Straadaat aarzemees

07.07.2007 11:54:30 aizsāka dzēsts lietotājs
6 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 07.07.2007. 11:56:00
Komentāra reitings: 0

Vai kaadam jaunietim ir pieredze sakaraa ar darbu aarzemees? Man nepiecieshami viedoklji, pieredze, paardomas...

rxx, 07.07.2007. 11:58:40

Bija domā strādāt Igaunijā, tulkot dokumentus uz latviešu valodu. Taču tas vēl nav realizēts, jo neesmu atradis savu ideālo darba vietu un ir citi darbi ar ko ņemties. Skolas laikā es, iespējams, pie tā piestrādāšu un veiksmes gadījumā ar to nodarbošos, lai gan mans sapņu dabrs tas nav.

deni2s, 07.07.2007. 12:01:22

Strādāju dažus mēnešus Kanādā. Patikās. Ja kārtīgi strādā, tad nav grūti izsisties, tikai jātur acis un ausis vaļā un nav jābaidās iemācīties ko jaunu un izrādīt iniciatīvu. Un var pamācīties, kādai jābūt attieksmei pret darbiniekiem - viss ir pārdomāts, karjeras iespējas nodrošinātas, par virsstundām maksā uz pusi vairāk, neļauj pārstrādāties, lai būtu atpūties nākamajā darbadienā utt...

rxx, 07.07.2007. 12:04:36

Ko tu tur darīji? Kā atradi darbu?

dzēsts lietotājs, 07.07.2007. 15:09:17
Komentāra reitings: 1.204

Gribētos uz Londonu-pastrādāt,pamuzicēt :))

dzēsts lietotājs, 07.07.2007. 15:23:02
Komentāra reitings: 1.204

Draudzene pašreiz Norvēģijā strādā skolā palīgdarbus veic, valodu prakse un ļoti labs nopelnīšanas veids.!
Cik sapratu tad viņai pa nedēļu un biki vairāk samaksāja ap 400 LVL. Viņai jau patīk, attieksme laba, darbs arī esot labs un samaksa arī :)

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties