Padalies sliktajā Festu pieredzē

18.08.2007 12:26:03 aizsāka dzēsts lietotājs
19 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 18.08.2007. 12:26:37
Komentāra reitings: 7.112

Mana sliktaa pieredze/ieteikumi:

Vajag pakjert liidzi kko no higeenas mantaam,it iipashi ja pasaakums uz 3 vai vairāk dienām. Nav forshi kaa netiiram +iedzeerusham peec tam maajaas stopeet.

Pirms braukshanas uz nepaziistamu festu kaartigi paarbaudiit kur vinjsh atrodas. 5reiz!

Stikla tara -> Plastmasas tara. Vai paliksi bez taras xD

Panjemt liidzi maisinjus,kkaa vienmeer visaadiem musariem pietruukst utt.

Jo vairāk naudas,jo labāk!

Neliimee uz somas taadus uzrakstus kā "Urla" vai nacistu noziimiites - paaris kompaanijaam tas var nepatikt :D

dzēsts lietotājs, 18.08.2007. 12:58:47
Komentāra reitings: 8.275

jo vairaak naudas jo vairaak var nozagt vinju ;)
un iesaku teltij raaveejsleedzhus sasleegt ar mazu atsleedzinju pa cik ir dzirdeets ka tomeer latvieshi ir zagliiga tauta kas seezh kokos un eed seenes ;)

caps, 18.08.2007. 13:33:27
Komentāra reitings: 3.266

Manuprāt, vislabāk ir doties drošā bariņā, ar vairākām teltīm un stutēt tas kaut kur līdzās čomiem, jo, kamēr pats esi kaut kur prom, tad pastāv lielāka iespēja, ka pie tavas telts būs kāds pazīstams, kurš kaut vai pa pālim neapzināti, bet tomēr drusk uzmanīs tavu telti.
Ņemt līdzi tikai elementārākās lietas. Gaisa kondicionētājus un mini televizorus atstāt mājās. Pat pleijeri nevajag. It īpaši ja uz mūzikas festu brauc. :D Turklāt tie vadi, austiņas un vēl ik pa brīdim gribas pārbaudīt vai nav izkritis. Kaitinoša padarīšana. Tā iemesla pēc es savu pleijeri vispār neizmantoju. :D
Ja tev ir normālas bikses ar normālām kabatām un normāls maks ar normālu naudu, tad gan ir lielāka drošības sajūta ja ir kāds lieks lats pa virsu paķēries. :)

dzēsts lietotājs, 18.08.2007. 16:20:42
Komentāra reitings: -2.474

Pazuda drēbes,draugi, pārāk vēlu atradās ;\

deni2s, 19.08.2007. 12:37:09
Komentāra reitings: 1.007

Dzert ar mēru, lai nav pārāk grūti un censties nejaukt alko. Paņemt līdzi siltas drēbes un kko pret lietu. Vērtīgas mantas neņemt līdzi. Ņemt vērā, ka festos ir grūtības ar tīru ūdeni - jāpaķer kāds minītis līdzi, kas grūtajos rītos ir vērtīgākā lieta. Ja laicīgi nodrošinās ar transportu mājāstikšanai, ir daudz mierīgāk un patīkamāk baudīt festu :) Ja ir transports, tad arī visas nepieciešamās mantas var bez problēmām ņemt līdzi un justies droši, ka nekas netrūks.

gfd, 19.08.2007. 21:36:09
Komentāra reitings: -3.333

vajag citas drēbes un otros apavus,jo savādāk ir traki.
pēc iespejas vairāk ūdens.
manikīra šķērītes,jo nākamjā dienā ir pretīgi skatīties uz rokām.
pretodu līdzeklis
daudz salvešu

vēl es ieraudzīju,ka man vajag jostas somu [lai cik arī stulbi tas neizklausītos] tā ir daudz vieglāk,nekā skraidīt apkārt ar somu un dažas no tām,ko es redzēju iekš zb bija diezgan jaukas :)

dzēsts lietotājs, 19.08.2007. 21:52:10
Komentāra reitings: 13.173

paņemt līdzi pistoli, labi daudz patronas un nošaut katru, kas bojā pasākuma noskaņu. pārsvarā tie ir nepilngadīgi, ļoti stilīgi alkoholiķi.

dzēsts lietotājs, 19.08.2007. 22:02:00
Komentāra reitings: 3.308

tā ātri vien fests var pārvērsties pasēdēšanā ar 5 draugiem

ed, 19.08.2007. 22:32:43
Komentāra reitings: -0.543

sliktā pieredze:
Nav bijusi īstā kompānija, tobiš kompānija , kas nevelk tevi pielieties. :/

skakri, 19.08.2007. 23:06:25
Komentāra reitings: 4.124

varu padalīties tikai labā pieredzē: smaidi, rīt sāpēs galva.

lieliskais kārlis, 19.08.2007. 23:10:33
Komentāra reitings: 0.302

Nu, varu teikt, ka, vismaz pēc šī gada, man nav sliktu atmiņu, vienīgi Siguldas festivāls, manprāt, izgāzās, bet nu, uz pārējo fona, tas nav enkas :)

Runājot par drēbēm, nu noteikti vajag apbruņoties ar rezerves kreklu, džemperi, jaku vajadzētu paņemt, vislabāk lietusjaku, īsās un garās bikses, jo pa dienu parasti ir silts, bet vakarā knišļi koz nost. Nu, par pārējo, alkoholu un tādām lietām, tas jau tālāk kāds garastāvoklis :D

dzēsts lietotājs, 19.08.2007. 23:25:31
Komentāra reitings: 0.565

atrast sevi var arii dubljos...

theivis, 20.08.2007. 05:32:36
Komentāra reitings: 1.601

Jāa rezervei vēlvienas bikses un džemperi ko uzvilkt pār muguru, kad naktī kļūst ļoti auksti.

Es parasti paņemu arī termosu jo no rīta ir aizkritusi balss :D

piparbodīte, 20.08.2007. 09:42:10
Komentāra reitings: -1.381

Rezerves kurpes :)
Pēc dažiem festiem tās mēdz izskatīties ... Hmmm... Visnotaļ dubļaini ;) Ja ir silts laiks, tad vēl nekas, bet, ja tāds mitrs gadījies...

adellada, 20.08.2007. 09:52:36
Komentāra reitings: -1.956

aj, es tieši nonācu pie fakta, ka džemperus siltos varu neņemt līdz :D jo vienmēr atradīsies kāds, kurš neļaus man nosalt un aizšaus džemperi (:

bet vispār, neko jaunu jau nepateikt - jo mazāk vērtīgā, jo labāk. ja nē - mantu glabātuve, lūdzu.

mitrās salvetes, yo (:

dzēsts lietotājs, 20.08.2007. 09:54:42
Komentāra reitings: -1.126

pazaudeet mantas neilgi pirms ieieshanas hataa-vot taa ir maaksla:(

screamo, 20.08.2007. 10:52:07
Komentāra reitings: -3.553

man ari teica kad nozaga jakas un kreklus bet neko tadu vertigu nepanema ne mobilo utt...

dzēsts lietotājs, 20.08.2007. 11:10:01
Komentāra reitings: 7.182

-Neaizmirs nevienu savu somu, vai maisiņu autobusā, ar kuru tu brauc uz festu :(
-naudu atpakaļceļam jau sākumā nolikt atsevišķi
-Ņemt savu telti,jo ir norebies,ka visi paļaujas uz kāda labsirdību-un ir vēl briesmīgāk,ja tev ir liela telts un daudz draugu un vēl vairāk paziņu.
-paņemt līdz tik daudz drēbes-lai katru dienu var vilkt citas-izklausās stulbi, bet man nav grūti panest lieku bikšupāri-bet man patīk komforts:)
-teltis celt takai un vienīgi kopā bariņā ar draugu teltīm
-ja esi norēbis-savas vērtīgās mantas uztici skaidram draugam.
-un līdzi ņemt pašam savu tualetespapīru-jo tas tualetēs vienmēr beidzas jau pirmajā vakarā :)

dzēsts lietotājs, 23.08.2007. 21:09:21
Komentāra reitings: 2.717

RESPEKTĒ ORGANIZATORU! VAI BRĪVPRĀTĪGOS!

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties