Vienā nelaimīgā naktī pazaudēju draugus, pazaudēju laimi, pazaudēju laiku, pazaudēju visu to kas man tagad pietrūkstPēc tam pazaudēju māti, tēvs mans aizgājis nebūtībā, visi radi tālu promGremdējos dziļajos interneta tīmekļos, un visus vakarus pavadu ieurbies monitorāPārējais laiks darbāTagad nav vairs nekā, palikusi tikai niecīga eksistence
Atrodi draudzeni.
pfff! internets ir sērga!es vienā nelaimīgā naktī kļuvu par ''ugalovņiku''. kaut kā po, nāks citi sūdi, šitie aizmirsīsies.
pazaudēji laimi?laime nav viena. laime nav lieta kas ir viengabalaina.draugus?tie nav draugi, ko var pazaudēt, vai arī tu esi savārījis pamatīgu ļergu, bet tādā gadijumā tev ir kļūda no kuras mācīties.ģimeni? radus. tas protams ir daudz, bet arī uz savām kājām var nostāvēt.jo ātrāk tu aptversi ka jāsāk reāli dzīvot kaut kas darīt, jo ātrāk būsi uz pekām.un pareizi krams teica "nāks citi sūdi, šitie aizmirsīsies"
>> tie nav draugi, ko var pazaudētDraugus, kas atrodas six feet under tomēr īsti par draugiem nesauksi. Tu nevari zināt, kas čalim gadījies... ;)
man nāk vislaik smiekli..tas ir normāli?
man liekas ka daudziem ir līdzīga sproblēmas,tu vismaz tās nerisini ar alkaholu & stuff kā lielākā daļa.
rxx- čalim nekas nav gadījies...
eksistence pati par sevi ir niecīga pilnīgi visiem. atšķiras tas, ar ko katrs to piepilda, un piepildīšanas process (nevis rezultāts) ir tas, kas var nest laimi. tā ka lielos vilcienos laime ir no tevis paša vien atkarīga, un to nevar pazaudēt - jo tas ir tas ko tu dari, nevis tas, kas tev ir. manuprāt.
f****k emo fīres te sākas
WTF? Emo fīres? Puisim diezgan traki iet,manuprāt,ir iemesls `emoties`. Varbūt nav obligāti jāposto hc.lv forumā,bet tomēr.Pazaudēju labāko draugu,bet pēc ļoti emocionālas vēstules tomēr nokārtoju visas šīzes. Saņemies,un vismaz ar draugiem izrunājies. Draugi-zelts.Turies!
kampy plecs uz kura paraudāt ir pieejams visiem 24 h diennaktī neatkarīgi no vecuma un dzimuma. ps: ja dzīve kaut ko atņem, tā vienlaicīgi iedod kaut ko citu vietā.
ir tāds vecs cietumnieku teiciens - vienmēr var būt arī sliktāk!
da normāli atlaid pa piektdienāma sestdienām-palīdz!P.S. tik aknas nepauzaudēt..pēc tam pie dialīzes aparāta katru dienu trīs h nāksies tusēt!
[ Forums ]
Franziska
programmi 1s_xrea
Universalqgk
© 2005-2025, Pazaudēt dārgāko, HC.LV.