vai briiviibu vajag ierobezhot?un ko jus vispar sauktu par briiviibu?

30.12.2006 19:30:19 aizsāka dzēsts lietotājs
16 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
kapucins, 30.12.2006. 19:59:14
Komentāra reitings: 0

Es domāju, ka civēka brīvību vajag ierobežot, tikai tad, ja tā kaitē kādam citam, piemēram, braukšana dzērumā. Bet attiecībā pret sevi cilvekiem jabūt pilnīgi brīviem. Paši izvēlās savu likteni un dzīvesveidu. Varbūt vienīgi mazus bērnus vajadzētu vairak ierobežot, jo viņi vēl nav nobriedušī pieņemt svarīgus lēmumus.

deni2s, 30.12.2006. 20:46:13

Tu esi neierobežoti brīvs līdz tam brīdim, kamēr tava neierobežotā brīvība nešķērso kāda cita neierobežotās brīvības robežu.

dzēsts lietotājs, 30.12.2006. 21:45:37

Tātad- NAHUIJ OBLIGĀTI JĀPIESPRĀDZĒJAS, KA NĒ JĀPIKJO? Mana dzīvība, mana izvēle- vai ne tā?!

caps, 30.12.2006. 22:51:22

Vai na*** bija obligāta piezīme? Jā? Piekop kultūru publiskās vietās. :)

Kur beidzās ''maza bērna robeža''?

Ja nebūtu lietas, kas mūs ierobežo, tad pasaulē sāktos tāda lieta kā anarhija. Protams, par to iefano visi ''man drīz būs piedspadsmit un man patīk kost'' kā arī Kurta K. fani, bet lielākajai daļai nav ne mazākās nojausmas par to, kas tā tāda ir. :D

dzēsts lietotājs, 30.12.2006. 23:03:33

Attiecībā pret cilvēku, šķiet, kad cilvēks var-būt brīvs tikai tad, kad viņu neviens nekontrolē un viņš PATS sev novelk SEV iespējamās robežas uz brīvību.
ā, tas n*h** tajā teikumā nepilnīgi tulkojas :P :D

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 11:57:56

piemeram par to pashu viedoklja briiviibu-es domaju ka briivi var izteikt viedokli ja tas ir pamatots[kaut vai kritisks,bet ne taads kas kadu riktiigi aizvaino bez pamata],lai gan patiesiibaa biezhi vien ta ir tuksha runashana par to cik pareizai sabiedribai jabut,kadas normas japilda,nedrikst citus aizvainot,ja no tas puses padomaa..patiesibaa mes pashi ne vienmer izturamies taa kaa butu pareizi.un biezhi vien mes nosodam citus par to ko daram mes pashi..pashi vien esam staigaajoshas maitas,kas staasta ka briviiba beidzas tur kur saakas kada cita briiviba,bet vai vienmer mes taaa arii izturamies un cienam ciotu cilveku briiviibu?egoisms musdienaas ir plashi izplatiits un laikam taa tam arii jabuut.

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 12:05:29

Nav Tik Traki.

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 12:23:15

Manā izpratnē brīvība ir cilvēka spēja pieņemt lēmumus un rīkoties saskaņā ar sevi un pārējo pasauli.

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 13:22:45

mūsu ''civilizētajā'' pasaulē brīvība nemaz nevar eksistēt, jo tas ir pret visiem fizikas likumiem

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 13:32:16

jap brivību vajag ierobezot...savādāk būs GARLAICīGI . ir baigi stulbi ja tev visu laiku saka "manis pēc" rodas sajūta ka nevienam nerūp ko es daru.
brīvība ir ,ka tu dari ko pats vēlies pilnīgi bez citu ietekmes...

adellada, 31.12.2006. 13:46:54

es ļoti sasmējos par to n*hu*. jesjes :D

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 13:50:08

pilnīgas muļķības! lielākoties mēs nemaz nepieveršam uzmanību lietām, kas mūs ierobežo, tās ir pašsaprotamas un ta kas tā par brībību..? kadreiz es uz darbu bieži gāju piedzēries vai narkatu sarijies, stradaju cik gribēju/ kad gribēju.. bet tad es pardevu savu dvēseli vellnam - respektīvi paprasiju 2x lielāku algu un vairs neko šitādu nevaru atļauties.

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 13:51:50

jāāā,obligāti jāpiesprādzējas na*u*:D

deni2s, 31.12.2006. 14:33:52

el_shiraz, nu gan iebrauci auzās. Tavai zināšanai, pierādīts, ka tas, ka piesprādzējoties mazāk iespēju iet bojā ir tikai mīts. Visuzmanīgāk cilvēki brauktu, ja viņiem būtu pret punci pavērsts asmenis.

Mašīnā jāpiesprādzējas, lai tu nezaudētu kontroli pār mašīnu (t.i. varētu stūrēt) un neiebrauktu citu dzīvībās. Apmēram tā.

Un otrkārt, valstij tu dzīvs esi vairāk vajadzīgs, kā miris - kā nekā no tevis ir cerība vēl nodokļus iekasēt.

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 14:46:17

stulbaa_musha -> iedod man huj, piesprādzēšos 'na' :D :D :D
fū! XD

dzēsts lietotājs, 31.12.2006. 14:46:43

atvainojos, kā liels cilvēks..

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties