pie Jāņa.
vienu zinu - nejau ar tevi :)
katrā ziņā - tiek cepta, un ēsta gaļa :P
Jau otro gadu ārpus Lv robežām šogad Norvēģijā!
man vēl rītdiena tāda neskaidra
šķiet, ka jebkurā vietā tiek cepta un ēsta gaļa! un Aici - VĀCIES!
Vietā, kur netiks cepta gaļa.Jā.
neesmu kādus 6 gadus svinējusi
cepšu sēnes :P
Par to mazāka bēda.... atkarīgs kā eksāmenus nolikšu, ja labi, tad braukšu kaut kur ar draugiem, ja ne... tad piedzeršos mājās! :)
Kopā ar ģimeni un tuvākajiem draugiem, vietai nav nozīmes īsti.
ar draugiem! bet kur vēl nezinu.
jaastraadaa. taadeelj ir doma pa nakti palikt darbaa, klusiibaa un vientuliibaa piedzerties jaanju alu. :)
pēdējos svinēju Pilskalnos.Jeb festa kvp mājvietā! Bija forši.Šogad arī domāju uz turieni!
he he .. parasti nav konkrētas vietas kur svinu.. parasti ir kkads bariņš ar cilvēkiem kas klīst apkārt / pa pagastu/ un un pieslēdzas jebkuram citam bariņam .. ta staa interesanti :DD
Jaa aarpus lv
mājās, pie savējiem, pie lielā ugunskura, kur visi pārdzeras aliņu un iet peldēt Gaujā:)tā tāda ierasta lieta, patiesībā nekur citur savā mūžā vēl Jāņus svinējusi neesmu..
Raimonda Paula koncertā! :D Tāpat kā pirms gada, baigi forši bija! :D
tā kā mājās šogad netieku...kkur Kembridžā, tādi internacionāli jāņi iznāks...mācīšu svešzemjumēlērunājošajiem Latvju parašas :)
Pag. gad. svinējos Zaļenieku zaļumballē, domāju šogad kādā citā zaļumballē, tik nedzert..
haha. nedzert xDjāņi bez alus nav jāņi..!
Jāņi bez Jāņiem, nav Jāņi.:D
tā vien liekas, ka katrs uz Jāņiem nolaupīs kādu Jāni, lai ir īsti Jāņi. vai es kko nesapratu Oo noteikti :Do es pat lielos burtus izmantoju, ōoo
Jāņi paši uzrodās! ... tā kā nav vajadzības laupīt!
bet man bail...ka nepalieku bešā :D
Kad Jāņi izbeigušies, jāņem Līgas.[ne tiešā nozīmē, bet kas nu kuram tuvāks..]:D
es izvēlos Līgu! bet tādu smuku :D
ar margrietiņu vainadziņu.. Jē! :D
man vajag magoņu vainadziņu^^nu tāds offtopic sanāk jau, bet kkas ar Jāņiem un Līgām saistīts ir :Des nemaz nemāku svinēt Jāņus, tik ilgi nav svinētsbet kā tu domā, es varētu dabūt abus- Jāni un Līgu? xDD
Perversā!!! :P :D
nejau es te stāvu plika un zaļa Oo kauna nemaz nav =(man būs pašai sava pagalīte Jāņos, solīji :)
Pagājušo gadu sāku dzert jau dienu iepriekš, visu nakti nodzerstijos. Uz lī-īgo gaļa tika sākta jau cept 9os un 18os es jau atrubijies gulēju :D
Jaunpils Zaļumballē.Ja čomiņš būtu te, tad aiz smiekliem būtu pa zemi :> :D
3dienas ieprieksh noskataties spriidiiti, limuziinu janju naktes kraasaa, maiju un paiju.. ö!!! un CILVEEKBEERNU!!! un tad varbuut kaada jaanjoshanaas sajuuta buus!a varbuut tas ,kas taga notiek ir tikai liimenis laikam liidzi.pirkt&paardot
īstenībā jā.vienmēr jau daud maz tradīcijas ievērojam..vainagu pīšana, pasēdēšana ģimenes lokā, siers, alus protams, un pēc tam, kad sāk tumšs palikt, tad visi pie ugunskura, pie Gaujas utt.gaidam gaismiņu(saullēktu).vēl kkādi Jāņu ticējumi uc.tā pie mums bijis vienmēr.un nav slikti;Dneesmu nevienā koncī vai Jāņu pasākumā bijusi, citā pilsētā, un nemaz ar nevelk;)
respekt
jaa es arii tieshi taapat domaaju....ugunskuri, alutinjsh, sierinjsh, saulleekts.. lai ir iisti jaanji nevis plika nodzershanaas! Tas ir daudz forshaak :)arii par filmaam piekriitu-tas dod to sajuutu..agony- priekamaajaa!
