no offence jeblaks, bet tavs nikneims liecina par to, ka tu tieshaam esi neattiistiits daarzenis..rupjiem vaardiem sakot LOHS [lai mani deniss bano, bet shaada veida mmorpg reklaama man tieshaam kretinee]atljaushos ar sho savu profilu nahuj lamaaties [atkal, lai deniss bano mani, peec nika, jo neseezhu pashlaik pie sava IP] tu vnk esi kretiins, kas iedomaajas, ka tava reklaama aizies kautkur taalaak par sho portaaluu..mirsti dabiigaa naavee, suuds nAHUJ BLJEDJ !!! KAUT TU VISPAAR NEBUUTU DZIMIS !!! tieshaam atvainojos par lamaashanos, bet lai nu kas, tomeer taa speele, ko jeblis piedaavaa ir totaals crap..buut tad jau labaak ielicis sludinaajumuss.lv ar tekstu "davaj, pievienojas shitajam un katram atsuukaasnu vismaz reizi dienaa"denis - tev mani ir jaabanobet tam leitotaajam 'jablaks' tieshaam noveelesu nomirt daiigaa naavee..mirsti stulbais jablak nahuj bljedj..lai tevi saatans ar smilshpapiiru triis reizes dienaa pishhdeni2s - bano lietotaaju export_ass, nevis IP jo pashlaik atrodos pie cita datora un neveeljos lai shhis tieshaam nav mans IP, la man piedod IT dievi.mish no v.i.p.p.Basbočka
:D
laikam nevienam spams nepatīk tik ļoti kā export assvismaz jablaks nākošreiz divreiz padomās pirms rakstīs kkoun cerams export ass arī :)
domāju, ka export_ass nepārdomās neko :D :D :Dun jā...export_ass nav pirmais, ne pēdējais profils te..un jā..tas mmorpg, lai cik būtu kruts, neaizvietos manus ganjawars.ru
export ass, niks ir nevis jeblaks, bet gan jablaks, kas ir diezgan liela atšķirība :)
[ Forums ]
Charlesdaf
Focuspel
Plasticbew
© 2005-2025, best fun ever!!! http://fawgame.com/?rf=50757373796361747e ne?, HC.LV.