Lieta, ko iesāku baigi sen - uz lapas sarakstīju lietas ko vēlētos izdarīt, izmēģināt, kad to paveicu izsvītroju ārā no saraksta.Kā piem., var minēt:Izlekt ar gumijuIekļūt militārā grupējumā (šito bija visgrūtāk īstenot :D)Atrauties no elektrībasAvarēt ar mašīnuu.t.t.Kāds varētu būt Jūsu saraksts?
:D haha letas ko vēlētos izdarīt - avarēt ar mašīnu.. Baigā apņemšanās hih riktīgi sasmējos..es gribētu padzīvot uz kādu brīdi Japānā un štatos.. Jāaizbrauc uz Amsterdamu ar stopiem jāiemācās spēlēt gičiņajāuzaudzē gara bārdašito sarakstu noteikti baigi garu varētu sataisīt..
brauktlektdzertiemācīties runāt japāniskiuzzīmēt savu manguiekapāt ar 'nasum' un 'horse the band'
es izsvītroju "aizbraukt ar stopiem uz amsterdamu", un ierakstīju velreiz :p
Izdomāju jaunu ierakstu - apēst milzīgu cepumu! :D
Kādreiz gribēju uztaisīt ''jackass'' veidīgu video, un pirms pāris gadiem galīgā kōmā tas arī tika izdarīts - http://www.youtube.com/watch?v=6d1Pd4HUsUAp.s. Dzert vaig mazāk!
Paceļot pa ĀfrikuUzlabot hc.lvTagad - izgulēties :)Varbūt rīt aiziet uz studentnieku uz Martin Confused ( http://www.hc.lv/muzika/klubi/sk/zinas/lma-studentu-kluba-martin-confused-ar-grupu-11610/ ), ja pietiks spēkaUn varbūt aizlaist uz Siguldu paskatīties "Zelta Rudeni"Pabeigt dažus iesāktos darbusPateiktu vēl vienu, bet te uzreiz atradīsies kāds, kam tas nepatiks :D
lielāko daļu jau esmu izdarījusi. vēl plānā:1) izaudzināt meitu2) iegādāties haskiju3) aizbraukt uz Mansela koncertu
Liekas kaut kā tā muļķīgi uzskaitīt lietas. Tu uzskaiti trīs/četras, bet ar to jau viss nebeidzas. Katrā ziņā gribās izdarīt tādas lietas, lai būtu patīkami atcerēties, būtu emocijas un būtu ko pastāstīt citiem. Pozitīvas lietas.
Pamatā katram izsvītrotajam ierakstam ir stāsts un emocijas kā tā ideja tika realizēta. Pats gan necenšos rakstīt globāli laikietilpīgas lietas, bet gan mirkļa smieklīgas idejas.
post roka blice, beidzot tak.un tad vēl mācēt šitā http://www.youtube.com/watch?v=6_eTg6gMTE0 , šitas laikam neiekrīt zem kategorijas "noteikti",bet augstāk par "būtu forši tā mācēt". vēl ir dažas grupas, ko gribētos redzēt, bet tas tā.
Mana draudzene veic mentalitāšu pētījumu un viņas mērķis ir - pārgulēt ar visu pasaules tautību vīriešiem. Jauki. Man- Izlekt ar izpletni Uzstāties savā performancē publikas priekšā (koncertā, dejā, teātra izrādē, vienalga) Nopirkt mammai mašīnu Atvērt savu bāru.
tobja draudzenei žetons. es ar zinu skuķi, kas jaunībā tādu mērķi uzstādīja un sprauda kartē karodziņus ar iekarotajām valstīm :D ja skaita arī Krieviju tad viņa tika līdz 7 :D
iemācīties dzīvot harmonijāatpazīt Latvijas zālītes un taisīt dziedinošos uzlējumus adīt zeķes un dūraiņus ar rakstiemjāt ar zirguapceļot pasauli...
izbeigt tā dzīvot, kā dzīvoju...
atpazīt Latvijas zālīteskamēr vēl nebiju izlasījis līdz galam nodomāju atpazīt latvijā audzēto :O nodomāju kāda jēga haha
iemiileeties!
neiesaku..bet paķircināt denisu var gan;D
[ Forums ]
Charlesdaf
Focuspel
Plasticbew
© 2005-2025, Lietas ko noteikti jāizdara, jāizmēģina dzīvē, HC.LV.