Uz Tallinu!!

24.04.2006 14:54:18 aizsāka jānis
12 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
jānis, 24.04.2006. 15:03:10
Komentāra reitings: 0

Šis temats būs interesants visiem tiem kuri dosies 13. jūnijā uz konci Tallinā!
Tātad varbūt jau kāds ir izpētijis, kur varētu doties patusēt un vislabāk izpētīt Igauniju, varbūt jau kāds ir bijis kādreiz Tallinas centrā un var ieteikt kaut ko! ;)
Piem. es ofic došos uz Guitar Safari klubu- Led Zeppelin cienītāju klubs, tad iebridīšu studentu atmosfērā klubā Kolumbus Krisostomus, mani atrast ofic varēs arī Spirit Cafe- šo kafejnīcu atzina par labāko kafejnīcu Igaunijā!!
Negods būtu ja arī kāds neaizietu uz skotu krogu Scotlan Yard!!! Iepriekšējā reizē, kad biju Igaunijā tur bija pamatīgs party- super!! :)

dzēsts lietotājs, 24.04.2006. 16:53:03

Metallica..Kas var būt vēl stulbāks par to, ja esi nopircis laimīgo biļeti, un izrādās, ka tev nākošajā dienā ir eksāmens...?

deni2s, 24.04.2006. 17:22:51

Vecpilsēta ir smuka pati par sevi. (Jo atrodas kalnā) Bija arī diezgan smuks franču parks kaut kur ne centrā pie prezidenta vasarnīcas vai kaut kādas pils, bet konkrēti nepateikšu. Varbūt kāds zinošāks var sīkāk pateikt kur un kas? Man ar 12.maijā jābrauc uz Tallinu ekskursijā, bet īsti nezinu, ko tur skatīties.

jānis, 24.04.2006. 17:36:34

Deni tu laikam runā par Kadriorgas parku, kurā atrodas Igaunijas prezidenta rezidence, vairāki nelieli muzeji un kaudze ar brīdinošajām ceļa zīmēm: "Uzmanies! Vāvere". Esmu tur bijis, bet trakās vāveres gan neredzēju!:D
Turpat netālu ir kaut kur pludmale Pirita- jīīihhaa!!!:D
Un var pie reizes apskatīt Nāriņu- iespaidīgu pieminekli, kas uzcelts par piemiņu vienam nogrimušam kuģim.

deni2s, 24.04.2006. 18:37:52

Nāriņu redzēju, bet tā gide tik garlaicīgi stāstīja, ka mēs ar klasi izvēlējāmies labāk aizstaigāt tajā laikā līdz jūrai. Tā ka tā Nāriņa lielu iespaidu neatstāja.

Ir ir tas Kadriorgas parks - būs uz turieni ar jāaizbrauc. Pagājušogad tur smuki izskatījās.

jānis, 25.04.2006. 08:35:11

Jā to vietu ir jāapskata ja esi Igaunija ;)
Vai nevieni citi ieteikumi nav no neviena??:D
Visi tikai brauks skatīties Metallicu??
Žop padalies ko tu esi atradis nīkstot netā!!

dzēsts lietotājs, 25.04.2006. 11:08:03

Man neprasi! Es pat nezinu, kur tāda Igaunija atrodas!

jānis, 25.04.2006. 12:57:25

Malacis! :D

dzēsts lietotājs, 26.04.2006. 12:15:02

lote, mans draugs brauc uz tallinu un vinam ari ir eksamens 13aja. Bet bullet for my valentine speles kaut-kados 7os, 8os, bet metallika speles kautkur 9os. Un eksamens beidzas 2os. Koro4 vini brauc ar auto un nav nekadu problemu.

dzēsts lietotājs, 26.04.2006. 20:05:46

bullet for my valentine --- ????? KO ?????? es esmu atpaluicis .... :( viņi ar tur būs vai kā , es tik dēl viņiem vien varētu aizmaukt he ;) !

dzēsts lietotājs, 26.04.2006. 20:55:14

Nu jā, ar personīgo auto nav problēmu. Jāsaskaņo un ta jau manīs, žēl būtu palaist garām.

dzēsts lietotājs, 27.04.2006. 12:21:12

Ja, bullet for my valentine arii bus ;)

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Ojwdjiowkdeofjeij ifsfhoewdfeifhweui hieojkaskdfwjfghewejif eiwhfufdawdijwehfuihewguih jeifjeweijeruigherug hc.lv

Jeffreycaf

Каркасный дом с утеплением: идеальный выбор для холодных регионов каркасный дом под ключ <a href=spb-karkasnye-doma.ru>spb-karkasnye-doma.ru</a> .

karkasnyy_dom_rbet

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

TedSax

ienāktreģistrēties