kaada attieksme pret pashnavibam?..vai tas ir noziegums pret tuviniekiem?

16.11.2006 17:49:09 aizsāka dzēsts lietotājs
61 komentārs Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 16.11.2006. 17:50:29
Komentāra reitings: 0

ja cilveks velas aziet,[patiess iemesls,nevis sikumi,kaa piemeram-"es vinju miilu,vinsh mani nee":D],ljaut to darit..?

dzēsts lietotājs, 16.11.2006. 17:50:37

budisma likums.

ja tu izdarīsi pašnāvību .
nākamajā dzīvē pārdzimsi par bilu geitsu :D

dzēsts lietotājs, 16.11.2006. 17:51:27

.interesanti.:D

dzēsts lietotājs, 16.11.2006. 17:53:52

pašnāvība neko neatrisina.
būs vēl trakāk.
nakamajā iemiesojumā.
ō jā.
tici man.
viss jānokārto līdz galam.

pašnāvība ir viegla padošanās.

dzēsts lietotājs, 16.11.2006. 17:56:24

es jau netaisos to darit.man vienmer ir interesejis shi jautajums nez kadelj.naave-tas nozimee vienaa ravienaa atrisinat visus jautajumus.un es piekritu-viegla padoshanas.lai gan jaskatas pec apstakljiem un katra individa atsevishkji.

mildredastante, 16.11.2006. 18:12:30

ja cilveks taisa pashnavibu tad lai vismaz pirms tam nereklamejas ar to - proti draugiem.lv velaizvien shur tur var redzeet kaa dazhs labs raxta, ka dziive ir viens liels shits, ka dziive to ieniist utml. :P tas gan ir tizli..

ehh - es esmu pret!

dzēsts lietotājs, 16.11.2006. 18:15:23

nu tam es tiesham piekritu,jo tie nekad neiztaisa pashnavibu..lai jau cilvekam tiek taa zheloshana.tada gadijumaa ja visiem tik slikti butu,tad visa apkartne kur es dzivoju butu apmirusi:Dreklameejas tikai tie,kas alkst nedaudz lai vinjus pazhelo.sevis zheloshana.bet lai paskatas uz globalakaam problemam-afrikaa berni mirst no bada,a mes te uztraucamies,ka neveicas milestiba vai vel nezin kur.

joana, 16.11.2006. 18:21:32

totāls stūlbums!!

dzēsts lietotājs, 16.11.2006. 18:32:14

ko var tizloties.??:D
jādzīvo!

mildredastante, 16.11.2006. 18:39:28

jaa un biejzi vien dazjs labs, kursh zhelojas, ka neiet milestiibaa un, ak tagad cdariis sev taapeec galu peec nedeljas jau ir iekjeeries kaadaa citaa... :D trakie tiinji... :P neviens jau nekad nav teicis, ka dziivot ir viegli, bet dziivee ir daudz prieki.. :P vienu dienu var iet slikti, bet otru labi... nevajag delj taas veinas dienas taisiit skandaalu... :D

adellada, 16.11.2006. 18:54:36

Aizvakar manas skolas skolotājai pakārās vīrs.
Žēl protams, skolotājas.

Es nekad nekad[lai arī nesaki nekad, bet nē] pašnāvību netaisītu, lai vai arī cik sudīgi būtu, nekad nebūs tik sūdīgi lai būtu vēl sūdīgāk.

+ izdarīt pašnāvību nelaimīgas loves dēļ. jeeibogu. tad es jau būtu reizes 5droši pašnāvojusies un augšāmcēlusies.

rxx, 16.11.2006. 18:59:54

Tas ir gan noziegums pret tuviniekiem, gan pret valsti. Katra darbspējīga cilvēka nāve valsts budžetam maksā vidēji 200 000Ls. Ja uzkarās viens, tad nekas, bet ja vesels bars, tad robs pamatīgs.

dzēsts lietotājs, 16.11.2006. 19:34:05

tas patiesibaa arii daljejs egoisms.lai cik stulbi izklausitos:D jo kam labums no pashnavibas..tuvinieki pardziivo-vecaki,bralji,masas.daudzu cilveku dzives lidz ar musu pat smiekligo neveiksmi un izdarito stulbumu,tiek lielaa meraa kaut nedaudz sagrautas.skumji.

dzēsts lietotājs, 17.11.2006. 05:47:49

par pašnāvību nav ko domāt.labāk pamocīt apkārtējos ar savu eksistenci

jānis, 17.11.2006. 06:44:09

Sliktāk jau nebūs tam kas to pašnāvību izdarīs, bet tuvieniekiem, draugiem. Pie tam tas neko neatrisina - problēmas jau paliks neatrisinātas.

dzēsts lietotājs, 17.11.2006. 09:13:14

es uzskatu ka tas ir debiili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
man zeeeel tie cilveeki kuriem nav meerkja un tiexme ciiiniities!!!!!

dziive ir tikai viena!!!vaig izdziiivot to......kad naaave gribees taa pati muus atradiiis...
dooooooooh............ eh....ko es te vsp...

dzēsts lietotājs, 17.11.2006. 11:32:59

Saprāta galējība.

dzēsts lietotājs, 17.11.2006. 11:47:07

Bet ko tad, ja negribi vairs just to ko tu jūti, un redzēt to, ko tu redzi, dzirdēt, to ko tu dzirdi, domāt tās domas, kuras neliek mierā?? Vai tad ir jāmokās un jāturpina eksistēt kaut kādu bezjēdzīgu laku??? Tas protams ir negodīgi pret tuviniekiem, bet vaitad ir jēgas mocīties tikai un vienīgi viņu dēļ???

mildredastante, 17.11.2006. 14:22:28

elend, protams ir cilveeki, kuri tieshaam ir nonaakushi drausmiigi, drausmiigi stulbaa situaacijaa, bet no taas var izkljuut... oeki cilveeks vairs tiesham negrib dziivot - okei taa ir vinja izveele, bet, lai neskraida pa pasauli klaastiidams, ka vinsjh luuk ieshot tagad kaarties... :D tas ir vnk debiili un arii es pirms vairaak kaa gada biju tik debiila - taadi cilveeki nekad to neizdara... :D

dzēsts lietotājs, 17.11.2006. 16:58:43

katrs pats savas laimes kalējs!
domāju, ka cilvēkam vajag ņemt visu, ko vien var paņemt un dot visu, ko var dot!
kādā krāsiņā uz dzīvi skatīties...izvēlas katrs pats!
neaizmirstiet arī par cilvēkiem, kuriem nav ne ģimenes, ne draugu!
mana attieksme - es nemēģinātu ne pierunāt, ne atrunāt! ...

dzēsts lietotājs, 17.11.2006. 19:00:50

Citiem jau protams ar savu vēlēšanos nevajag bāzties virsū!!! Bet tā neuzkrītoši jau vienreiz pabrīdināt vajadzētu (bet protams nejau visu pasauli), jo iespējams ir kāds cilvēks, kas visu var vērst par labu...

dzēsts lietotājs, 17.11.2006. 19:16:41

Es uzskatu, ka pašnāvība ir gļēva rīcība. Gan pret sevi, gan pret apkārtējiem. Varētu pat teikt, ka sava veida egoisms...bēgšana no problēmām... Piemērs no dzīves: sagadījās tā, ka viena pazīstama ģimene bija ieslīgusi pamatīgos parādusies, un zināt ko vīrs izdarīja? Viņš vnk pakārās istabā pie lampas! Tādu egoismu sen nebiju redzējusi...viņš diez padomāja, cik sāpīgi sievai būs atrast viņu karājoties striķī? Bet, protams, stulbi ir kādu nosodīt, ja pats neesi bijis līdzīgā situācijā...

dzēsts lietotājs, 18.11.2006. 08:14:03

nu ja cilvekam nav piemeram neviena drauga-kursh ta pie taa ir vainigs..varbut problemas jamegjina saskatit sevii pashaa nevis nosodit visu pasauli un pakaarties.lai gan no otras puses piekritu-stulbi nosodit,ja neesi bijis tadaa pashaa situacijaa...
viens gadijums bija tads-10gadigs zeens pakaraas,jo vecaki nepieversa vinjam uzmanibu.skumji.laikam shii te problema ar ljoti aktuala.

caps, 18.11.2006. 10:02:30

Allaham gan patīk pašnāvnieki. :)

dzēsts lietotājs, 18.11.2006. 10:44:03

Allaham gan patīk pašnāvnieki. :) - PIEKRITU TAKAA TUVOJAS BUSA SAMMITS UZ PRIEKSU : ) :D
bet manas domas ka cilveki kas izdara pasnavibu ir slabaks un lohs

deni2s, 18.11.2006. 14:34:52

Manuprāt baigi superīgais klips par šo tēmu:
http://www.goodcharlotterocks.com/video/holdonvidfull_300.asx

deni2s, 18.11.2006. 16:04:07

Un es personīgi domāju, ka nomirt vienmēr var paspēt - tāpat kā novecot (ja pirms tam netaisies mirt :D) :) A kas notiks rītdien - to neviens nevar paredzēt, un, ja nomirsi šodien, tad tā arī nekad neuzzināsi :)

dzēsts lietotājs, 18.11.2006. 16:29:15

Vai tad interesantaak nav probleemu atrisinaat, nevis gljeevi aizmukt no taas??? Pashnaaviiba ir tikai zinaams notikums nezinaamaa naakotnee...

