Kāpēc par to vispār ir jādomā?
Lai viņš pūst un liek mierā mani.
Lielisks projekts, kurš iespēju ziņā, manuprāt, ir priekšā dr.lv. Cita lieta, ka tas kaut kā nelietojas... Nu nez, dr.lv pierasts, ieej tur automātiski, apskaties, izej. Līdzīgi kā ar LTV7, tas kanāls arī kaut kā neskatās..
krietni jaukaaka shtelle par smakojoshajiem draugiem.lvpirms uzlabojumiem uz v.2 bija veel sakariigaak...
man patīk.esmu tik tur un šeit ;)/antidraudzīgs :D
nu lūk.,man tas pac.tur ideja ir labāka nekā tiem pašiem draugiem.lvdzīvojos tik iekš ORB.lv un HC.lv :))
Domāju pozitīvi
kaut kādas 7 reizes esmu tur iegājusi...nepievelk!un kakas tādi jo samaksāju par pakalpojumu bet pakalpojumu viņi neizpildīja.
Neko nedomāju, man ir pilnībā vienalga. Tā, lūk. Un pats jautājums mani uzjautrina :)
tev sarežģīta domāšana. :D:D
Nē, manuprāt, tieši TAVA domāšana ir sarežģīta.
:D skaisti. :Des tgd esmu tā sarežģītāpiem. es tgd sēžu un kalbasījoz zem Gorillaz - Clint Eastwoodatceros senos laikus. jauki....
un kādā sakarā tu to tagad piemini?
tādā sakarā ka manī nekas nav sarežģīts, tapat kā gorillaz dziesmās. :D
Tavs komentārs ir tieši par tēmu.. jā..
Uzraksti par šito lielu blogu Orb.lv:) brāļi un māsas... Tā reklāma īstenībā jau sākotnēji mani atbaidīja,bet tā piekrītu rxx.... Nav jau ne vainas- viss labi uztaisīts un pat darbojas, daudz iespēju un tā tālāk, taču lielā mērā daudzko nosaka arī sabiedrība kāda tur nolasās.
Reklāmas kampaņa ar Spēks un Tīrība bija forša, taču, kā izskatās, ne vias izdevusies. Brāļi un māsas - tas ir labs slogans, tautu vienojošs. :)
Man neder.
ORBam nav ne vainas ... nepierastāks toties stilīgāks par dr.lv
Un ts ir tāpēc, ka pie draugu tēla ļoti ilgu laiku neviens netika strādājis, viss aizgāja uz urrā pat ar tiem mūžigajiem erroriem, kad onlainā bija veseli 4000 lietotāji, un nekādo dizainu.ORB šajā tirgū ienāca vēlāk un tad, kad tas jau lielā mērā bija aizsists, tāpēc ORB (aka TVNET) cilvēkiem bija pamatīgi jāstrādā, lai izsistu kaut kādu vietiņu.
Nu b***!!! Tā jau ir kūdīšana. (paši izdomājiet kāda)
tu maz zini šī vārda nozīmi- kūdīšana.? Orb.lv feins saits. man patīk un es pilnībā piekrītu rxx ;)
nedomāju.
Kaut kad nesen manā skolā bija orb.lv veidotājdžeks, stāstīja par orb.lv utt, bet es noslinkoju un neaizgāju.Lai vai kā, orb`ā ielienu reti. It kā vizuāli pievilcīgāks, bet tajā pašā laikā esmu pieradusi pie dr.lv kārtības un tur ir grūti pārorientēties.
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, Ko jūs domājat par ORB.lv , HC.LV.