taste of blood - ainaži :D

15.10.2006 10:11:17 aizsāka caps
24 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
caps, 15.10.2006. 10:14:07
Komentāra reitings: 0

Vai bija vēl kāds tāds cilvēks, kam nepaveicās un sanāca apmeklēt ainažu koncertu vakardien?

Katrā ziņā(ar autora dotu atļauju) iekopēšu vis tiešāko šī pasākuma recenziju.

No otra Latvijas gala aizkratos ar auto līdz ainažiem. Nedaudz pamaldoties, bet tos laukus tomēr atradām :)
Bija sanākuši visi 15 pilsētas iedzīvotāji un daži vēl no citiem apriņķiem. Protams, neiztika bez saviem pilsētas analfabētu pulciņa, kuri skrēja uz riņķi un \'\'dirsās\'\' ar visiem pēc kārtas, neskatoties uz vecumu.
Pirmās(daudzas grupas) nebija īpaši klausāmas. Varbūt muzikālajā izpildījumā būtu bijis labi, bet visu sabojā aparatūra. Ja kāds atcerās benci un domā, ka tur bija švaka skaņa, tad tas nav bijis ainažos.
Bencis bija kā paradīze.
Protams, kā jau lielākā daļa no apmeklētājiem, kuri bija tur, lai klausītos, nevis kautos, gaidīja vakara,iespējams, naglu ENHET. Tas bija vienīgais iemesls, kāpēc devos turp un maksāju. Priecēja pāris fakti, piemēram, tas, ka enhet uzlika savu aparatūru, kas daudz maz(nu okei - DAUDZ) izmainīja skņu.
Pirmā dziesma - are you still here. NEskatoties uz mazo cilvēku skaitu, mošotāju jeb dancotāji netrūka. Netrūka arī ainažu stulbeņi, kuri tiecās pēc tā, lai viņiem kāds pieskarās. Regulāri tika rādīti vidējie pirksti un pagrūsts kāds. Arī man tika šis pagodinājums.
Otrā dziesma. irr - pirmie idioti jau sāk izlekt un tādu brutālu grūstīšanos un solīšanu pa purnu. Trešā dziesma - tas pats.
Ceturtā dziesma - pirmais sitiens, otrais sitiens, ilga pauze, enhet solists izziņo, ka \'\'varbūt labāk beigt šo pasākumu\'\' ..un tas arī tā tapa izdarīts.
Ainažu reoputācijas veicinātāji nelikas mierā un meklē \'\'skruļļaino\'\', kurš esot kaut kam iesitis ar roku. Tas \'kaut kas\', protams, arī skatījās, kur stāv - starp mošu, grey day dziesmas laikā. :)))) \'
...kad visi jau bija prom viņi turpināja meklēt skruļļaino tipiņu. Paldies viņam, gandrīz dabūju pa purnu. Vienkārši top čuvaki gribēja zināt, kur viņu meklēt. :)
Un apsardze.. ;DDDDD Nevaru atrast izcilāku simbolu kā šis \'\' ;DDDDD \'\'
Trīs pensionēti zemessergi vecuma robežā no 60 - ... (ES GODAVĀRDS NEPĀRSPĪLĒJU):) Kad piegāju un pateicu, ka pie skatuves ir nekārtības viņš sāka dzīt ārā mani :)

Lai nu kā, es tur nosēdēju no sešiem līdz diviem gaidot enhet. Dabūju 3,5 dziesmas un gandrīz pa muti.
Super, Ainaži, lieliska organizācija un lielisks pasākums :) Tā turēt.

Nemaz nerunāsim par tām divām grupām, kuras nedabūja spēlēt. Žēl viņu. Bet, manuprāt, viņas neko daudz nepalaida garām.

dzēsts lietotājs, 15.10.2006. 10:18:44

murgs kaut kāds.
:D :D

dzēsts lietotājs, 15.10.2006. 13:05:56

pfuu, un es vēl gribēju braukt uz to pasākumu :/ izklausās,ka pasākums bija patiesi izdevies :) hehe

caps, 15.10.2006. 13:40:32

bija bija :D pati pilnība

dzēsts lietotājs, 15.10.2006. 14:37:02

njaa.. loti vienpusiigs skatijums... bija ari citas labas grupas (Thursday 12th, Eagle Eye...) . pasakums lidz Enhet bija forss. Vareja baudit forsu muziku.
par vietejiem tas gan bija jau paredzams, jo ainazos nedziivo tie gudraakie gaiļi. zel,ka tapec ka dabuji pa seju noliec visu pasakumu...

dzēsts lietotājs, 15.10.2006. 14:47:44

Nu bet viņš jau nav vienīgais :)

dzēsts lietotājs, 15.10.2006. 14:58:28

nebijia gan!

caps, 15.10.2006. 16:27:16

Atļaušos piebilst, ka visu pasākumui BEZ jēgas un loģiska pamatojuma nenolieku.
Man ir pierādījumi. :)
a)šāda veida pasākumos parasti ir apsardze.
b)(bez) skaņa..
c)'<< rafinsh [15.Oct 2006 13:00:37]
noorganizeets bija super! aizbraucot un pieejot pie organizatoriem jautaaju"Kuri tad mees iisti speeleejam?" shie man noliek 3 dazhaadus sarakstus priekshaa un saka" es nezinu".