santa ze., 18.11.2006. 18:05:04

stulbākais tikai tas, ka pēc tam, kad esi nosuicīdojies, nevari redzēt citu reakciju.
un vispār - uz priekšu!
man nav nekas pretī, bet normāli jau nu tas nav. to par normālu uzskatu tikai tad,ja ir atomkarš un ir dabūts baigs starojums.

zhurka, 18.11.2006. 18:54:47

.ilze.diivainaa. - kas tavuprāt ir patiess iemesls???

dzēsts lietotājs, 18.11.2006. 21:31:04

nu patiess iemesls protams katram atskjiras..tachu manuprat (uzsveru vardu manuprat)ir tad,ja piemeram zaudets tuvs draugs,cilveks,radinieks kursh tevi vienmer ir atbalstijis,nekad nav nosodijis..tachu citi katru dienu apgalvo cik gan tu esi nederigs,nevajadzigs utml.un tu arii pats sac taa domat,un neredzi to jegu,kadelj turpinat dzivot,ja jau tu esi tik slikts. lai gan es pati ne ipashi atbalstu pashnavibas,jo vienmer var atrast iemeslu dzivot.un sheit es nonaku pati pretrunaas ar sevi :]

dzēsts lietotājs, 19.11.2006. 12:11:03

žurka-man saradās tieši tāds pats jautājums!
priekš kam pašnāvību!?debīli!
un ilze-Tas neizklausās pēc laba patiesā iemesla!:@:p

dzēsts lietotājs, 19.11.2006. 12:25:35

tapec jau es uzsveeru vardu-manupraaat :P :D

dzēsts lietotājs, 19.11.2006. 12:26:42

kas tad izklausitos pec laba patiesaa iemesla?:]

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 08:50:25

ķip tas jau tas iemesls - TAD JAU VIŅI REDZĒS. bet tu tač vairs neredzēsi kā VIŅI REDZĒS - ka tu būsi "nolicis karoti".

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 13:34:01

iemesla pašnāvībai MANUPRĀT nemaz nav!
džeku[vīriešu]/meiteņu[sieviešu] dēļ-nē!atradīsi citu!
tuvinieku dēļ-arī nē!
šitādi gruzoni ktram kādreiz uznāk.
padomā,par kādu paradīzi varētu kļūt pasaule,ja visi būtu jauki,mīļi,laimīgi..un kaut arī mēs visi esam stulbi,nežēlīgi un nelaimīgi,mēs tiekam pāri visam!un tasarī padara mūsu dzīves interesantākus un ar katru problēmu mēs kļūsam arvien gudrāki un stiprāki!:)

dwainte, 20.11.2006. 14:28:58

hmm..bet kad liekas,ka pašnāvība ir tas pareizākais? nu,piem.,ka visiem tā būd labāk...?

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 15:47:33

taa tik notiek idealajaa pasaulee:D:].bet ne katrs spej tikt galaa ar problemam.diemzheel.

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 16:00:49

bet patiesibaa jau visvairak man kaitina tie kas tieshi pa visu pasauli,caur dazhadiem portaliem vai kaa savadak te sludina-es te darishu pashanvibu!. ar tadu zemtekstu-nu nakiet luzdzu mani zheelot un glaabt.un tadus patiesibaa vismazak ir veelme zhelot.

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 16:59:28

varbut ja vinji ta sludina, tad vajag ari sniegt vinjiem kkadu palidzibu, nevis-aj, tas jau tikai tukshi runa, nekad to neizdariis. Pashnavnieki ne vienmer ir klusas sevi ieravushas pelites, reizem vispirms tiek mekleta palidziba pie tuvakajiem, vai vienalga-pie kada. nenoversieties no saviem tuvakajiem. un nu jaa, vaja riiciiba, nu un tad? nejau visi cilveki ir betona kluchi kas visu spej paciest vienaadi, katram savs meers. Un, ja kas, pashnavibas parasti izraisa pashnavibu kjeedi. Egoisms? bet vaitad ari dzive nav egoisms? ar domu-es dzivoju lai man ir labi, tapat arii-es mirstu lai man butu labi..

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 17:22:31

Šitās tēmas sakarā man radās baigā doma. Visiem taču kādu dienu būs jāmirst. Kāda starpība tas notiek ātrāk vai vēlāk. No nāves tāpat neviens neaizbēgs!!!

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 17:34:30

labāk jau vēlāk..es,piemēram,gribētu pirms savas nāves vēl pāris citus mirstam redzēt,uz pāris bērēm vēl aiziet,par pāris miroņiem vēl pasmieties

keder, 20.11.2006. 17:38:35

mani ja?

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 17:47:55

Eh, man jau ar gribētos aiziet uz pāris bērēm. Uz vienām jau it īpaši... Bet tā par to miršanas laiku jau bija tikai tāda fiksā ideja, nevis zinātniski pierādīts apgalvojums :)

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 19:26:42

nu ta lai ludz palidzibu vienkarshi sakot,ka ir slikti nevis lai te sludina- es tasiishu pashnavibu un tgd naciet glabiet mani.ja shitaa sludinashana butu patiesa,tad jau puspasaule butu apmirusi.
a ja taa visparigi runaa par mirshanu,ta es ljoti gribetu noskatities filmu 21 grams. vai tiesham dvesele sver 21 gramu..viens bija tads stasts-kjip studenti veicot petiijumu noved vienu no studentiem lidz kliniskajai navei,pirms tam vinju nosverot..un nosver kad iestajusies kliniskaa nave..bet es nezinu vai tur beigas sanaca,ka dvesele sver 21 gramu vai kaa.

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 19:30:18

Es ar kaut ko par tādu ekperimentu esmu dzirdējusi, bet tur jau zinātnieki strīdējās pret to, vai tas zudušais svars tiešām ir dvēsele...

dzēsts lietotājs, 20.11.2006. 20:53:03

Par to, ka dvēsele sver 21 gramu es kaut kur pavisam nesen lasīju...tikai nevaru atcerēties kur...

neluuri, 20.11.2006. 21:16:42

pashnaaviiba?..normaali..iesaku pameegjinaat..patiikamas izjuutas..:D [mans shodien ljauns]..xD

santa ze., 21.11.2006. 10:10:32

pavisam iesaku - ja taisi pašnāvbu, tad parūpējies, lai pēc tam tevi nevar atdzīvināt.
netaisos es te nevienu žēlot vai uztraukties,ka tik atkal bērniņš tā neizdarās.
mirstiest jauni, tikai lūdzams neizdīvojiet.
PAŠNĀVĪBĀS!!

pllek, 21.11.2006. 16:05:37

man nez kāpēc liekas, ka dvēsele sver 7,1 grammu.. nezinu kur to lasīju vai dzirdēju. bet varbūt kādam ir trīs dvēseles. un tad jau 'būtu tas 21 grams.. :D
pašnāvības..hmm.. laikam jau nē.

dzēsts lietotājs, 21.11.2006. 16:06:11

mosh prats sver 21 g ;)

dzēsts lietotājs, 22.11.2006. 14:23:10

pašnāvībai nav jēgas.

dzēsts lietotājs, 22.11.2006. 14:26:30

varbut kadam ir.

madara0013, 22.11.2006. 14:34:08

...esmu pati pārdzīvojusi to, kad kāds sev to nodara un viss...
Sajūtas ir neizsakāmi mokošas, tas nebija mans radinieks, bet gan kāds īpašs draugs, ļoti tuvs cilvēks.Un pēc šī gadījuma es pat vairs nezinu..gribas teikt, ka tas ir noziegums pret tuviniekiem, noziegums pret pasauli, kad Tu tai atņem sevi... bet tajā pašā laikā tomēr ne.Jo reizēm šķeit, ka citas izejas nav un tad tu sāc domāt egoistiski, tikai par sevi, par to, ka tas ir vienīgais veids kā pārtraukt savas sāpes, kā aizbēgt...jo vienkārši viens netiec galā un nav arī neviena, kas uzklausītu, censtos palīdzēt...
...nav...
Tu esi gluži viens un Tavus palīgā saucienus neuzklausa, nesadzird vai vienkārši nevēlas dzirdēt, un tad Tu izvēlies aizbēgt no visa...
..aizbēgt no citiem, aizbēgt no sāpēm, aizbēgt no sevis, aizbēgt no pasules....

dzēsts lietotājs, 22.11.2006. 14:44:11

naave-tas noziimee vienaa ravienaa atrsinat visus jautajumus.tachu muljkjiigi butu raxtit ka taa ir vieglakaa izeja,jo patiesibaa ne katrs spetu sev nodarit pari un nomirt mokoshi izveloties pats shadu izeju.neatbalstu,nedaudz nosodu,nedaudz saprotu..lai gan jaskatas pec situacijas..
man arii viens pazistamais-divas nedeljas pec sava izlaiduma 12.kl. aizbrauca uz vienu pasakumu,satika bijusho draudzeni,kura bija atnakusi ar savu jauno dzheku,taa meitene iespljaava vinjam sejaa un nakamajaa dienaa vinju atrada pakaarushos tas meitenes daarzaaa.skumji.

dzēsts lietotājs, 22.11.2006. 14:46:23

un pavisam diivaini ir kad cilveks nomirst un tu esi vinju katru dienu saticis,redzejis un vienu dienu taa cilveka vairs nav,un kkaa negribas ticet.un arii tajaa gadijumaa taa bija un visvairak zhel bija taa puisha mates jo vinja runaja par delu,it kaa vinsh vel butu dziivs

dzēsts lietotājs, 22.11.2006. 15:23:31

skumji. kam tagad viegli? :\
bet tāpat labuma no pašnāvības nav ne vienam. ne pašam, ne draugiem, ģimenei.. tik daudz foršu piedzīvojumu, iespējas palaist garām.. vai tam ir jēga? :0

madara0013, 24.11.2006. 15:57:41

...daudziem ir maldīgs uzskata, ka pašnāvības ir tikai mokošas vai sāpīgas utt.
patiesībā tā nemaz nav, ir dažādi veidi kā ar to tikt galā...piemēram zālu pārdozēšana nav nekas sāpīgs, Tu vnk iemiedz un nekad vairs neatmosties, vai arī saelpojoties auto izplūdes gāzi...Tev ir silti, sāk nākt miegs un tu aizmiedz mūžigā miegā...un tā vēl varētu turpināt...
Zinu kā tas ir, kad par cilvēku, kura nav runā it kā viņš tepat vien būtu aizgājis līdz veikalam vaiatrastos blakus istabā...man pašai tā reizēm gadās, jo es to cilvēku tiešām mīlu, nevaru to tik viegli pieņemt, ka viņa nav.krietns laiks jau pagājis, bet tomēr...

...palaist garām foršus piedzīvojumus, bet ja Tu esi miris, tad jau Tevi tas neinteresē..Tevis vnk nav...tas ir tāpat kā domāt, kas būtu, ja es nebūtu piedzimis...un atbilde ir pavisam vienkārša, nevajag domāt, jo tevis vnk nebūtu ...
un kā var zināt, ka pašam nekļūst vieglāk?..varbūt kļūst...varbūt tad beidzot Tu esi brīvs no visa, esi neatkarīgs, esi viens un vari izbaudīt to, ka Tev nav jādomā par apkārtējiem...vari būt pats...

dzēsts lietotājs, 26.11.2006. 19:32:15

bet neatkarību var izbaudīt arī bez pašnāvības. miris cilvēks nejūt neko, bet viņš nevar būt laimīgs, nevar iemīlēties, sajust, utt. un nekādi nevar būt pats.

dzēsts lietotājs, 27.11.2006. 12:31:31

spriest par to vai cilveks kko jut vai gluzhi preteji neko nejut kad ir miris ir gluzhi muljkjiigi,jo kaa gan mes to varam zinaat?!

dzēsts lietotājs, 27.11.2006. 13:09:42

Priekšstats par to, ka pašnāvība izbeigs visas ciešanas, pārbaudījumus un nelaimes, ir vislielākais absurds, kāds raksturīgs cilvēkam. Neatkarīgi no tā, cik lielas var būt ciešanas vai cik esam nomākti, tas nav nekas salīdzinājumā ar ciešanām, kuras sajūt tūlīt pēc pārejas pašnāvības rezultātā!!!
sou.
par laimi lielākā cilvēku daļa uz zemes atrod mierinājumu un laimi zināšanās, un, jo vairāk zināšanu un dziļāka dzīves likumu izpratne, jo lielāka laime un apmierinājums! Jo vairāk cilvēks zina par patiesajiem savas eksistences likumiem šeit -> uz zemes, jo laimīgāka, veiksmīgāka un pilnīgāka būs dzīve.

Reklāma
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties