Hey, lieta tāda, ka vairs netieku hc.lv :D Ikreiz, kad mēģinu atvērt hc.lv man atveras http://lleo.aha.ru/na/lv/ ( slavenā Ej dirst lapa )Kāds zin, kas pie vainas? Vienkārši jau apnicis, ka ejot caur proxy nerādās čats un ik pēc 3min izmetas reklāmas ar piedāvājumu, spied te, un te, un arī te, un redzēsi pupus! :D
varbūt tas nozīmē to, ka tev ir laiks beidzot ņemt un apskatīt tos pupus? :D
Uz pupiem es skatos katru dienu, tā kā, diez vai tas līdzēs :D
ož pēc banāna vai vismaz pēc banānu suflē..
niiii, nav :D Tur jau tā lieta, ka no citiem kompjiem bez problēmām.
Logična, ka bans (oi, kādus vārdus lietojam), bet par laimi tikai uz adresi, bet ne profilu, laikam kā viesis lamājamies. Pamēģini iztīrīt kukijus ieksh tool--> options..vismaz es tā atbanojos jau kādu 40 reizi( esmu eksperts šajā jautājumā).Vienīgi, ja tev ir statiskā ip, tad gan svaki...
wtf - tencinu. Iztīrīju kūkijus un viss kārtībā! Paldies :)
Kamazs mums ir spečuks šajā lietā.
Savs laiks pavadīts hakojoties ap un iekš hc.lv, un taisnība- proxy serveri nerulē;DPat izmantotas par kukiju tīrīšanu krietni vien drastiskākas metodes.
skabarga - sanjemies un esi pret tiem pupiem kas tev piedaavaa paarpupus !
Viss, pupi mani ir likuši mierā, nu esmu brīva no pārpupiem un, man tas patīk, pat ļoti! Pieturos pie vecām, labām vērtībām - vienu krūšu pāri. :D
( esmu eksperts šajā jautājumā)par šito es gardi pasmējos :D
atceros kā jaunībā ar savu statisko ip-es pāris mēnešus dabūju chatot web un forumu lasīt caur proxy, kas, protams, bija ilgi un gļukaini. un viss dēļ visādiem kramiem un kamaziem. kā teica deņka: pati vainīga, ka laid tādus pie sava kompja. tā kā, skabarga, ne vienmēr ir vainīgs soda saņēmējs, bet visādi deģenerāti un mēri, kas neciena citu cilvēku mantas un ip.
Gribētu oponēt, ka tāda banošana pa labi un pa kreisi samazina tikai potenciālo nākotnes lietotāju skaitu, un ar cieņu tur nav nekāda sakara, ja tev nolaupa mašīnu un notriec cilvēku, tad tā vai tad ir tava vaina?
Nu lūk, atkal ir tas pats un šoreiz kūkiju iztīrīšana neko nemainīja.. Vai nu kādam es te traucēju, vai nu vienkārši neprotu tikt galā ar savu kompi. Āsom.
Varbūt kāds tevi jauc ar vienu cilvēku... :D
Mhm, cilvēku, kurš kādam ir kā saplīsusi keda, kad jāiet pa akmeņainu ceļu 12km.
Aici, interesanta versija...Kam vēl bez tevis ir pieeja tam datoram?
Nevienam, jo dzīvoju viena.
tad tā ir mistika vai personības dubultošanās. Gan jau pati ej un lamājies, vai ar no tevis vai tu zodz netu.
uff, nu kāda lamāšanās, nelamājos es, ja lamātos, tad jau neprasītu kapēc tā, uzreiz būtu skaidrs, ka bans. Un diez vai kāds var nozagt bite netu.
tad nepeitiekami kukiji tīrīti- sēžot direktā uz hc.lv grūti iztirīt visus kukijus...
Man vienai draudzenei arī šitā problēma bija.Ceru ka tagad viņa tika atpakaļ hc.lv - Paldies wtf? ! ;)
Neēdu krekerus pirms piens nav ieliets.
da laabi
da labi..šitas jau vel normāli..iztīri visus kukūz i miers..a man bija tā, ka ar mcx profilu vsp nevarēja ielogoties..tā itkā tāds vsp nepastāvētu..un dari ko gribi, kautvai ari pieri sienā skrien..
aizmirsi paroli moš?
ne tak :D :D :Dparole man gandrīz visur viena :D :D :D un pietiekami vienkārša, lai neizkristu no prāta :D
[ Forums ]
programmi 1s_xrea
Universalqgk
Feederfrx
© 2005-2025, hc.lv, HC.LV.