Vai kāds varētu ieteikt kādu labu un protams nedārgu pirtiņu Rīgā vai tās rajonā, kurā varētu uzņemt aptuveni 30 viesus?Tnx.
struktoriela- harcore pirts.
slavenā ķekavas pirts, bet to es neiesaku. Slikta slava.
tieši ar ko slikta slava?
ar to, ka ķekavā nevis rīgā!
http://www.viss.lv/?p=151153tur rakstīts ka var itkā 20 cilvēkiem, bet esmu pats rīkojis ar 28 cilvēkiem un vietas bija pietikami, jo nejau visi vienā vietā visulaiku atrodas. Viss pārējais tur rakstīts..
mm, šī izskatās neslikta.bet kā ar nokļūšanu no Rīgas, piemēram ar autobusu vai kādu citu sabiedrisko, nav tā ka jāiet ar kājām pec tam nez cik km?
Nu ja, aizmirsu piebilst, ka baigi nomaļa vieta un ar nokļūšanu ir kā ir. Autobusi tur nebrauc, bet ja brauc ar peronīgo transportu tad nav nemaz tik grūti.
Par ķekavas pirti- tur mēdz vietējie atnākt izklaidēties, it kā jau iedod atslēgu, bet vienalga, viņi mēdz iešmaukt, apzagt labākajā gadījumā. Sliktākajā, būs jāuzaicina arī ātrie.
tobi, kapēc pirts vietā uzreiz neiesaki nolekt no tilta vai iziet prievītē pastaigāties pa maskavas forštati un miers?
okee bez šitādām "ekstrām" es tomēr varēšu iztikt!
Vajag apbruņoties un atšaudīties.. :D
Riosauna. Tur visādas ektras ir - dendrārijs ar mākslīgajiem augiem un bez dzīvniekiem, pirts paliktnīši ir ziemā no kalna šļūcamie padirseņi, ir dīvāni ,kuri skaitās ādas ,bet tie ir apvilkti ar, manuprāt,miskastes maisu, bet nu,cenai atbilstoši viss un cilvēkus var uzņemt diezgan daudz. Vairāk kā 30.Pie makdonalda,kas pretī origo.
ja nosargā pirts strongholdu visu nakti maksā pusi maksas, ja tomēr nesanāk, nemaksā neko, un bonusā transports ar sirēnām līdz rīgai par brīvu!
pats galvenais ka pakalpojumu klāstā ietilps arī erotiskais šovs un stripšovs. :D Bet tā neliekas slikti, šitas varbūt pat derēs!
lol, pirmkārt, es jau saku, ka lai uzmanās, ja nu gadījumā kāds cits iesaka un nepabrīdina? un otrkārt, jautāts tika arī par Rīgas rajonu, un Ķekava ir Rīgas rajonā.
ak jel, kad pēdējo reiz apmeklēts šāds pasākums pirts, ak ak. 9 klasē kādā noteikti un tas bija savus 6 varbūt 7 gadus atpakaļ ak jel.
tu nu gan pieaudzis esi! :)
un netīrs!
mm, es īsti nesaprotu, kaapeec nevermind koments ir taa samīnusots.vai arī saj vietai ir slikta slava un slēptas "ekstras" ?
paldies, par labajiem vārdiem :)
lol. pats uzleci uz grābekļa- es jau neko, bet nav jau mirstāmā kaite;DNevermind komentam jūtama negatīva piegarša.
Sarkasms?Nē,patiesībā tā es to nedomāju-tā vieta ir atbilstoša cenai un,ja galvenais ir patusēties ar draugiem ,tad tīri laba iespēja. Tas drīzāk bija humora līmenī.Mana vaina, ka beigās nesaliku miljons smaidiņus? :)
omiku rīkos ''my super sweet 16''.
ieejam -> http://www.southparkstudios.com/season 10, sērija 11. Hell On Earth 2006. Satans super sweet 16 party.
"my super sweet 16", taa kaa mazliet jau nokaveets! deem, nu neesmu es vairs tik jauna, bet ir plānos "my super sweet, sweet 19" :D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Pirtiņa., HC.LV.