es jau tik prasīju vai varētu dabūt, nevis kur :)
Jāņi jāsvin ugunskurā..
karsti tur
Besī, ka Jāņi ir kļuvusi par kaut kādu nacionālo aizliešanās dienu.
piekrītu capam, šajās dienās baili iziet uz ielas, vai aiziet uz veikalu, jo visur visādi pamatīgi iereibuši cilvēki un pārsvarā arī naidīgi noskaņoti, nesaku, ka pats neiedzeršu jāņos, bet nu nejau , lai kļūtu par traucēkli sabiedrībai.
Tikai Jāņos? Aizej pie Depo trešdien, ceturdtien un piektdien - tas pats :D
izskatās, ka drīz vajadzēs atsākt šito- dzer, brauc, pievienojies.., bet tas jau uz katra paša saidsapziņas- cik, ko, kā, ar ko, kad utt! un nejau visi ir tādi, kas neatcerās kā nokļuvuši mājās un nejau visi ir tādi, kas jāņos ēd tikai sieru. :)
Depo ir mūžīgie Jāņi!
katra nedēļa kā jāņi. zb :D
gribu mārtiņfestā! :DD
aici, kopš kura laika tu runā par iereibušiem, traucējošiem cilvēkiem, ja pats tāds esi? :Dmelu kule.
man par jāņiem 2 plāni.1) tērvetes rajonā pūteļu karjerās ar teltīm un daudz, daudz cilvēkiem.2) dobelē ar pašiem tuvākajiem draugiem pie liela ugunskura ar lielām pagalēm un lieliem alus kausiem. :D3) mājās (NAV PLĀNOTS) . :)
Hmmmmm.... Vēl nav skaidri zināms :)
pie sevis. [un pagaidaam ar 1 jaani]
pagājuša gada tēma 07 gads o :)skatos lasu ko anna dariis :D tad tik gadu ieraudziju..šodgad pie jāna TERVETE +ALIŅŠ!
jo dziļākos laukos,jo labāk. mhmh..alus..mhmhm
..ļoti gribas tādus tradīcijām bagātus Jāņus ar dziesmām un vainadziņiem, no rīta liktām meijām.. bet sabiedrībā valda uzskats, ka tā vnk kārtējā nodzeršanās - tikai ar nosuakumu - Jāņi, šogad centīšos draugiem pierādīt, ka tā nebūt nav!
Darzā ar gimeni, sieru, kvasu, pīrāgiem, un Ligo dziesmām.
Braukšu pie brāļa uz Londonu un pie reizes Radiohead konci, bet mani diez ar vainagu laidīs pāri robežai? un kā ar paštaisīto sieru? negribas problēmas, bet būtu forši kaut ko pa riktīgi latvisko aizvest uz turieni.
pagaišgad svinēju pie Jāņa, šogad mācīšu savai franču ģimenei Jāņus svinēt ar vainagiem, ugunskuru un franču alu.
domājams ka rūķim jārēķinās ar vēlvienu jāni :Di'm coming .
80 %, ka netālu no grobiņas. endo, ja tu ar kāru- es pirmā jau piesakos līdzā :)ps: nesmēķēju, alko nelietoju, mašīnās nedrupinu un iztieku bez zaļajām pieturām.
