varbūt kādam mētājas mājās spieķi, man tā kā noderētu, nu salauzu kāju un gribās iziet ielās, ar kruķiem grūti, apsolos adot atpakaļ, vai izītrēt. ^^
Siguldā foršus spieķīšus taisa un arī protams tirgo kā suvenīrus, atceros iz bērnības skolas eksursijām :)
ne jau spieķi vajag, bet kruķi....
spieķi stilīgi-doktors Hauss.. lol
nolauz rundziņu. :DBet kā ar spieķi var but vieglāk nekā ar kruķiem?
stiliigi izskatiities savadaakam ;) es neko , es tikai Saprotu :D piedod , man rii vajag spiekji - smadzenju :)
nu baigie, es te ar savām problēmām, bet jūs mani sūtat vai nu uz siguldu, vai arī lauzt rungas, kruķi man ir visvisādi arī krāsns, bet man dažas nedēļas nav vairs jāpārvietojas uz kruķiem bet uz spieķa... ^^
un kuru tas interesē, ka tev jau dažas nedēļas nav vairs jāpārvietojas uz kruķiem bet uz spieķa? o.O ej uz Sarkano Krustu un lūdz savu spieķi :)
man kaiminjos vienam cjuvakam ir spiekjis un veel ar klaat piemonteetu zvaninju un blaskjiiti. saviesiigiem pasaakumiem :D
da kaadi krukji, kaadi spiekji....KVADRĀTS-tas lūk ir spēks!
patiešām mārtiņ jāuzspēle tas kubiks rubiks, sen nav MAUKTS.
Tu laikam neesi tomēr nekāds indijs gandijs...tas kvadrāts ir tas kantainas ķebļveidīgais gājeklis īpaši nogurdinošiem un lēniem paargājieniem!
nu protams es uzmācos, tv visuvarenā "keder" ar savu "mazsvarīgo" problēmu par spieķi, bet gribētu redzēt tevi lēkājam uz vienas kājas, vai pārvietojoties ar kruķiem, kuriem galus atgādina poda stampas, kuras par nelaimi slīd un tu neesi bijis ielās jau četras nedēļas, salauz kāju, tad parunāsim par svarīgumu. (:
a ja sirds salauzta, tad vajag ar skoču vai PVA līmi līmēt?;DP.S. pazvani sarkanajam krustam- i krukjus i krustus atnesiis!
es laikam pieturēšos pie pārbaudītām vērtībām super moment. un sarkanais krusts būs pēdējais kam lūgšu.
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, spieķis, HC.LV.