Cik vakar uzzinaaju, kaadaam 3-5 grupaam bija piesoliits laiks 24:00 :) >>

d)Parasti vienkāršāk būtu izsaukt policiju lai aizvāc nemierniekus, nevis piergiezt konci trijām, vēl nenospēlējušām grupām. Bet laikam jau Kuivižos nav policija. Vai arī visi trīs bija uz vietas, līdz kamēr sākās nekārtības. Pēc tam viņi kaut kur pazuda;DDDDDDDDDDDDDDD

malkavs, 15.10.2006. 16:59:20

TAs bija totālākais murgs ko es vēl nekad nebiju redzējis , ok vienīgais ko var labu pateikt grupas centās nospēlēt labi viss pārējiais bija zem jūras līmeņa , turklāt tie zemesargi vecie krabji pat no savas ēnas nobītos man liekas.

deni2s, 15.10.2006. 17:07:45

Tā arī nesapratu, kas ir vainīgais - organizatori vai vietas izvēle kopumā?

malkavs, 15.10.2006. 17:23:27

viss kopā Deniss.

dzēsts lietotājs, 15.10.2006. 17:24:20

denis, domaju abi kopaa. un ainazi ir iipasa vieta kur ,kaa man stastija, ja vietejiem nav ar ko kauties, vini kaujas pasi savaa starpaa... :)
aa un cap, vispar pasakums nenotika kuivizos... :)

adellada, 15.10.2006. 17:47:40

SideMind dabūja nospēlēt? :D
Jo 6dien no rīta satiku viņu ģitāristu, kurš baigi steidzās uz Ainažiem :D

koncis tā neko, es skatos :DD :D

dzēsts lietotājs, 15.10.2006. 18:01:59

Un kur cilvēki pēca pa nakt palik?

jānis, 16.10.2006. 06:41:49

Lauki :D ko tad girbejāt? :D
Bet nu laikam jau organizotori nebija pasvīduši kā nākas un visu ieplānojuši, nu ja vismaz normālu apsardzi nevar dabūt tad nu tas ir smieklīgs pasākums.

caps, 16.10.2006. 09:20:24

Piekritīšu malkavam - viss kopā Deniss :)

bet man vājprātīgi patīk šī daļa:

rafinsh [15.Oct 2006 13:00:37]
noorganizeets bija super! aizbraucot un pieejot pie organizatoriem jautaaju"Kuri tad mees iisti speeleejam?" shie man noliek 3 dazhaadus sarakstus priekshaa un saka" es nezinu".

;DDDDD

jānis, 16.10.2006. 09:44:27

Jā white niga rafinsh māk labi pastāstīt :D

dzēsts lietotājs, 16.10.2006. 14:30:40

Pasaakums nemaz nebija tik suudiigs...pirmie kuceeni vienmeer jasliicina, ka neka dzirdeeju, ka pasaakumu organizeeja 13 gadiiga meitene.. ja ta ir taisniiba tad visu cienu jau par uzdriiksteesanos.. ieeejas maksa jau arii nebija tada ka nevar samaksaat.. zel, ka skana bija tada nekada.. bet ko dariit.. apsardze.. nu nav veerts komenteet.. policija gan bija... par to emsu paarliecinaats.. meginaja mani pat savakt ...

vieniigi zel,ka tie miikstmiesi ainaznieki neveeleejas kauties..

caps, 16.10.2006. 14:37:50

kantrel, kur tu biji.. viņi kāvās ;)

chichimilla, 16.10.2006. 14:42:42

vienmer vieglak ir saskatiti negatiivo nekaa pozitiivo
es nez, bet viss pasakums kopumaa bija ok
labas grupas, labi nospeleja (taas kuras nospeleja) ir ok, es nekaa nenozheloju....
vismaz piro reizi 3os naktii braucu ar sabiedrisko busu majas :D
un jaa, policija tiesham bija....bet diemzhel bija aiznemta ra Maari :D

caps, 16.10.2006. 15:02:00

Protams, tas ir katram individuāli - patīk/nepatīk. Šoreiz lielākā daļa nosliecas uz otro variantu, bet ir labi dzirdēt, ka kādam ir kaut kas pozitīvs palicis atmiņā. :)

dzēsts lietotājs, 16.10.2006. 16:34:31

Zin kad ir apmekēti baigi FŌRŠIE koncerti un aizej uz kādu kurš nav fōōrš - TAD kādi salīdzinājumi? protams viss notiek subjekt'vi.

chichimilla, 17.10.2006. 11:00:23

tieesh taaa :)

dzēsts lietotājs, 17.10.2006. 11:10:42

Padomaajiet cik maksaaja ieejas bilete.. TIKAI es uzsveru TIKAI 1 LATS un 50 santiimi.. ko tad juus gribat, ja jaamaksaa tik maza ieejas maksau... tas bija normaals undergraund fests.. ja redz ka ir TIK maza ieejas maksa, tad nevajag cereet, ka skana buus tada pati kaa METALLICA vai FOO FIGHTERS konci.. com on..

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties