Ēdienreceptes.

11.08.2006 10:17:36 aizsāka dzēsts lietotājs
29 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 11.08.2006. 10:18:05
Komentāra reitings: 0

Varbūt jums ir kkas ekstremāls , ko izveidot(ĒDAMU). nu dalaties dalaties :) !

caps, 11.08.2006. 10:29:56

Saldējums.
1l. saldā krējuma, 200g. cukura, šokolāde vai vienalga kas, ar ko to saldējumu gribi.
4 olas
-----
Sald. kr.,+cukuru saputo. piepi... ieliec klāt šokolādi un samaisi.
Tad no olām atdali baltumu un dzeltenumu. Vispirms dzeltenumu iecilā tajā masā, tad baltumu.
Iepi.. Ieliec saldētavā lai sasalst. kad gatavs, tad ir kruta.

Vēl vari nopirkt balto saldējumu un pielikt k;lāt nešķīstošo merild kafiju, izkausēt un uzliet uz dziļā zupas šķīvja. Afigenna.

Vēl vari paņemt, uztaisīt karsto šokolādi(izkausē šoko. bļodā, piemauc pienu un gatavs), beyt tādu pabiezu un pārliet pāri(vēlams)plombīra saldējumam. Tīri labi.

Un kafija ar saldējumu jau pati par sevi afigenna garšīga.

Kā drošvien noprati man nenormāli garšo saldējums.

snif, 11.08.2006. 12:59:10

http://www.receptes.lv/lat/konditorejas_izstradajumi/keksi/?recipeid=8215 :]

neluuri, 11.08.2006. 13:00:05

sviests+ maize= sviestmaize..:D

dogs, 11.08.2006. 13:07:25

baltmaize + kefiirs + majoneeze = baltmaize ar kefiiru un majoneezi =DDDDD

adellada, 11.08.2006. 13:18:41

dog, o jā. ja nav ko ēst, mirsti no burbuļošanas vēderā. pietam ja tas viss vēl ir atrasts stacijā pusaizēsts, sajūta tāda, ka pats dievs to ir devis. tad divtikgaršīgi ir :D

m2acis, 11.08.2006. 13:27:00

Nepieciešams iegūt savā valdījumā:
1)Kafiju
2)2 Banānus
3)1L Maizes jogurtu
4)Paplāti ar kājām
5)Tīrs dvielis
6)Lielā karote
Recepte:
1)Uzvāram kafiju (stiprumu pieregulējam pēc nepieciešamības).
2)Sagriežam banānus šķēlītēs un ieberam bļodiņā.
2.2)Banāniem uzklājam riktīgu maizes jogurta slāni. Pēc individuāliem ieskatiem var samaisīt putrā vai atstāt tādu pašu (kas ir estētiski nedaudz baudāmāk).
3)Uz paplātes (patiesībā tas ir miniatūrs galdiņš) uzklājam dvieli. Dvielim jābūt tīram, lai nebojā apetīti, un prastam lai nav žēl sacūkot. Pēc tam uzliekam Kafiju ar Banānu bļodiņu.
4)VISU BEIDZOT. PATI SVARĪGĀKĀ SASTĀVDAĻA. Klusi ieejam guļamistabā nobučojam sievu, sakam "Labrīt!" un pasniedzam brokastis gultā =).

p.s. Pēc vajadzības receptei var pievienot arī rūķa cepures, bet tas jau ir cits stāsts ;)

dzēsts lietotājs, 11.08.2006. 13:55:20

Mana iecīenītākā recepte: sagriež kartupeļus, uzmet uz pannas ar eļļu, cep, uzmet sāli vai garšvielas, rauj nost, uzmet tomātu mērci (kečupu).

teeja.., 12.08.2006. 06:32:24

..caps, es uztaisīju saldējumu..!!! āpc, cik ņammīgi! :]]

baba_yaga, 12.08.2006. 15:46:14

jā, uztaisi mājās belasi. būs ekstremāli.

ātri un ērti ir sakult olas un pierīvēt klāt daaaaudz siera [vēlams gan ne krievijas, jo kkā diezgan rūgti], samaisīt un ŠŠŠŠŠŠŠ uz pannas. var cept kā omleti [ar pienu], bet var arī vnk tāpat. APĒST.

un klāt gurinēti marķīši, jā jā :)

dzēsts lietotājs, 13.08.2006. 09:51:11

laba vieta, kur uzdot jautājumu - kādēļ tu ēd/neēd gaļu?

dzēsts lietotājs, 13.08.2006. 10:09:36

gaļa ir garšīga.njamm

dzēsts lietotājs, 13.08.2006. 14:01:07

Gaļa ir no dzīvniekiem. Dzīvnieki ir pūkaini un draudzīgi. Tas ir brutāli viņiem noraut kāju un bāzt savā mutē.

m2acis, 14.08.2006. 06:40:10

Gaļas ēšana ir pieradums no kura grūti atteikties, jo esmu par slinku, lai izpētītu alternatīvas. Varbūt brīvprātīgie vegānu pulciņi, kas jāapmeklē piespiedu kārtā varētu līdzēt?

dogs, 14.08.2006. 12:06:46

Cilveeks ir dziivnieks. Un dziivnieki eed citus dziivniekus.

Vai juus, vegjetaarieshi, esat aizdomaajushies, cik nenormaali lielas platiibas ir izniicinaatas, lai ieriikotu sojas un kvieshu laukus? Cik miljardi dziivnieku katru gadu tiek izniicinaati, uzarot laukus, cik miljardi iet bojaa no pesticiidiem, cik tiek samalti kombainos?

Un galjas eeshana nav pieradums, galjas eeshana ir nepiecieshamiiba.

dzēsts lietotājs, 14.08.2006. 12:16:51

A tu dogs padomaa, cik daudz resursu ir vajadziigs, lai tu no riita eestu savu desmaizi vismaz 5x vairaak nekaa ieriikojot sojas un kvieshu laukus...

dogs, 14.08.2006. 12:41:56

Lai es gadu vareetu katru riitu eest savu desmaizi (neskaitot maizi) ir nepiecieshama viena govs, aptuveni 1 hektaars zemes (un no taa tikai 2/3 "lauksaimnieciibaa izmantojamaa") un cilveeks, kas ar to visu njemas.

Un es nemaz katru riitu needu desmaizi.

dzēsts lietotājs, 14.08.2006. 13:26:29

Buutu interesanti, ja govis eestu cilveekus :D

jānis, 14.08.2006. 13:35:10

Runājot par govīm - iesaku aiziet visiem gaļas cienītājiem uz lopkautuvi, tiešām izglītojoši!!
Es redzēju apmēram šādu skatu - govis dzen iekšā pa tādu ceļu ar margām, kur tālāk ir durkļi, naži kuri iet uz vidu un ārā no sienām tajos govis sadur (tjipa lai nogalinātu) bet reāli tā nenotiek vienmēr!! Tālāk ir grīda jau ar kustīgu pamatu kurš stumj nodurtās + pusdzīvās govis uz vārošos katlu tur sakrīt govis iekšā + tāds kuras vēl ir dzīvas, tālāk ceļš ved uz ceļu ar margām kur beigtās govis tiek sastumtas kāvējiem kuri tālāk atbrīvojas laikam no kājām, galvas, iekšām u.t.t. bet lieta tāda ka no tā verdošā ūdens aŗi skrien ārā tās nenodurtās govis, bet skrien ārā jau bez ādas jo ūdens ir verdošs... sorry ka šo ierakstīju te... bet iesaku dzīvē redzēt šo procesu.

dogs, 14.08.2006. 14:33:30

Piekriitu tam, ka muusdienaas lopkopiiba ir nezheeliiga. Galvenais iemesls tam tomeer ir nevis tas, ka cilveeks eed galju, bet gan tas, ka cilveeku alkatiiba - visu vajag vairaak un leetaak.

PS. No devinjdesmito gadu saakuma liidz otrajai pusei manu vecaaku maajaas laukos pastaaviigi tika tureeta viena govs un ducis vistu, bija veel arii paaris aitas un trushi. Visi shie lopinji tika kopti ar miilestiibu (lai arii senchiem bija jaaceljaas piecos no riita, arii man bija jaasviist siena laukaa un reizeem visa diena jaapavada vagaa raveejot lopbariibas bietes) un neviens no vinjiem neatvadiijaas no dziives augstaakmineetajaa veidaa.

jānis, 14.08.2006. 14:38:16

Dogs ma mājās agrāk bija īdzīgi, bet iepriekš aprakstitais jau notiek lopkautuvēs, bet mums jau abiem mājas nebija masveida lopkautuves!!

dzēsts lietotājs, 14.08.2006. 14:46:42

Hm, es gan esmu kāvis lopiņus laukos uz nebēdu, arī gaļas kombinātā esmu pastrādājis, bet bez gaļas (protams kvalitatīvas) es iztikt nevēlos. Man tā ir nepieciešamība un tas arī viss. :)

dogs, 14.08.2006. 15:47:15

Njaa diemzheel Latvijaa ir ljoti maz informaacijas par biologjisko lauksaimnieciibu, daudziem ienaakumi ir par zemiem, lai shaadus produktus vareetu atljauties, un arii pashas saimnieciibas tiek apspiestas, lielaa meeraa pateicoties ES lauksaimnieciibas politikai. Cik atceros, peedeejaa govs bija arii jaaved uz kautuvi, jo staajaas speekaa likums, kas aizliedz kaut lopinjus "maajas apstaakljos". Bet var teikt ka gotinjai paveicaas, jo kautuvee straadaaja sencim pazinja un viss tika nokaartots "humaani" un ar lielu asinsizlieshanu (detaljaas atljaushos neiedziljinaaties).

Kam es veeljeejos pieveerst uzmaniibu ir fakts, ka neatkariigi no taa, vai tu aizej uz veikalu un nopeerc visleetaako desas lunjkji vai taa vietaa visleetaako batonu, lai shis produkts nonaaktu liidz veikala plauktam, videi ir nodariits vienliidz liels kaiteejums. Un es shaubos vai, laukirbe briidii, kad taa tiek samalta kombainaa, juutas daudz labaak nekaa govis masveida lopkautuvee.

Taa protams ir cilveeka briiva izveele eest vai neeest galju, tomeer pirms meegjinat to uzspiest citiem (ar mani taa ir gadiijies ne vienu reizi vien, taapeec mani uzskati shinii jautaajumaa ir diezgan kareiviigi) varbuut aizdomaajaties par to, kaadaa celjaa tiek ieguuts jebkursh paatikas produkts, kuru juus lietojat uzturaa. Liidz shim vissakariigaakais iemesls vegjetaarismam, ko esmu dzirdeejis, bija "man galja vienkaarshi negarsho".

xdrugx: savaa zinjaa govis eed cilveekus, think about it ;)

dzēsts lietotājs, 14.08.2006. 15:54:30

varētu jau te strīdēties pa nežēlīgajiem slepkavām gaļēdājiem bla bla...,bet varbūt tomēr jāuzdrukā kāda forša recepte? :)

dogs, 14.08.2006. 16:30:19

Umm...

Prieksh tiem, kas ir viseedaaji:
Nepiecieshams ir nedaudz cuukgaljas, cepamas seenes, paaris tomaatu, paaris paprikas, liels siipols, tuch tuch melno piparu, chilli (vislabaak svaigs), karijs un saals (protams var pievienot veel kaudzi citu garshvielu).

Galju sagriezh mazos gabalinjos un sacep uz pannas, pievienojot seenes, smalki sagrieztus siipolus, sagrieztus tomaatus un papriku. Tomaatus veelams ieprieksh blansheet, ja vien juus neveelaties lai peec tam tomaatu mizinjas sakjeraas jums zobos. Kad viss pasaaciens ir nedaudz pacepies (nav ne jausmas cik ilgi, es vienmeer taisu eest uz "chuju"), pievieno garshvielas (ar uzsvaru uz kariju), nogriezh uguni uz minimaalo un sautee, ik pa laikam apmaisot lai nepiedeg. Nu un kad liekas ka ir gatavs, tiesaa tik nost. Ar vaariitiem kartupeljiem - vnk super.

Vislabaak garsho, ja visas izejvielas (atskaitot garshvielas) ir dabuutas teiksim no omes laukos un nav paarpumpeetas ar augshanas hormoniem, pesticiidiem, valzirga geeniem un citiem meesliem. Chilli vari kaut pats izaudzeet uz palodzes podinjaa, tikai taadaa gadiijumaa iesaku riikoties uzmaniigi. Gadiijaas man vienreiz nejaushi peec chilli piparu graiziishanas pieshaut ar roku pie acs, atlikusho dienas dalju staigaaju ar ledus maisinju priekshaa acij.

dzēsts lietotājs, 14.08.2006. 16:36:17

ta jālaiž tik uz laukiem pie omes,lai iedod dārzeņus.izklausās ņammīgi :)

dzēsts lietotājs, 14.08.2006. 17:34:15

es vnk teikšu to , ka tā ir nogalināsana un viss - esmu dzirdējis no krišņam - kamdēl man savu muti ir jāpadar par kapsētu - un tam es piekrītu. ! man pofig tie resursi, bet tās ir dzīvibas, okei laukos nteitki ar kukaiņi izmirst utt. bet arī laukos dzīvo tās pašas govis un ēdot to zāli utt nonāve tos pašus kukeiaņius - nu samzinam to to tot ! :) ! vnk ar vardarbību pie miera nekad nenokļūsi. !

dzēsts lietotājs, 14.08.2006. 21:23:22

Jā, nebūsim brutāli. Es esmu par antifašismu un tas nozīmē arī veģetārismu.

caps, 14.08.2006. 21:30:59

Bet tas saldējums ir toč baudāms! Speciāli atradu to recepti, lai te iedrukātu! :D Sagribējās - uztaisīju(bljin 4l :DD ). Bet ir garšīgi. :))

Reklāma
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties