Somija sadod krieviem

12.05.2007 13:47:07 aizsāka rxx
14 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
rxx, 12.05.2007. 13:51:31
Komentāra reitings: 0

Neslēpšu savu prieku par to kā somi sakapāja tos krievus.. :)

http://live82.ihwc.net/english/

deni2s, 12.05.2007. 14:17:37
Komentāra reitings: 0.029

Man gan kaut kā pilnīgi vienalga par abām tām valstīm. Neesmu dzīvojis nevienā no tām, lai būtu kādas sevišķas simpātijas vai antipātijas.

rxx, 12.05.2007. 14:23:18

http://www.tvnet.lv/sports/moscow2007/news/article.php?id=150809

Nu man vienalga kaut kā tie somi baigi pieķērās. Starp citu, viņiem un iaguņiem vienādas himnu melodijs... :)

kapucins, 12.05.2007. 14:59:59
Komentāra reitings: 2.053

Baigi smuka spēle. Pēdējie varti bija ideāli.

dzēsts lietotājs, 12.05.2007. 15:10:10

Man Prieks Milziigaakais!
kgan ja vinneetu krievi, vinji buutu to pelniijushi, PAt bik zheel bij kaa Krievija paardziivoja :D
BET.. BET,Somi labaakie!

deni2s, 12.05.2007. 15:35:20
Komentāra reitings: 6.875

Ok, es gribēju teikt, ka man ir nevis vienalga par abām valstīm, bet gan ka manā valstu reitingā viņas ir vienlīdzīgās pozīcijās :D Palasījos, tagad žēl, ka neredzēju šo spēli. Bet toties biju zoodārzā, kas varbūt man ir daudz vērtīgāk :) (Daudzi jau saprata, ka gāju apciemot brāļus по разуму.)

Ronis patika (tāds kustīgs), tad arī lauku māja baigi pozitīvā bija (sīkie bija sajūsmā par iespēju pastaigāties starp aitām un sacensties blēšanā), viens strausveidīgs putns aktīvi skraidīja pa apli, tropu māja, kā vienmēr, bija superīga, un arī lāči patikās, kgan ātri vien izbesīja tie pieaugušie cilvēki, kas iedomājās, ka bez viņu barankas lācis nomirs badā. Pilnīgi gribējas pabarot šo cilvēku bērnus ar savu apsūkāto cukurgailīti, nez ko viņi tad teiktu par to, ka svešinieki kādu mēģina pabarot. Vispār baigi forši, ka zoodārzā tīrāks - vismaz dzīvnieku smaka bija stipri mazāk jūtama, kā iepriekšējās reizes. Un vēl baigi patikās, ka starp eksotiskajiem dzīvniekiem, kuri ir politiski represēti uz Latviju, mierīgi dzīvojās mūsu pašu zvirbuļi, baloži, kaijas, kaķi un citi vietējie aborigēni un nemaz nečīkstēja par okupāciju, ka viņiem iebraucēji atņem darbu un vēl nezin ko :D Cilvēkiem būtu daudz ko mācīties no dzīvniekiem, ja vien viņi spētu pārvarēt savu iedomību pret dzīvniekiem, kā pret zemāku rasi. Ā, nepatika tie neatraktīvie dzīvnieki, kuri nemēģināja mani izklaidēt ar šovu - gulēja vienaldzīgi stūrī mušu aplenkti. Es jau pačīkstēju, ka nav interesanti, ka lauvām un tīģeriem pienes ēdienu "uz paplātes", nav iespējas pavērot, kā dzīvnieki pakustās savvaļā mijiedarbojoties. Un iedomājos, kāpēc Dāvids (kurš man gan nav simpātisks), nav paņēmis savā aizgādībā Dāvida briežus. Man tas likās pašsaprotami, ka viņš tā varētu izdarīt. (Vismaz Tīģeru ģimene atbalstīja tīģerus). Laikam baidās, ka brieži ir daudz foršāki par viņu pašu :D.

Sorry par offtopicu - varat man godīgi salikt mīnusiņus, lai citi neņem sliktu piemēru no manis ;).

caps, 12.05.2007. 17:40:45
Komentāra reitings: 1.009

O, jā! Somija riktīgi sadeva! Nezinu gan kāpēc, bet par viņu uzvaru priecājos tāpat kā pat Latviešu! Un jā, Somiem ir baigi krutā himna! :)

neluuri, 12.05.2007. 20:17:59
Komentāra reitings: 2.038

Man ar prieks par to, ka somi uzvarēja, Bet neluurim tie cilvēki, kas priecājas tieši par to, ka krievi zaudēja, sķiet mazliet debīli.

dzēsts lietotājs, 12.05.2007. 20:21:53
Komentāra reitings: -2.061

es gan gribēju, lai uzvarētu Krievijas komanda :( viņi tiešām šajā čempionātā spēlē ūberlabi :)

rxx, 12.05.2007. 21:49:47

Turklāt igauņu himnai, kam ir tāda pati melodija, es no galvas zinu visus trīs pantus.. :) Par zināmu samaksu esmu ar mieru arī viņu izdziedāt! :D

Es arī biju zoodārzā pirms kādas nedēļas vai divām. Lauvām bija pavasaris un vien no tām deva ārā baigo skaņu. :) Tūlīt būs video!

Bet vispār spēle tiešām bija baigi skatāmā...

Lauvu video:
http://www.youtube.com/watch?v=BNs1urTe4dQ
http://www.youtube.com/watch?v=3vIuM7rVbnI

foreverholly, 13.05.2007. 08:13:12
Komentāra reitings: 1.007

Somu nācija vispār pašlaik ir uz augsta viļņa. Prieks kas prieks! Ir labinieks.

neluuri, 13.05.2007. 09:13:06

Nikni kaķīši. Vairāk gan izskatījās, ka šis aizrijies būtu. :D

rxx, 13.05.2007. 09:31:19

:)

dzēsts lietotājs, 13.05.2007. 16:32:39
Komentāra reitings: -1.877

nicho. mi im pizdi za eto dadim)))))

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties