Kas būtu jādara?

10.11.2006 07:18:00 aizsāka jānis
13 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
jānis, 10.11.2006. 07:23:02
Komentāra reitings: 0

Presē vairākas reizes esam dzirdējuši par dažādām akcijām, labdarības pasākumiem u.t.t. lai palīdzētu dzīvniekiem, dabai utml, bet parasti cilvēku atsaucība ir minimāla (izņemot dažas akcijas) - tad kas ir jāizdara, lai cilvēki beidzot sāktu ko darīt, iesaistītos un palīdzētu?

Pats neveidoju šādas akcijas, bet ir draņķīgi redzēt, ka cilvēki cenšas ko panākt un palīdzēt, bet tautas atbalsta vnk NAV!

dzēsts lietotājs, 10.11.2006. 09:07:09

Vislielākā problēma laikam ir tā, ka mēs dzīvojam Blatvijā.

jānis, 10.11.2006. 09:14:12

Vai arī cilvēki vnk ir slinki un nevar pakustināt savu pakaļu kada cita labā.

dzēsts lietotājs, 10.11.2006. 09:29:50

Nu lielākā daļa labdarības pasākumi tomēr ir saistīti ar naudu. Un tā kā esam Blatvija, tad ar to naudu ir tā pašvakāk... Protams, ja runājam par tiem, kam nauda vairāk nekā vajag... tur gan ir pakaļas kustināšanas problēma!

caps, 10.11.2006. 11:35:39

Tāpēc, ka mūsdienās cilvēki ir pārāk savtīgi lai palīdzētu citiem.

dzēsts lietotājs, 10.11.2006. 13:50:06

jo intensīvāk rāda reklāmas jo cilvēki ir aktīvāki!
esmu ievērojusi to,ka labdarības reklāmas (dzīvnieku patversmes utt) ir tikai vēlos vakaros vai agri no rīta! ...
pa dienu kad visvairāk cilvēku sēž pie TV neko tādu nerāda...rāda pārsvarā kkādas lielveikalu vai gaļas reklāmas! ..nožēlojami!
ūn problēma arī piemēram tagad par dzīvnieku patversmi, kurai es gribētu noziedot tos liekos drēbju maisus...es nezinu kā TOS līdz turienei nogādāt!

laikam kkas nesakarīgs sanāca...bet ..gan jau sapratīs!

dzēsts lietotājs, 10.11.2006. 16:13:59

jaa, cilveeki ir egoisti....tikai - man, man, man......

dzēsts lietotājs, 10.11.2006. 19:05:28

Lielākajai daļai cilvēku jau pašiem tā īsti nekā nav. Tā kā viņi neko nevar arī noziedot citiem. Un pat, ja kādam arī kaut kas pieder, tad viņš to taupa pats priekš sevis kaut kādam sliktākam laikam. Njā, esam jau mēs visi (gandrīz) tādi egoisti...

caps, 10.11.2006. 21:17:33

Patiesībā es nepiedalos visās labdarības akcijās, neskrienu nemetu naudu katrā kastē ar uzrakstu ''glābiet vaļus'' tāpēc arī laikam piederēšu pie tiem, kuri ir egoisti. :)
Bet prieks par pārējiem, kuri nav tādi egoisti un maitas kā es.
Es tīri tā, ziņkārības pēc, katram no jums gribu uzdot jautājumu - kad tu pēdējo reizi piedalījies kādā labdarības akcjā? Zinu, ka ir tādi, kuri tik tiešām ir piedalījušies, bet pieredze rāda, ka 80% ir tikai runātāji. :) Uz manu(retorisko)jautājumu varat neatbildēt, tas paliek uz katra paša individuāli. :)

dzēsts lietotājs, 10.11.2006. 21:28:05

Njā, Caps tavs retoriskais jautājums tiešām ir labs!!! Tātad patiesībā ir jāsāk darboties, un pēc tam jārunā, vai arī, tas jādara reizē :)

dzēsts lietotājs, 11.11.2006. 08:12:30

man nav laika :D

jānis, 11.11.2006. 10:26:21

Varētu spriest ka lai kaut kur cilvēks varētu iesasitīties viņam jābūt "reklāmas varā" - no brīva prāta neinteresēsies un neko nedarīs lietas labā.
Caps - te nevajag kādu nosodīt, bet saprast kāpēc neviens nepalīdz.

dzēsts lietotājs, 11.11.2006. 10:28:51

Es piedalīšos vienā labdarības koncertā.

Reklāma
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties