Nepieciešams jūsu viedoklis saistībā ar HC.LV!

05.09.2006 20:01:55 aizsāka deni2s
8 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
deni2s, 05.09.2006. 20:06:49
Komentāra reitings: 0

Čā, visiem!

Varbūt būsiet pamanījuši, ka galveno sadaļu nosaukumi HC.LV ir zilā krāsā, to apakšsadaļas ir orandžā krāsā un savukārt to apakšsadaļas ir dzeltenā krāsā.

Pastāv iespēja pilnīgi katras sadaļas nosaukumu taisīt citā krāsā. Līdz ar šo iespēju es gribēju zināt jūsu domas, kā loģiskāk iekrāsot sadaļu nosaukumus.

Te pastāv vairāki varianti - piemēram saakumlapu izdalīt atsevišķā krāsā, varbūt arī "tematiskās satura" sadaļas (Mūzika, Kultūra, Dzīvesveids, Sports, Datorspēles, HC.LV) izdalīt savādāk no foruma, čata, un konta sadaļām, kurām ir lielāka interaktivitāte un varbūt mazāka satura vērtība un tas saturs ir par visām tēmām (piemēram, Afiša), nevis par vienu konkrētu.

Varbūt vajag likt bilžu sadaļas vienā krāsā, jaunumu citā, video vēl citā - pēc satura formas?
Vai varbūt, piemēram, visas mūzikas sadaļas apakšsadaļas vienā krāsā?

Īsāk sakot, variantu ir daudz, bet jums jāpalīdz izlemt, kurš būtu loģiskāks. Varbūt ir vērts pārdomāt vai nepielietot arī krāsu toņus - pamatsadaļām tumšākus vai gaišākus, nekā apakšsadaļām.

Īsāk sakot gribēju zināt jūsu viedokli, kā būtu loģiskāk, saprotami un ērti lietotājiem tās sadaļas kautkā nokodēt ar krāsām. Es neprasu nosaukt konkrētu krāsas toni, bet gan pašu loģiku.

Pašreizējo lapas struktūru var aplūkot te: http://www.hc.lv/hclv/riki/karte/

(Varbūt kādam ir kāds ieteikums loģiskākai lapas struktūrai arī)

deni2s, 05.09.2006. 20:16:04

Ja kādu interesē kā varētu apmēram izskatīties tās toņu pārejas: http://www.hc.lv/test/

kapucins, 05.09.2006. 20:16:27

njaa...iespeeju te ir ljoti daudz. Es domaaju, ka chatu un forumu vareetu tumshaakaa toni, ka paareejaas sadaljas.

dzēsts lietotājs, 05.09.2006. 20:54:57

aam,varētu foruma,čata un arī konta sadaļas vairāk nodalīt,krāsu ziņā.
galvenās sadaļas tumšas,apakšsadaļas arvien gaišākas.tā,man liekas,būtu tīri smuki.tikai vajag pareizās krāsas.
vairāk vēlā vakara stundā nenāk prāta nekas

dzēsts lietotājs, 06.09.2006. 06:30:46

Man patīk tumši zili pelēka krāsa. Kā www.alternative.lv Kaut kā tā krāsa vairāk asociējas ar hardcore mūziku.

jānis, 06.09.2006. 06:58:46

Čatu vajag ar baltu logu, citādāk traucēs!! Balts ir vislabāk, par sadaļām gan jāpadomā :/hmmm

deni2s, 06.09.2006. 07:51:52

Atkārtoju tiem, kas tankā!
Es neprasu nosaukt konkrētu krāsas toni, bet gan pašu loģiku.

Un neiet runa par fonu, bet tikai par sadaļu nosaukumiem.

deni2s, 06.09.2006. 07:53:21

tiinis, tā alternative pelēkzilā man atgādina drīzāk kādu sēru kantori, īpaši kopā ar to saturu :D

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties