Kambala komentē sitienu vācietim pēc spēles.Kaspars:''Es gribētu izstāstīt visu kā bija patiesībā šajās spēles pēdējās sekundēs.Vopšim sīkais (Valters) saņem bumbu un driblē kā traks pāri visam laukumam.Es šim cenšos pielikt bloku, a šis kā traks pāri visam laukumam.Es neko - gaidu. Sīkais attapās tikai tad, kad iepirda Janičenokā.Es vēroju, kas tālāk. Neko, šis piespēlē playboyam (Šķēlem) Armands saprot,ka netrāpīs, a ja nu tomēr haļava kā parasti un met.Es arī nodomāju - nebūs, bet situāciju tomēr kontrolēju.Bumba lido, visi aiztur elpas, man visa dzīve gar acīm nozib.Bļaģ, nav. Garais vācietis savāc bumbu, beigas.Es vieglā solī dodos pie savējiem un te man garām viens pārāk strauji skrien.Man reflekss no bokseru laikiem, elkonis pats šim zobos, kriukc un es vieglā solī eju tālāk.Beigās šis tur nāk ļa-ļa-ļā par ko un kapēc, a es ar šo nemaz nekontaktēju.Apskāvos ar garo Frici (tas man vēl no koledžas laikiem)ierēcām par tiesnešiem un uz ģērbtuvēm.Vot tas visumā arī viss, nekāda krimināla.''Lielisks komentārs. :D
super! tik dzīva un tēlaina valoda! vieglā solī :D
ne pa velti kambala vienmēr ir bijis mans favorīts :DDDhttp://tv.delfi.lv/video/FTMrdYDf/ vēsais čalis :DDDDDDD
Pilnīgs sviests šitas ir!!! un nekā smieklīga tur ar nesalasīju, ģima ir vnk "asprātis" mežonīgs.
rusish humorish..
nu aici nejau es izdomāju to kas tur rakstīts!
Nevar kaut kur redzēt video ar slaveno sitienu?
paskaties kampy komentāru
viņš tiešām to ir teicis?
Pilnīgi noteikti nē!
pārsprāgt var lasot! pēdējā laika stulbākais savārstījums,ko esmu lasījis!
kas ir kambala un par ko te visi peras?
pa manam kambala ir kaut kāda zivs...
mh, kambala citās valstīs ir delikatese. :Dbet tā vispār, redzot to video, vienkārši šķita, ka čalis nemāk zaudēt.
Man likās, ka viņam ir nekontrolējamo kustību sindroms vai beznosacījuma refleks uz slaidiem čaļiem...
Protams tā rīcība ir galīgi, galīgi nesportiska un izskatās, ka zaudēt viņš nemāk, bet tapēc jau nav jāizdomā kkāds sviests, kas nav nemaz smieklīgs, vismaz man.
[ Forums ]
Blendertut
mostbet_myml
Glassfts
© 2005-2025, Kambala komentē sitienu vācietim pēc spēles., HC.LV.