Hc.lv domubiedri

25.06.2007 16:32:24 aizsāka rxx
10 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
rxx, 25.06.2007. 16:32:29
Komentāra reitings: 4.552

Tātad šodien izdomāju, ka vajag, un izvaidoju Druagos domubiedru grupu.. :)

http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=118311

Kāpēc? Tāpēc, ka man dažreiz gribas kādu lietotāju apskatīt arī tur, neveltot meklēšanai parāk daudz laika. Viens varinats ir apskatīites Denis profilu iet no turienes, bet tā kā es negribu, lai viņam uzkačājas statistika, tad es to nedaru! :DDD

Tāpēs pievienojieties minētajai grupai, būs vieglāk vienam otru aplūkot... :D

dzēsts lietotājs, 25.06.2007. 16:42:01
Komentāra reitings: 0.189

nu ja jau tu uzstāj.. :D

dzēsts lietotājs, 25.06.2007. 18:02:20
Komentāra reitings: 0.094

mani tu neatradīsi nekada WĀHĀWĀHA!!!!

dzēsts lietotājs, 27.06.2007. 13:18:02
Komentāra reitings: 6.316

es te uzgāju vienu interesantu komentāru :)

---
Nez, nez... Man škiet, ka domubiedi gan reāli iesū*ā... Lielākoties tāpēc, ka visos tajos domubierdros, kur man sanāk uzturēties, ir nolasījušies kaut kādi prātvēderi, kas par lietu zina vaisai maz un kaut tikai muld (Ideālākais piemērs ģitāristu db), otra problēma ir tā, ka tur tomēr ir nenormāls % visādu lauķu un citu gudrinieku, kas perfenti zina jaunos mobilos telefonus un bmw (u.c. tikapat "svarīgas" lietas) un to, kura firma ir labākā jebkurā jomā, kaut arī ne reizi ar to saskārušies.

Varbūt nedaudz patīk mūzikas sadaļa, lai gan arī tur tomēr nekā īpaša nav.

Jaunā mp3 sadaļa varbūt ir kaut cik jēdzīga, var kko paklausīties.

Vēstules patīk, jo redzu, vai kāds ir izlasījis, tas ir labākais.

Bet vispār. Kopš ir dators ar dr.lv, skaipu, dc++ u.c. hlamiem, man aizvien vairāk liekas, ka mūzika ir jāklausās pa radio vai pleijeri, filmas jāskatās tv un cilvēki jākontaktē pa parasto telefonu. Vispār parastais telefons, ja tas ir bezvadu, ir pats labākais, kas var būt. Ej un runā no kuras vietas gribi, nav jāmaksā (ja mājas komplekts), cilvēki neskatās uz tevi kā uz muļķi (jo neizskatās, ka tu runā ar sevi vai datoru) un pats labākais - nav jāslēdz iekšā dators un jāblenž ekrānā.
---

rxx tas ir tavs :)

deni2s, 27.06.2007. 13:29:20
Komentāra reitings: -0.089

rxx, es nesapratu, ko tu tur runā ar to statistikas uzkačāšanu un kāda no tādas ir jēga :D

Varbūt ieviest lietotāja profilā lauciņu, kur katrs lietotājs var norādīt saiti uz sevi draugos.lv? Tāda draugiem.lv lobēšana jau sanāk, bet ja tas ir noderīgi lietotājiem, tad to var darīt.

dzēsts lietotājs, 27.06.2007. 13:32:57
Komentāra reitings: -4.742

aici. iesaku www.torrentiem.lv piregjistreeties,tur pieprasi,lai ieliek dziesmu,upperi sameklee un ieliek,un tev atliek tik novilkt!

deni2s, 27.06.2007. 13:34:49
Komentāra reitings: 2.171

Atgādināšu, ka arī last.fm ir hc.lv grupa:
http://www.last.fm/group/hc.lv

dzēsts lietotājs, 27.06.2007. 13:36:49
Komentāra reitings: 1.284

aici, tas no tās diskusijas par to, kāpēc no draugiem dzēsties ārā??:D
es tieši pirms pusstundas lasīju un arī to pašu rxx komentāru;D

man nav īpašas vajadzības skatities citu profilus draugos.reizēm tā pat ieraugu un tad paskatos.dažus no hc'istiem esmu manījusi.un ja ļotiļoti kādreiz vajadzēs, tā pat atradīs vai nosūtīs vēstuli hc.lv portālā.
tātad pēc manām domām nav vajadzīgs "ieviest lietotāja profilā lauciņu, kur katrs lietotājs var norādīt saiti uz sevi draugos.lv".bet tās tikai manas domas, ja citiem šķiet noderīgi, lūdzu, man nekas nebūs pretī:)

bet nu, šajā domubiedru grupā pieteicos, taču vairāk arī neko tas nav devis un neesmu tur skatījusies.varbūt kādreiz;D

ella, 27.06.2007. 14:12:49
Komentāra reitings: 1.113

Doma laba;)

rxx, 27.06.2007. 17:37:49
Komentāra reitings: -1.113

Par to statistikas uzkāčāšanu Denisam tas bija tāds jociņš! ;)

Ideja par draugu adreses pievienošanu hc.lv profilam ir baigi labā. Vispār tur derētu ieviest vēl kādus laukus.. ;)

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties