Studentu paika

08.11.2007 13:49:40 aizsāka laimigaka!
30 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
laimigaka!, 08.11.2007. 13:51:00
Komentāra reitings: 4.82

Ieraudzīšu vēlreiz makaronus - kādu nogalināšu! X_x tā pieriebušies!
Varbūt kāds var padalīties pieredzē, ko kojās varētu tasīt ēst, lai būtu galvenais lēti un ātri, un varbūt :D arī garšīgi. Paldies.

warning_flammable, 08.11.2007. 13:52:32
Komentāra reitings: 1.731

Pelmeņus! :D

laimigaka!, 08.11.2007. 13:56:19
Komentāra reitings: 3.181

Šodien sametīšu visu kopā, kas nu vien man ir te, varbūt ka sanāks kaut kas savādāk.
Citādāk jau vienu dienu ēdu kartupeļus ar nedaudz sāli, vienu dienu bez sāls un vienu dienu sasālīju tā kārtīgāk - baigās atšķirības :DDD

reivena, 08.11.2007. 13:57:53
Komentāra reitings: 6.578

izvaari vistas zupinju. leeti, daudz un ljoti garshiigi.

rxx, 08.11.2007. 13:59:29
Komentāra reitings: 3.912

neesmu students, bet iesaku tortellini.

dzēsts lietotājs, 08.11.2007. 14:13:53
Komentāra reitings: -2.174

nekādi nesagatavoti cīsiņi ar majonēzi;DDDD

karlis_i, 08.11.2007. 15:26:32
Komentāra reitings: 8.034

vārīti rīsi kopā ar tiem pakās nopērkamajiem saldētajiem dārzeņiem. ir lāb.

trauma, 08.11.2007. 15:56:43
Komentāra reitings: 6.608

kartupeļu biezputra pakā, herkulesa putras visādas [tur labas garšvielas klāt, nav kkādas tumes, tiešām forši var paēst], kuskuss - vobšem viss, kas aplejams ar ūdeni un uzreiz apēdams, kā pamatēdiens. a ko klāt likt - tas jau pašai jādomā.

tobis, 08.11.2007. 16:12:17
Komentāra reitings: -0.087

Roltons cieņā. ( Tie nav makaroni, bet gan no kartupelju masas iztiepti taarpinji. :))

dzēsts lietotājs, 08.11.2007. 17:30:39
Komentāra reitings: -0.729

vienkārši ir uztaisīt tās sausās putriņas-zupiņas. Mani īstenībā atbaida tie pulverīši, kuriem uzlejot ūdeni virsū sanāk zupa, bet sajaucot kopā vairākas tādas, un pieliekot vēl kko garšīgu, garšas uzlabošanai, sanāk normāla zupa.Tā kā, pēst var.

reivena, 08.11.2007. 18:52:41
Komentāra reitings: 7.211

siveen, tevi nebaida taa nenormaalaa kjiimija, kas tur iekshaa?

dzēsts lietotājs, 08.11.2007. 19:03:35
Komentāra reitings: -1.843

es tak saku, ka mani atbaida tās pulverzupas.Protams, tā ir ķīmija, un kā vēl.
un nejau katru dienu tādas ir jāēd, bet ja tās būtu tik ļoti neveselīgas un kaitīgas veselībai , tad tās nepārdotu veikalos pārtikas nodaļā.

reivena, 08.11.2007. 19:08:00
Komentāra reitings: 3.5

patiesiibaa, ja saaktu domaat par to, ko var un ko nevar paardot paartikas nodaljaas, taas nodaljas buutu diezgan taadas patukshas.

theivis, 08.11.2007. 19:35:26
Komentāra reitings: 1.859

ROLTON forever :D

deni2s, 08.11.2007. 20:35:12
Komentāra reitings: 8.178

Man baigi sajūsmina pēdējā laikā igauņu ražojuma Salvest burkas ar soļanku - maksā apmēram Ls 1,60 (nesen varēj pa 1,20 ar atlaidēm dabūt) - sanāk 2 riktīgas porcijas, bet tur daudz gaļas iekšā.

Vēl arī patīk Salvest plovs - maksā apmēram Ls 1,15. Ja esmu izbadējies tad varu visu burku apēst - iekšā 18% gaļas.

Arī citi Salvest produkti burkās patīk - tur visādi makaroni meksikāņu gaumēs u.c. - tie zem lata maksā, bet iekšā ar 17-18% gaļas.

reivena, 08.11.2007. 20:39:23
Komentāra reitings: -0.1

es arii shitenaas burkas skatiijos, bet taa arii nepameegjinaaju.. ja tu saki, ka labs..

deni2s, 08.11.2007. 20:41:36
Komentāra reitings: 5.77

Ir ir lab, vismaz gaļ ir kvalitatīv. Tā garš jau vairāk gaumes liet. Cits sajūsmā, citam negaršo.

Vēl man recept ir tād, bet tur jāpiestrādā gan bik pa virtuv ir - novār rīs, un novār soj, bet soj vār nevis iekš tīr ūden, bet pieliek klāt daudz dažād garšviel - ketčup (ļot daudz), buljon kubiņs, sāl, ķiplok, pipar, čilli - vis ko var atrast. Lai tā soj riktīg sasūcas ar garšviel un ir ļot pikant. To uzlējum pēc tam kā mērc var izmantot. Un tad kop ar rīs baig lab garš!

deni2s, 08.11.2007. 20:43:55
Komentāra reitings: 6.869

Eu, un rolton/bomžpaketes/ķīniešus/atomkara zupiņs te vairs nerakstat neviens plz. Tas jau sen iziets etaps.

tobis, 08.11.2007. 20:50:26
Komentāra reitings: 15.666

mans tētis saka, ka ar kečupu var apēst pat papīru. (cenzēts)

:)

dogs, 08.11.2007. 22:00:19
Komentāra reitings: 9.617

Denis es nezināj ka tu no Ventiņ pus ir (=

dzēsts lietotājs, 08.11.2007. 22:04:19
Komentāra reitings: 6.621

denis naturalizējies lembergsitijaa;D

dzēsts lietotājs, 09.11.2007. 03:18:29
Komentāra reitings: 6.992

vegjetaaraa lazanja ir vnk mmmmmmmmmmcaaaa ;)

kampy, 09.11.2007. 10:19:58
Komentāra reitings: 5.181

http://www.hum-hum.lv/lv/mc2_lv.php

humoss!!!!!!

dzēsts lietotājs, 09.11.2007. 13:16:53
Komentāra reitings: -11.771

kaviārs un melnie ikri

dzēsts lietotājs, 09.11.2007. 13:37:49
Komentāra reitings: 11.35

otra studenta ādas zābaciņi!

theivis, 09.11.2007. 18:42:02
Komentāra reitings: -13.389

otra studenta keda vai humpalās pirkta bota :D

neluuri, 10.11.2007. 08:48:54
Komentāra reitings: 8.429

Otrs students.

dzēsts lietotājs, 10.11.2007. 16:11:02
Komentāra reitings: 10.299

Par tiem saldētajiem dārzeņiem piekrītu Kārlim. Viens maisījums man īpaši iecienīts. Tur ir ceptu kartupeļu šķēlītes, brokoļi, burkāni, pākšu pupiņas u.c. Maksā ~ 70 santīmus, izsalkušam studentam tur sanāk viena porcja.
Nedēļas/mēneša sākumā (respektīvi,kad ir nauda) iesaku pupiņas ar maltu gaļu, kečupu un eirošopera ananasiem. Kātīgi var paēst. Negatīvā puse ir pupiņu, zirņu, kāpostu radītie tradicionālie blakusefekti.
Tās visas ātri vārāmās putras ar esmu iecienījusi.
Varu ieteikt strādāt firmā, kura rīko degustācijas. Degustācijas beigās pārpalikumu promoteri bieži vien sadala savā starpā. Tā es šodien tiku pie diviem iepakojumiem humusa. Mana istabiņas biedrene reiz atstiepa 20 litrus piena.

dzēsts lietotājs, 10.11.2007. 17:22:35
Komentāra reitings: 6.277

jogurts ar biezpienu un sanaaak garshiiigas brokastis

rxx, 10.11.2007. 18:14:48
Komentāra reitings: -4.88

Heinz Mean Beanz


Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Георгий Моисеев своими действиями ослабляет защиту кооператива ПК 'Бествей'. Мы, пайщики, должны поддержать Крючека Сергея Ивановича, чтобы сохранить наше единство.

Josephfruck

manuscripts underwent in the Middle

Epiphonehvf

the spread of parchment.

Zodiacidl


ienāktreģistrēties