Līdzīgi kā ar krekliņu apdruku T-bodē vai iespējams Latvbijā kkur ar SAVU IDEJU izveidot piespraudītes?>nu tās piespraudītes, ka sir mazas un apaļas un pēdējā laikā velkā emo,metālisti utt.. :D
t.b.Latvijā
ir, pat vairākās vietās... tik uz sitienu nemācēšu teikt, jo pats nezinu....
p.s.un dikti šaubos ka metālisti [vairums] tādas nēsā :E
Kaut vai Cēsīs kobaltā vai kaut kā tā.
kas tas cēsīs pa kobaltu? varbūt kkādu adresi..zipak e svnk centos kkā apskaidrot, lai cilvēki saprot par kādām piespraudītēm es runāju :) bet nu esmu redzējusi, ka nēsā..pārsvarā ar sātana zīmi :D
aa..tad varbūt vēl..cik tas ~ maksā?
Šeit: http://www.racing69.lv/nozimites_sakums.htmEs pati arī pasūtiju, iznāca labas...Muļķības, piespraudītes valkā visi, nav viena noteikta stila, kurā tās valkātu vai nevalkātu :D
ir viena tāda galerija, kur tev acu priekšā taisa nozīmītes^__^.uzraksti kādu tekstu gribi un viņi paņem čikpiks un gatavs :D1ls nozīmīte :D
var var var galerija istaba. [kr barona ielaa]
ooo..super tiye un visi pārējie :))
hmm man ar shii informaacija noderees... sen jau gribu noziimiiti ar uzraxtu ''serj's tankain is god '' :P
jap, jap - www.racing69.lv piedaavaa arii iespeeju izgatavot noziimiiti kaa sirsninjaa kaaro :D Ir arii jau 300 nozimiishu izveele :p Superiigi...
caps-kas tas cēsīs pa kobaltu? varbūt kkādu adresi..
maksliniec :) Es driizi (9.dec) buushu Ceesiis! Pasuuti pie manis un tiekamies! :)) gunciite@racing69.lv
man liekas,ka līdzīga diskusija jau bija un mēs noskaidrojām pie kā var pasūtīt:)
Dubults nepliist! :)
Zinu, ka dauzdiem kaitina, ja uzbāžas, vaine gun?Precīzu adresi nepateikšu, tāpēc uzzvani 118 8. :D
mēs esam tik piemīlīgi, ka vēl vairāk mīlinājuma izteiksmē runāt nespējam. :Djap, jap - www.racing69.lv piedaavaajiņā ariņi iespeejiņu izgatavotiņi noziimiiti kaa sirsninjaa kaariņi :D Ir ariiņi jau 300 nozimiishu izveelīte :p Superiigiņi...:D
:D :D :D Tev labi sanaak!
:DCēsis nav tālu - man arī būs!:D
šī diskusija bija pirms tās-nozīmīšu :p tākā vainojat tos, kas neizlasa un nepārliecinās vai diskusija atkārtosies..:p
Jā, var. www.velgme.com. Ar savu ideju par saprātīgu cenu.
[ Forums ]
Zodiacjtl
Stanmorejuq
Ascentazt
© 2005-2025, Vai Latvijā kkur iespējams uztaisīt piespraudītes?, HC.LV.