Ilgi domāju ko lai uzdāvina Valentīnu dienā, kamēr neatradu interneta-veikalu www.tortesdiena.lv mājas lapu. Izvēlējos eksotisko BAGUA masāžu.. saņēmu smuku sarkano aploksnīti, dāvanu karti un to pat piegādāja bez maksas! Super! Iesāku visiem!
Kārtējā iveikala reklāma. Spamošana visos forumos pēc kārtas manī izraisa tikai antipātijas par šādiem veikaliem.Ne visas dāvanas ir jāpērk pa naudu, vajag tikai padomāt, kas otram cilvēkam ir svarīgs!
Sirds modeli. Ar visiem kambariem u.t.t. Tādu atveramu.
Tikt vaļā no otras pusītes un par ietaupīto naudu piedzerties uz bēdām par to, ka Valentīndienā atkal esi viens pats...
Nezinu kāpēc, bet man šie svētki neliekas tik svarīgi, mazliet banāli....amerikāņu izgudrojums
papildinot 3. komentāru šajā diskusijā- uzdāvināt sirdi. cūkas, piemēram. gan jau kādā lopkautuvē pa lēto var dabūt.
labāk kko DIY-otu (y)
Uzdāviniet man Valentīnu :D
Man arī neliekas ievērības cienīgi svētki, bet laikam tādēļ, ka vēl nav bijis pamats svinēt...
ja tev ir kaads ko miileet- pasaki, ka miili un uzdaavini kaut ko tad kad tev gribaas, nevis kad to liek datums kalendaaraa. shaada veida sveetki, manupraat, ir paredzeeti tam, lai atgaadinaatu tiem, kas ir vieni- eu, vecais, tu esi viens!!!! taapat kaa maaminjdiena. nez kaa juutas tie beerninji, kam nav maaminjas, skatoties kaa beernudaarzaa/saakumskolaa paareejie ziimee apsveikumus savaam maaminjaam...
nu es gan neatteiktos no taadas daavanas kaa exotiskaa masaazha.. :p
Piekrītu kampy. iespējams, ka tas ir arī viens no iemesliem kāpēc atcēla "Tētu dienu"
Tākā ES ,egoiste,visvairāk mīlu SEVI- valentīndienā es SEV dāvinu teātra apmeklējumu!:)
kādu pasažieri :Dun vispār - 1dienu pilnīgs miers būtu pati svētība :)
Dāvināt muļķīgas serdes ar uzrakstiem - "i love you" ir nodrāzts posms. Šogad jānoīrē vīrietis! /i'm always home. i'm uncool. ;D/
Da muļķības, kampy. Ir tik daudz visādu cilvēku, kuriem pasaulē kaut kā nav. Tā gadās. Man žēl, bet es viņiem nevaru palīdzēt. Ja es dzīvotu tā, lai kaut kādā veidā viņus pasīvi nesāpinātu, tad jau nevarētu neko, ne internetu lietot, ne mīlēt, ne priecāties un gala beigās arī ēst nevarētu, jo badā mirst puse Āfrikas. Es uzskatu, ka ir jānovērtē tas, kas mums ir un tad, kad ir, nevis kad nav... Pretējā gadījumā sanāk baigais aplauziens. Un ir pilnīgi vienalga, kurš ko ir izdomājis, ja cilvēki to pieņem, tā ir viņu izvēle. Es minēto dienu neatzīmēju, bet esmu diezgan pārliecināts, ka neviens to nav izdomājis ar mērķi kādam liekt saprast, ka viņš ir viens...
man arī neliekas, ka šie svētki būtu kaut kādā veidā jāatzīmē. manuprāt, nav vajadzīgi noteikti mīlestības svētki, lai otram izrādītu savas jūtas or smth.
rxx, nu man liekas, ka sho sveetku nostaadiijums ir nepareizs. es neko neteiktu, ja to nosauktu par miilestiibas dienu, nevis miileetaaju. ja taa buutu paredzeeta, lai sveiktu un lieku reizi samiiljotu kaadu cilveku ko tu miili, vai vecaakus, draugus, vai pat savu suni utt. da jebko ko miili. gan jau katram kaut kas atrastos.bet! ja to paredz tikai otraas pusiites slavinaashanai tad nu sorz..
Valentīndienu nesvinu principā, jo tie nav latviešu svētki, turklāt man riebjas tā komercija, kas ar to saistīta (Visas tās reklāmas, Valentīndienas atlaides utt).Piekrītu kampy, ka nav vajadzīga speciāla diena, lai apsveiktu to cilvēku, kuru mīli, to var darīt jebkurā laikā.
kampy, es tevi mīlu! vai drīkst pielīmēt tev virtuvē pie griestiem амфору и сасуд?
Valentīndiena,tāpat kā Helovīni man dikti nepatīk,jo šiem svētkiem neredzu jēgu.
pilnībā pievienojos zvaigznei ;) tad jau labāk ķekatās iet :)
krams, es arii tevi miilu!!!! u tebja sasud? u kavo sasud???
Super, tūlīt pat došos uz www.tortesdiena.lv un noprikšu BAGUA masāžu visiem saviem draugiem! :))
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Davans Valentina dienai , HC.LV.