Principialu apsverumu del nesvinu JEBKADUS sabiedriba pienjemtus, reglamentetus svetkus kada konkreta datuma.Turklat seno gadskartu svineshanas "bums" atkal un atkal uzdzen smieklus. Tas tachu kaut kads arprats, shis jautajums,kur svinet Janjus vai Jauno gadu kluvis par tik fundamentali svarigu! ( laikam ka pirms tukstosh gadiem) bet aizdomajieties, ta tachu vienkarshi kaut kada nakts, un neviens neliedz to svinet kada cita laika
n, tak atstāj cilvēkiem vismaz svētkus. kādu konkrētu datumu, kad visa latvija var vienoties kopējā līgo dziesmā. (gribu redzēt kā tu svinēsi gada īsāko nakti oktobrī) turklāt, šie ir visdemokrātiskākie svētki, kur negrauzj ģimenes, paara, vai māmiņu trūkums, kā tas ir daudzos, piemēram, zms, valentīna dienā un māmiņu dienā. Gribu redzēt kā tu pati nosēdēsi mājās pie TV. NETICU! cits jautājums- par to, ka līgo vakarā parasti visi paarmērīgi lieto alkoholu, bet ir vasara- var iet tur, kur patīk un kur vēlami cilvēki apkārt un netraucē ne sniegs ne aukstums. līgo ir vienīgie svētki, ko es atbalstu un, kas man tiešām patīk, tāpēc IR svarīgi kur un ar ko!
man nepatīk šitie svētki man vispār nepatīk svētki . pagāšgad īpaši nesvinēju jāņus . un šis būs jau 3ais gads kad jāņošu bez alko un tā tam būs būt .katrs var izvēlēties ko darīt kā darīt un cik daudz darīt ./gde janka tam (ņi) pjanka ! nedaudz piekrītu n
Jāņus svinu te ----- > Dark Ligo version 7.1 - 23.un24.juunijaa Zaļā pūķa smēdē jebšu iekš Green dragon forge (G.D.F.) - labāko multireliģiozo festivalu dark ligo garā ieturēta tematiskā piebliešanās, uguns skulptūras, pirotehnika + pashtaisiita pirotehnika, smeedes jumts, vairaaki ugunskuri, dedzināšana un meerena alkonautika... muuzika nedziivaa, iespeejams ugunshovs un citi paarsteigumi Organizee "Green Dragon Forge entertainment" un S/O "Ebreju vasaras nometne"pats Džā solīja ka būšot visu pasakuma laiku uz vietas metru virs manīm kreisaja pusē un blesīšot uz nebēdu visus ciemiņus.Līdzi jaņem gaļa, alus un kāds stipraks malks... der arī raķetes, kajinieku mīnas un prettanku granatmneteji... ja gribes gulēt tad ieteicama arī telc...
iespējams atgriežoties no sarkasma, būs riebums pret dzeršanu, un būs kārtējais straight edge dzeršanas svētkos. arī līdz fono jāatkopjas.
Ar draugiem Saulkrastos!:))
šizatron, laiks iet pensijā....
zinu, zinu. tikai tie kretīni saka, ka 5 gadu laikā nepietiekami nodokļus samaksājis, lai varētu iet pelnītā atpūtā.
en jau par to- par dzeršanas pagurumu!
draudzenes laukos ap lielo ugunskuru.tad ciema zaļumballē aidā
Lai kā arī gribētos uz Grobiņu, būšu Lielvārdes zaļumballē :DCerams kāds (passenger) atbrauks ciemos (būs alus un gaļa)
Es varbūt varētu atbraukt ciemos. 24. tāpat uz Jēkabpili jākust.
ew a kas jeekabpilii??es ar no jeecha:)
Pie Jāņa Sausnējā(~15km no Ērgļiem). Solās būt interesanti.
turpat kur pagājšgad! ruuķi čau ;D
bremze pamiņala bratvu na pi....putjkāpostiem...
Sadzeršos alu un iešu papardes zieda meklējumos :D
jēkabpils. vieta, kur jāņus laikam negribu svinēt. :D
Savos laukos ar draugiem būs iešana pirtī un naktī tāda kārtīga lauku zaļumballe!:)
Apšuciemā - būs viss kā kārtīgos Jāņos pienākas pārtikas ziņā. Nezinu gan pa zinģēm.
Ar savu tēvu, iespējams, ka Saulkrastos, vai kādā pirtīi..
vienatnē ar nākamās dienas darba grafiku bez iespējas nobastot.
Grobiņā pie Madaras un Ulda! Dzeršu mate tēju un/vai bezalkoholisko alu un ēdīšu Jāņu sieru.
tur,kur liela ballēšana..tā kā pagājšgad Raiskumā!
Pie jūras ar pieciem labākajiem draugiem :)
nesvinēju. ;)
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, a kur Jāņus svinat?? ... , HC.LV.