Alternatīvais stils...

03.02.2007 20:16:11 aizsāka dzēsts lietotājs
9 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 20:18:35
Komentāra reitings: 0

Lūdzu pastāstiet kas pieder pie alternatīvā stila?
Kā jāģērbjas?
kādu mūziku klausās?
un kuri ir tādi labi veikali kur var nopirkt piemērotas drēbes sim stilam?

dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 20:23:00
Komentāra reitings: 1

ar šādiem jautājumiem lūdzu dodies uz http://alternative.lv/forums.php

dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 20:23:45

paldies

dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 20:31:37

es jau tikai pajokoju :D

ai nu beidz... man liekas alternatīvisms iezīmējās tai lietā, ka nevadies pēc kkadiem standartiem.

dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 20:38:16

tad jau gandriiz visi ir slternatiivaa stila paarstaavji...

dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 20:43:16

muļķības! vot tu prasi, kā ģērbjās, ko klausās, a tā vot jau pēc tam būs pozēšana.

dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 20:56:20

debīli jautājumi, srazu gribas domāt ka kārtējais pōzeris ielīdis, bet anyway, izpalīdzēšu

tā padomājot.... es nevaru palīdzēt jo nezinu kā alternatīvā stila piekritēji ģērbjas :D
alternatīvs latviešiem ir iespiedies smadzenēs kā savādāks, citādāks, neņemot vērā šī vārda patieso nozīmi - viens otru izslēdzošs vai izvēle :/

alternatīvs stils - da kas tas tāds?

esmu par teorēmu - kāds piedzimsti tāds arī esi. es piemēram jau no 6. klases, kad klasesbiedrs kkur dabūja the offspring kaseti, sāku klausīties "alternatīvo?" mūziku, pēc tam mana muzikālā gaume ir nobriedusi evolūcijas periodā tā ka tagad klausos punk/hc, hc, metalcore, grindcore, disastercore utt. un pats neticu ka cilvēkam šāda mūzika var tā pēkšņi iepatikties.

un man tiešām nepatīk vārds alternatīvais stils. laikam es piekopju čomiņstilu, jo nesekoju modei un ģērbjos bezsakarīgi , plus neatkarīgi no tā ko par mani domā pārējie.

dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 21:06:34

paldies čomiņ! un neesmu nekaads pōzeris... vienk. gribeejaas uzzinaat siikaak par sito lietu... iistais iemesls ir noskaidrot kur var nopirkt kaadas forsas dreebes.

dzēsts lietotājs, 03.02.2007. 21:15:20

foršas drēbes.... tur atkal ir domstarpība. pats galvenais ir kas TEV patīk :P
es jau varu pateikt lai ej iepērcies kupidonā :D neklausies citus bet pats kādu dienu pastaigā pa veikaliem un nopērc to kas tev patīk. foršas drēbes var atrast visur, jāmāk tikai meklēt

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Great post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck. (Francisco)

Launa

Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ienāktreģistrēties