aptauja

09.12.2008 12:51:30 aizsāka lietotajsg
4 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
lietotajsg, 09.12.2008. 12:52:09
Komentāra reitings: 1.431

sveicināti ! tad nu tā veicu aptauju un lūdzu jums atbildēt arī tiem kuri ir pret šo pasācienu. skola jāraksta biznesa plāns tad nu aptauja būs par to. vai jēkabpilī ir nepieciešma firma kas veiktu grīdu vaskošanas darbus, ja jā tad cik būtu gatavi maksāt par m2. atbildes rakstat komentāros. P.S. reāla firma netiks veidota un atbildēt varat visi neatkarīgi no jūsu dzīves vietas(lai vairāk aptaujāto)

kampy, 09.12.2008. 13:05:11
Komentāra reitings: 1.637

viennozīmīgi noderīga lieta. es būtu ar mieru maksāt 2 ls/m2 par vaskošanu

deni2s, 09.12.2008. 13:07:09
Komentāra reitings: 3.061

Jēkabpilī pavisam noteikti nepieciešama. Visi parketa grīdu īpašnieki man katru dienu sūdzas, ka nav nevienas normālas firmas, kas ievaskotu, jau 20 gadi nav vaskotas grīdas.

dzēsts lietotājs, 09.12.2008. 13:48:02
Komentāra reitings: 2.832

Ja ir pieprasījums , tad attiecīgi butu ari šāda veida firma vajadzīga :)
es butu pat gatavs 4Ls/m2 maxāt :)

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

BrightyGames is an online platform offering a wide variety of free browser-based games. It features genres like action, puzzle, racing, adventure, and more, providing entertainment for casual gamers of all ages. With simple navigation, new games added frequently, and no downloads required.

RickyFeelt

ienāktreģistrēties