Kaa Tev veicas ar iestaashanos augstskolaa??

19.07.2007 06:52:51 aizsāka dzēsts lietotājs
33 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
hepatits, 19.07.2007. 08:02:23
Komentāra reitings: 8.508

galiigi nejuutu sevii motivaaciju!!! [vieniigi, ja maaciitos liidz galam un tad buutu mozgu mazgaataajs taadiem kaadi mees esam taga, bet diemzjeel no zemes un lietus uudens zem vantinieka nevaru izdziivot!!! :(]

sisteema riebjas.

sekas veel nejuutu.

un kaada taga ir statistika par lielo papiiru sanjeemeejiem un vinju darba vietaam [$$$ un vai taa ir taa paaraakaa dziives vadliinija] ???

rxx, 19.07.2007. 08:13:18
Komentāra reitings: 4.736

Štruntīgi veicas, vēl divi gadi tajā @#$%^&*()(*&^%#%^% visusskolā!

Nu skaidrs jau ir tas, ka izglītību vajag. Arī tagad es, piemēram, tur ņemos ar kkādu mājaslapu taisīšanu un gribētu ņemties arī ar reklāmu, dizainu utml. lietām, bet tam visam tiešām reāli pietrūkst izglītības un vidusskolā no tā nemāca NEKO! Tāpēc motivācija ir viesai spēcīga... Jo ir skaidrs, ka es jau nebūšu tas cilvēks, kurš ies uz savu vienkāršo darbu 8 no rīta un 17 brauks mājās...

Nu vot.

A ko skolā māca? Kaut kādus vienādojumus un siltuma formulas. :@

jānis, 19.07.2007. 08:15:18
Komentāra reitings: 8.021

"kurš ies uz savu vienkāršo darbu 8 no rīta un 17 brauks mājās..."
visi tā domā, bet realititāte ir savādāka.

hepatits, 19.07.2007. 08:34:49
Komentāra reitings: 4.172

nu esi garaa speeciigs, rxx.

[laikam jau man bija citi sapnji taapee bishkji sachakareejos videnee un galiigi ne tur iespraucos tai universitaatee. un ta veel senjchu raustiishanas maanijas. zjopa! ja vinji veel pashi kauko sajeegtu, bet izsaka mineejumus ar parliecinaatu apstiprinaajumu un beigaas.. A ES JAU IISTENIIBAA NEZINU, KO TU GRIBI!!! baaaaaaaaac, taa nevareeja visus astonjpadsmit gadus attiekties??? kad jaaiet dziivee ta ir.. padirsts laicinjsh un moraalaa sagatavotiiba. njaa..]

rxx, 19.07.2007. 08:41:29
Komentāra reitings: 2.958

Artemijs,
1. Visi tā nesaka, ļoti lielai cilvēces daļai monotons darbs ir visu vēlmu piepildījums.
2. Ko nozīmē savādāka? Loģiski, ka tāpat vien pie sakarīga (manā izpratnē) darba netiek, bet, ja zina, ko dara, tad izsisties līdz tādam līmenim var, ko es arī darīšu. Turklāt labi ir tas, ka lielākā daļa manu vienaudžu nezina, ko girb darīt, iestājas "ne tur" etc.

Hepatits, nu nav jaklausa vecāki vienmēr, vajag mācēt izanalizēt, kad ir ok un kad nav...

save_ass, 19.07.2007. 08:50:55
Komentāra reitings: 2.588

Dokumentus iesniedzu 1dien. Ir cerības tikt. Arī man ir motivācija "neiet uz savu vienkāršo darbu 8 no rīta un 17 braukt mājās..."... Un par vidusskolu... kad metu ārā klades, sapratu, ka augstskolai man noder mācību materiāli no 3 vai 4 mācību priekšmetiem... pārējos izmeti - gan matemātiku, fiziku, ķīmiju utt... besī, ka tik daudz pūles esmu veltījis, lietām, kuras ir 100% liekas...

hepatits, 19.07.2007. 08:52:16
Komentāra reitings: 2.844

ai, rxx! peec 2 gadiem un 1,5 meenesha veel atcereesimies sho forumu!!!

save_ass, 19.07.2007. 08:53:44
Komentāra reitings: 1.192

rxx - priecājos, ka jau apmēram zini, ko vēlies... vari jau tagad pievērsties savam mērķim... es tik pēdējā vidusskolas gadā tā pavisam izlēmu, par ko mācīties...

save_ass, 19.07.2007. 08:56:07
Komentāra reitings: 2.535

hepatīts - tik vecs jau vēl neesi, ka nevari vēl visu mainīt... mana mamma ,piemēram, 35 gados pilnīgi izmainīja savu profesiju...

rxx, 19.07.2007. 08:56:27
Komentāra reitings: 4.367

No problems, hepatīt! ;D

Save_ass, jā es arī to pašu jūtu, tāpēc īpaši nekoncentrējos uz dažiem priekšmetiem. Jā, nav lieku zināšanu, bet tajā laikā, kuru es nepavadu pildot mājasdarbus es esmu izdomājis un realizējis daudz citu, manai nākotnei vajadzīgāku lietu...

Es nezinu apmēram, es zinu konkrēti! ;D

adellada, 19.07.2007. 09:07:34
Komentāra reitings: 0.413

es jau kopš 5tās klases, kad tukuma avīzē iestājos jaunajos žurnālistos, skaidri zinu kādu profesiju izvēlēšos :>

hepatits, 19.07.2007. 09:29:59
Komentāra reitings: 2.222

kaa diez 35 gados vareetu kljuut par profesionaalu atleetu??? 0.o

save_ass, 19.07.2007. 10:31:03
Komentāra reitings: 2.802

Jā... tas nu gan... par atlētu mana mamma gan nevēlējās būt... XD

rxx, 19.07.2007. 12:10:48
Komentāra reitings: 6.347

A kāpēc ne? :D

adellada, 20.07.2007. 22:04:02
Komentāra reitings: 3.588

rxx, ja tev negribas tādu darba laiku, tad es tev iesaku strādāt par vilciena biļešu kontrolieri, vot, vienu dienu sāksi 5os no rīta darbu un beigsi 12os, otru dienu sāksi 15os beigsi ar pēdējo vilcienu, citreiz pēkšņi darba grafiku samainīs un pēdējā brīdī paziņos, ka darbā jābūt nevis 13os, bet 4no rīta. Un vēl bōnusā visu Latviju var izbraukāt :D

dzēsts lietotājs, 26.07.2007. 08:48:07
Komentāra reitings: -0.232

kapēc atlētu-šahistu;D

rxx, 26.07.2007. 12:02:02
Komentāra reitings: 1.599

Es tev, adellada, iesaku nomierināties! ;D

deni2s, 26.07.2007. 20:40:52
Komentāra reitings: 5.555

Es iesāku LU Fizmatos datorus mācīties, bet pametu - nepatika, bija agri jāceļas uz lekcijām, bija jāstrādā, bija jāzin labi matemātika un miljons citu attaisnojumu. Pēc dažu gadu mocībām pametu. Sanāca aizlaist uz dzīvot uz Kanādu, bet kad atgriezos, es jau zināju kāds darbs ir mans sapņu darbs. Tagad es strādāju tur, kur vēlējos, bet lai strādātu ir arī jāmācās. Tad nu es iestājos mācīties par izglītības darba vadītāju RPIVĀ (LU vairs mani neņēma pretī, jo literatūrā bija uz liecības slikta atzīme - un labi vien ir). 5,3 gadi jāmācās pa sestdienām - piektienas vakari tātad mācībām, nevis tusiem. Ne mirkli nenožēloju un tiešām patīk mācīties, jo šoreiz mācos to, ko vēlos darīt. Ir interesanti, arī lekcijas interesantas un pasniedzēji labi un kursabiedri arī forši. Ir man daži parādi, bet saņemšos un nokārtošu ;)

Par papīru un $$$ attiecību statistiku nezinu, bet nu es mācos tur kur man patīk mācīties, lai varētu strādāt darbu, kurš man patīk un naudai tur nav tik lielas nozīmes. (Es vispār uz naudu tā mazāk tendēts esmu - man būtiskāk, lai pašam tas baudu sagādātu.)

hiza, 04.08.2007. 07:43:13
Komentāra reitings: 2.854

Es gadu nostudēju Datorzinātnes, tiesa gan ne LU. Tagad iestājos citur. Vispār tiku kādās 2 vietās uz budžetu, bet izdomāju, ka maksāšu un iešu neklātienē, jo riebās man katru dienu sēdēt no rīta līdz vakaram lekcijā. Un ar visu to es vēljoprojām nezinu kas būšu un vai esmu izvēlējusies to, ko patiešām gribu. Un nesaprotu tos cilvēkus, kas saka, ka jau vidusskolā zināja par ko vēlas kļūt...

dzēsts lietotājs, 04.08.2007. 09:01:50
Komentāra reitings: 0

Tā kā 1988.gads bija sabojātās kontracepcijas gads un piedzima ļoti daudz bērnu, šogad ir necerēti liels pieplūdums augstskolās.... par spīti tam, ka es eksāmenus nokārtoju diezgan veiksmīgi, es netiku uz savu izvēlēto fakultāti, un tagad nāksies studēt ko tādu, uz ko vispār nebiju domājusi iet... Vai vidusskolā vajadzēja vairāk mācīties..? Gan jau, bet kas zināja, ka man tā nepaveiksies... Tiem, kas vel mācās videnē iesaku vairāk koncentrēties uz tiem priekšmetiem, kas būs nepieciešami. Vel aizvien nespēju saprast kāpēc ģeogrāfijas stundās mēs mācījāmies cik aitas Ķīnā ir uz vienu iedzīvotāju! :D Bet tie ir tikai 3 gadi augstskolā, un savu sapni par lielo politiku es varu arī maģistros piepildīt!

rxx, 04.08.2007. 10:23:58
Komentāra reitings: 1.41

Eu, kāds kaut ko zina par to, kur labāk studēt Sabiedriskās attiecības? Vispār jau ņemšos ar reklāmas lietām, vēlāk drošvien dizains utt.

Ir pagaidām divi varianti.
1. LU: http://szf.lu.lv/szf/lat/19/index.htm (Bakalaura studiju programma komunikācijas zinātnē)
2. RSU: http://www.rsu.lv/index.php?id=369&sa=366&top=3&lang=&large=&doc=900

Pagaidām vairāk sliecos uz RSU pusi, jo tur ir lētāk un tas arī atrodas normālā vietā nevis tajā !@#$%^&* Latgales priekšpilsētā, kas man Āgenskana iedīzvotājam nozīmē ik dienu pavadīt laiku vairākos sastrēgumos ceļā uz augstskolu. Arī tās dažas atsauksmes, kuras esmu dzirdējis ir par RSU.

Ja kāds var padalīties ar iunfo šajā sakarā, dodiet ziņu!

vikings, 04.08.2007. 11:02:14
Komentāra reitings: 1.761

"A ko skolā māca? Kaut kādus vienādojumus un siltuma formulas. :@"

Kā nu kuram - man tāda literatūra, sports, ētika un saskarsme bija moku priekšmeti, bet tagad ikdienā gadās rēķināt sin, cos, integrēt utt. :)

caps, 06.08.2007. 08:48:14
Komentāra reitings: 5.159

A, man galīgi neveicās ar iestāšanos augstskolā. Man viņi visu laiku saka, kad pabeigsi ģimnāziju pienāc. :/

piparbodīte, 06.08.2007. 09:10:02
Komentāra reitings: 1.766

Iestājos LKA kultūras teorijā un vadzinībās, par ko priecājos, jo necerēju tikt (Tikai 25 vietas vispār, bet pieteikušies uz tām vietām- 167 cilvēki). Motivācija gluži vienkārša- gribu strādāt darbu, kas pašai patīk, nevis tādu, kur tikai jākalpo citiem (Bez augstākās izglītības pārsvarā tādu darbu vien var dabūt), turklāt pašas studijas solās būt diezgan aizraujošas (Programmā diezgan daudz mani interesējošu lietu).

piparbodīte, 06.08.2007. 09:12:22
Komentāra reitings: 1.766

Ā, un, starpcitu, rxx, uz komunikāciju zinātni stāties neieteiktu, vismaz šogad tur bija pieteikušies ap 500 cilvēku.

rxx, 06.08.2007. 14:42:16
Komentāra reitings: 0.185

Es zinu, man visi neiesaka, bet nu es pagaidām neredzu citus kaut cik sakarīgus varinatus. Tas mani reāli interesē un lai normāli ņemtos ar to, ko gribu tāpat vajadzēs vai nu pašam mācīties vai arī mācīeties kaut kur aiz robežas. Drošvien, izvēlēšos pirmo variantu.

save_ass, 06.08.2007. 15:42:06
Komentāra reitings: 1.505

Esmu iekšā... LU Juridiskā Fakultāte...

rxx - iesaku neatmest domu par tieši tām studijām... un rezerves variantus ar neņem... ja netiec, tad gaii nākamo gadu vai vismaz meklē citu skolu... es tā biju nospriedis darīt ja netiktu - pastrādāt gadu un mēģināt atkal..

rxx, 06.08.2007. 15:56:20
Komentāra reitings: 1.69

Labi, labi es zinu kas un kā! ;)

dogs, 06.08.2007. 21:25:10
Komentāra reitings: 1.228

Ar sabiedriskajām attiecibām ir tā, ka pēc tam grūti savā profesijā darbu atrast, ja nav gali (šāda infa man no māsas, kura apgūst šīs zinības ViA). Pēc nostāstiem, RSU ir pakaļā, ne tikai ārstiem. Ja vēlies nodarboties ar dizainu vai kko tamlīdzīgu, tad to arī mācies... lai gan reklāmas cilvēkiem jau jāmāk citiem smadzenes čakarēt (un pašam jābūt nenormāli ciniskam pret visu un visiem).

Erry, varbūt labāk nolažo vienu gadu un tad mēģini atkal?

Par ģeogrāfiju varu ar drošu sirdi teikt, ka pie mums viņu māca (vismaz man mācīja) galīgi garām. Dažādu notikumu un apstākļu sakritības dēļ man 11 klasē nācās visu ģeogrāfiju mācīties no jauna (tajā brīdī arī sapratu, ka IT man tuvāka nozare nekā ģeogrāfija).

rxx, 06.08.2007. 21:57:04
Komentāra reitings: 3.07

Saproti, man nevajag profesiju, to dod profenē, man vajag izglītību. Kā to likt lietā es atradīšu.

hepatits, 07.08.2007. 09:17:37
Komentāra reitings: -1.228

mosh driiz kauko jums te pastaastiishu!!! :P

[ieliku tik taadu buukmaarku/tipa pieziimiiti, lai atceros padaliities ar vienu fishku :P]

zipaks, 07.08.2007. 09:49:54
Komentāra reitings: 4.502

Ai es nemaz nemēģināju kur iestāties, laigan līdz pat 12 klases beigām man nekad nebija iešāvusies doma galvā par to ka varētu tālāk nemācīties... Vispār esmu sapratis, ka nav vērts neko ieplānot nākotnē, jo kā zināms nekad nekas nenotiek tā kā gribētos, varbūt kāds izņēmums, bet viss vienmēr sajiet dēlī...
Domājams nākamgad k-kur iešu, tas ir uz Datordizainu, bet jāsaka vells viņ zin kas būs pēc gada, tapēc mēģināšu novilkt šito k-kā, k-kur strādājot un tad manīs kas pēctam būs manā smadzeņpodā.

dzēsts lietotājs, 08.08.2007. 06:33:58
Komentāra reitings: -1.69

Nu baigi forsi, skola reāli piedir*a man vajadzeja skolu beigt lidz julijam, a izrādās ka mums nav macits viens prieksmets nu forsi : (

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Great post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck. (Francisco)

Launa

Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ienāktreģistrēties