Ieraudzīšu vēlreiz makaronus - kādu nogalināšu! X_x tā pieriebušies!Varbūt kāds var padalīties pieredzē, ko kojās varētu tasīt ēst, lai būtu galvenais lēti un ātri, un varbūt :D arī garšīgi. Paldies.
Pelmeņus! :D
Šodien sametīšu visu kopā, kas nu vien man ir te, varbūt ka sanāks kaut kas savādāk.Citādāk jau vienu dienu ēdu kartupeļus ar nedaudz sāli, vienu dienu bez sāls un vienu dienu sasālīju tā kārtīgāk - baigās atšķirības :DDD
izvaari vistas zupinju. leeti, daudz un ljoti garshiigi.
neesmu students, bet iesaku tortellini.
nekādi nesagatavoti cīsiņi ar majonēzi;DDDD
vārīti rīsi kopā ar tiem pakās nopērkamajiem saldētajiem dārzeņiem. ir lāb.
kartupeļu biezputra pakā, herkulesa putras visādas [tur labas garšvielas klāt, nav kkādas tumes, tiešām forši var paēst], kuskuss - vobšem viss, kas aplejams ar ūdeni un uzreiz apēdams, kā pamatēdiens. a ko klāt likt - tas jau pašai jādomā.
Roltons cieņā. ( Tie nav makaroni, bet gan no kartupelju masas iztiepti taarpinji. :))
vienkārši ir uztaisīt tās sausās putriņas-zupiņas. Mani īstenībā atbaida tie pulverīši, kuriem uzlejot ūdeni virsū sanāk zupa, bet sajaucot kopā vairākas tādas, un pieliekot vēl kko garšīgu, garšas uzlabošanai, sanāk normāla zupa.Tā kā, pēst var.
siveen, tevi nebaida taa nenormaalaa kjiimija, kas tur iekshaa?
es tak saku, ka mani atbaida tās pulverzupas.Protams, tā ir ķīmija, un kā vēl. un nejau katru dienu tādas ir jāēd, bet ja tās būtu tik ļoti neveselīgas un kaitīgas veselībai , tad tās nepārdotu veikalos pārtikas nodaļā.
patiesiibaa, ja saaktu domaat par to, ko var un ko nevar paardot paartikas nodaljaas, taas nodaljas buutu diezgan taadas patukshas.
ROLTON forever :D
Man baigi sajūsmina pēdējā laikā igauņu ražojuma Salvest burkas ar soļanku - maksā apmēram Ls 1,60 (nesen varēj pa 1,20 ar atlaidēm dabūt) - sanāk 2 riktīgas porcijas, bet tur daudz gaļas iekšā.Vēl arī patīk Salvest plovs - maksā apmēram Ls 1,15. Ja esmu izbadējies tad varu visu burku apēst - iekšā 18% gaļas.Arī citi Salvest produkti burkās patīk - tur visādi makaroni meksikāņu gaumēs u.c. - tie zem lata maksā, bet iekšā ar 17-18% gaļas.
es arii shitenaas burkas skatiijos, bet taa arii nepameegjinaaju.. ja tu saki, ka labs..
Ir ir lab, vismaz gaļ ir kvalitatīv. Tā garš jau vairāk gaumes liet. Cits sajūsmā, citam negaršo.Vēl man recept ir tād, bet tur jāpiestrādā gan bik pa virtuv ir - novār rīs, un novār soj, bet soj vār nevis iekš tīr ūden, bet pieliek klāt daudz dažād garšviel - ketčup (ļot daudz), buljon kubiņs, sāl, ķiplok, pipar, čilli - vis ko var atrast. Lai tā soj riktīg sasūcas ar garšviel un ir ļot pikant. To uzlējum pēc tam kā mērc var izmantot. Un tad kop ar rīs baig lab garš!
Eu, un rolton/bomžpaketes/ķīniešus/atomkara zupiņs te vairs nerakstat neviens plz. Tas jau sen iziets etaps.
mans tētis saka, ka ar kečupu var apēst pat papīru. (cenzēts) :)
Denis es nezināj ka tu no Ventiņ pus ir (=
denis naturalizējies lembergsitijaa;D
vegjetaaraa lazanja ir vnk mmmmmmmmmmcaaaa ;)
http://www.hum-hum.lv/lv/mc2_lv.phphumoss!!!!!!
kaviārs un melnie ikri
otra studenta ādas zābaciņi!
otra studenta keda vai humpalās pirkta bota :D
Otrs students.
Par tiem saldētajiem dārzeņiem piekrītu Kārlim. Viens maisījums man īpaši iecienīts. Tur ir ceptu kartupeļu šķēlītes, brokoļi, burkāni, pākšu pupiņas u.c. Maksā ~ 70 santīmus, izsalkušam studentam tur sanāk viena porcja.Nedēļas/mēneša sākumā (respektīvi,kad ir nauda) iesaku pupiņas ar maltu gaļu, kečupu un eirošopera ananasiem. Kātīgi var paēst. Negatīvā puse ir pupiņu, zirņu, kāpostu radītie tradicionālie blakusefekti.Tās visas ātri vārāmās putras ar esmu iecienījusi. Varu ieteikt strādāt firmā, kura rīko degustācijas. Degustācijas beigās pārpalikumu promoteri bieži vien sadala savā starpā. Tā es šodien tiku pie diviem iepakojumiem humusa. Mana istabiņas biedrene reiz atstiepa 20 litrus piena.
jogurts ar biezpienu un sanaaak garshiiigas brokastis
Heinz Mean Beanz
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, Studentu paika, HC.LV.