Straight edge.pedeejaa laikaa biezhi dzirdu nievaajoshus tekstinjus. juusu domas par straight edge?

14.12.2006 09:03:48 aizsāka dzēsts lietotājs
23 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
jānis, 14.12.2006. 09:50:52
Komentāra reitings: 0

Atbalstāma lieta ;) Bet kā saka - kas par daudz tas par skādi, šajā ziņā var teikt - kas par maz tas arī pa skādi ;)

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 10:17:56

tā vajag, domāju.būšu kārtīga :)

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 11:00:06

es dzirdēju, ka sXs ir tikai līdz 21 gadam :D ! bet pareizi jau vien ir - veselibas mācibas stundās man mācija, ka smadzeņu šunas pilnībā ir attīstījušas ap 21 gadu - tad arī ir laiks sākt dzert, pīpēt un ar gadījuma seksiem mētāties :)

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 11:00:12

ko domaaju??vispaar nedomaaju!aptuveni to pashu ko pa Ziemassveetkiem..kapeec vajadziiga iipasha diena iipash nosaukums?labaaam ipashiibaam nav vajadziigs kaads nebuut zimols taas ir veertiiba pashas par sevi!Straight edge=D&G

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 11:17:14

taaa ir nostaaja pret pareejo `peleeko masu`,kuri piesaarnjo savu kjermeni,un neatliekama tusu sastaavdalja ir alkohols,zaaliite un paareejaas atkariibu raisoshas vielas/lietas un gadiijuma sakari.

un straigt edge jau nu noteikti nav pozeri,kaa es sapratu no tava D&G.

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 11:31:08

atškiroties no tās saucamās pelēkās masas :D kļūsti par citu krāsu masu? :D

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 11:46:55

kljuustu par rōzaa masu, protams :p

nu ne jau taa,vnk cilveeki ir paaraak daudz aizraavushies ar alkoholu. ^.^ vinji pat nedomaa par to,cik lielaa meeraa tas ietekmee vinju veseliibu un domaashanu.

jānis, 14.12.2006. 12:18:42

nevermind bet paturpini par to pelēko masu :D man ar hvz palika jau interesanti :D

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 12:37:53

nu nemaaku es savu gudro domu pareizi noformuleet :D
nevajag uzreiz piesieties :D

jānis, 14.12.2006. 12:38:32

Nu ja jau izteici, bet nu ok nepiesienos ;)

deni2s, 14.12.2006. 13:38:29

Vienu brīdi tas LV bija modē, bija daudzi sXe, kuri bļaustījās, ka viņi ir sXe, taču pagājis kāds laiciņš un nu jau lielākā daļa no viņiem sen kā nav sXe. Tagad pazīstu laikam reāli 1 sXe un vairākus, kuri laikam nemaz nezin ka viņu dzīves stilam ir tāds apzīmējums. Tā jau ir - tiko nosauc sevi par sXe, tā visi uz tevi rādīs ar pirkstiem, tiko kaut mazliet novirzīsies. Tāpēc arī tāda nievājoša attieksme.

jānis, 14.12.2006. 13:47:14

Es nevienu sXe nepazīstu :/ tas liek aizdomāties.

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 14:26:47

stulbi sev likt virsuu ziimolu..jebkaadu...esi kas esi un dari ko dari un esi vienkaarshi lepns nevis ziimejies apkaart...cilveekiem nepatiik jebkas ko uzspiezj un par ko meegjina paarliecinaat..

čalis, 14.12.2006. 14:29:57

forši...nē nu ne jau forši par viņu ir būt....nē nu ...bāc! :D
es nesaku ka ja paliski tad uzreiz skaitīsies foršs, kruts ... u.t.t.

bet man patīk!

deni2s, 14.12.2006. 14:55:56

Mjā, man arī patīk labāk, ja mani sauc par Denisu, nevis tur par sXe, kristieti, maitu, da jebko...

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 15:51:46

man patîk dzert, pipeet zalju un ja meitenes pashas krît kaklâ, tad nekas cits neatliek. piedodiet, sauciet mani par rokenrola karali!!!! :DDD

dzēsts lietotājs, 14.12.2006. 16:09:46

katram ir vaards un labaak priekshaa direktors vai maarketinga speciaalists nekaa sxe utt...

neluuri, 14.12.2006. 16:55:20

juus esat pingviini..

dogs, 14.12.2006. 19:30:07

Neesmu sXe un visticamāk arī nekad nebūšu, bet ideja ir apsveicama. Lai gan ko var zināt, vēl pirms pāris gadiem nevarēju iedomāties nedēļas nogali bez alus o.O

sXe manā skatījumā ir laba ideja tiktāl, kamēr tā nekļūst par trendu (atvainojos, nezinu kā pareizāk iztulkot latviski), kad tu esi sXe tikai tāpēc, lai būtu sXe. Arī Ian MacKaye ar dziesmu "Straight Edge" nedomāja aizsākt kustību =P

santa ze., 17.12.2006. 20:33:17

bet tomēr katrs grib kaut kas būt.
vieni piesaistās emo, citi metālistiem, citi sXe, vēl citi piesaistās zīmogam - neesmu nekas un man to nevajag.
lai arī ko kurš saka, viņš sevi pakļauj sevi kādam zīmogam uz pieres.
jebkas ir zīmogs.

deni2s, 17.12.2006. 20:53:53

Interesanti par tiem zīmogiem un zīmoliem :) Atceros, kaut kur lasīju, ka ASV kkur tika izmantots zīmols ACME (ja nemaldos), gadījumos, kad filmās vajadzēja kādu zīmolu, bet kurš nedrīkstēja būt reāls.

Datori arī iedalās - brandname un noname. Varbūt cilvēkus arī tā vajadzētu iedalīt - tos, kas uzliek sev zīmogu un kuri neuzliek sev? Laikam jau tas nav iespējams. Varbūt nonāku pretrunā ar sevis iepriekš teikto, bet laikam jau zināmā ziņā bez kāda zīmoga uzlikšanas sev lielākā vai mazākā mērā nemaz nevar iztikt (jāpiekrīt santa_ze. komentāram) - tā ir dzīves neatņemama sastāvdaļa. Un tāpēc laikam ir stulbi braukt augumā tiem, kas sev uzliek kādu zīmogu lielākā mērā par citiem, jo robeža ir diezgan nenosakāma un relatīva - neviens nevar patiekt, kur ir īstā robeža (tā pati fiška, kas par pieklājīgu svārku garuma robežu).

dzēsts lietotājs, 17.12.2006. 21:36:17

svaarkiem pieklaajiigs garums ir taads ka tos tomeer var atskjirt no siknas...

dzēsts lietotājs, 17.12.2006. 21:48:38

savaa zinjaa straiteidge'ri ir taadi kaa nihilisti, jo atsakaas no dazhaadaam patiikamaam, bet kaitiigaam lietaam, domaajot tikai par to, kaa buus labaak vinjiem...

labaak kopiigi saaksim pateereet pasaules tabakas, alkahola un citu, bet nelegaalu vielu, kraajumus un piedraaziisim visu pasauli pilnu ar pankiem, LAI BEIDZOT IR MIERS !!!!

Reklāma
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties