centra uz Iļģuciemu "atrada" SonyEricsson k750i telefonu (un ne tikai)- lūgums atgriest telefonā rodamo SIM karti.
atrasts.lvpazaudēts.lvtas tā, ka vispār eksistē.
ja kāds atrod 10 vai vairāk latus, var adot man. :)
mīļie pieci rajona urlas ja atrodat savās kabatās manu maku un telefonu es ļauju jums tos man atgriezt :D
pievienojos pazudētājiem...brūns maks , ja centra apkārtnē kkur atradās kādam nebūt...naudiņu varat paturēt (diezgan daudz gan bija, bet nu lai), bet maku ar atslēgām gan būtu jauki, ja atgrieztu.
Smadzenes ir viena no retajām lietām, kuras cilvēki pazaudē un cer, ka nekad neviens tās neatradīs un neklauvēs viņiem pie deniņiem, sakot: "Hei, es atradu tavas smadzenes!"Aplausus lūdzu (mīnusi arī derēs)!
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Atrasts! , HC.LV.