Hey, ja kādam gadījumā wajadzīgs wokāls, te nu es esmu.... Meitene [!]Eem, spēlēju bišķiņ arī ģitāru. Žanrs alternative, rock, arī metal. Ja wajag kliegt, spiegt un melodiski dziedāt- waru :]Tātad- ja kas- ziņojiet!
uzjautaa insomnia. dzirdeeju, ka vinji salekushies ar savu vokaalu un mekleejot jaunu. un gribot meiteni nevis dzjeku tagad.
kampy, tu to nopietni?
Kamazs pēc gandrīzās triekas, teicās ka tās ir muļķības un ka kampy must die! :D :D Nevajagot insomniai vokāls.
:D nja, bet nu tomēr... moš ziniet kādu, kuriem wajadzīgs wai arī tgd iet noklausīšanās. Wnk gribas pamēģināt kko kkā ;] ir wārdi un arī meldiņš uz smago. Wajag man jūs- people! :D nu tā. Ōk.
kampy domā ko raksti ;)/INSOMNIA vokālschupiite ņem piemēru no garan gora!vislabāk ir muzicēt vienatnē-tad nav jārēķinās ar citiem :D
ps: nevis garan gora, bet goran gora/INSOMNIA gjitaarista maasa
tūkstoškārt atvainojos bet domu jau sapratāt! GORAN GORA!
ha, es ierēcu par kampy teikto, nu tur sākumā. ļauns joks, visu cieņu!!!a par tēmu, vel jau var arī vnk vākt pa atsevišķam cilvēkam, kas spēlē kādu instrumentu./я рукаважу раскопками
piedāvāt ir viens...tev būs ilgi jāgaida...vnk meklē!!!
labs ļauns joks kampy :DDDDDDDDtas ir jauki, ka tu, chupiite, veelies ko dariit muuziklaucinjaa...es ari veelos...:DDDDDDDDDDDDDDD/dusmīgs taburetis :D
He he... Ē, cilwēki jūs esat forši. :] :DNjum. Jā, meklēšu, muzicēšu, lai krājas kkāds materiāls, kurš iespējams wēl noderēs. Ēh.Pāldies :))
un taadaa zinjaa jau kaa reiiklei, tav jaaizdomaa stilistika, kaadaa reeksi/kvieksi/bljausi/balsi kausi :DDDDDDDDD [nu vismaz buutu ieteicams]
Šis piedāvājums par vokālu vēl spēkā?Iespējams, varam ko sarunāt!Ir neliels projekts, un nepieciešams vokāls.. :)
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Wokāls, HC.LV.