kāds kas šogad bija kvp nepazīst tādu Kalniņu, kurš strādāja "šašlik" teltī? es nezinu kā viņu atrast, zinu tikai, ka kkāds Kalniņš.paldies :)
es vienu kalniņu no Iļģuciema zinu!
meibī griezies konkrētāk pie kvp orgiem principā viņiem jau būtu jāzin kas notiek viņu teritorijā un kas tur strādā. tik pamato sakarīgi savu domu.
nu jā, diez vai kāds dos viņa kontaktus, ja pateiksi, ka meklē, jo likās cērtams..
a kā tu tā, kampy, izdomāji ar kādu iemeslu meklēju? :D
nu nesaki, ka meklē viņu, lai uzzinātu šašlika recepti? :DDD
pieņemsim, ka man pie viņa ir palikusies viena lieta
principā vari paprovēt aizslāt līz rokabilly, jo tā paikas+šmigas telts bija no rokabilly puses, cik zinu..
KVP, šķiet,vienmēr ir piedzīvojumu pilns! :) vēlaizvien grauž,ka šogad nebiju. ja nav slinkums,apstāsti pāris vārdos kāda vispār šogad bija atmosfēra.veiksmi meklējumos.
Nu jāatzīst, ka pagājušogad kvp man patika daudz labāk, šogad daudz izbojāja laikapstākļi. ku tik mežonīgi auksts var būt.
bet nu neņemot vērā visu to, gribas atpakaļ
it īpaši pie šašlikiem...
pagājušogad arī lija lietus.man no apaviem visas kājas bija zaļas.
Nu nu blūmīzer- pagājušo gad bija daudz drausmīgāki apstākļi!Šogad tikai kādas 4-5 reizes ātri nolija un viss.Auksts arī nebija, vienubrīd pat maikā staigāju!Vajag nedaudz ieķert kafiju un būs taka vajag! ;) + šogad vismaz teltī nebija peļķe no lietus, tas jau daudz par ko liecina...
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, palīdziet atrast , HC.LV.