?
ES ESMU SHPIELMASTER! karalis! JŪS VISI ESAT MANI PADOTIE!!!
neē....pilnīgi un galīgi nee....nav interesanti....!
nav,nav :)
nee es esmu superkralis!un juus esat mani padotie!ne nee kubix nerada atkariibu!mulkjiibas!
Es atmetu XD yo. vēl vieglāk kā smēķēšanu :Dun te divi jaukumi toč jūdzas :D kingi, bļe.
es ar , es ar/
Ik pa laikam toč gribas uzspēlēt :D
es nejuudzos bet uzturu liidzsvaru starp capsu un kubixu....vinsj gan ir kjerts profesors-ne jau man paraadas tie kosmiskie rezultaati...
Haha, 147 gan nav kosmisks rezultāts, vaine? :O :D Manējais ir tikai biš labāks par tavu. :D
HAHA NE ILGI!veel tu redzeesi rokiju!a kur ta tavi kosmiskie rezultaati palika?m?
man ir bijis tikai viens kosmorez. - 566 un par to jau viss ir noskaidrots 346874567 reizes ;).
ej nost.bet vnk nevar neuzpēlēt, un ka iesāc-taa nevar beikt.. :D
aa ja kas killswitch engage klipaa last serenade ir sarkanais kubix!!! RIKTIIGI!
he he...protams...taws kubix...
es to bejeweled vai kā tur paspēlēju, vot tas riktīgi paņem
baac kubix never dais!jesjesjes!
man bieži ir garlaicīgi informātikas stundās - tad atī spēlēju!:Dbet nu tizlāku spēli neesmu redzējusi:DD
*arī
kursh grib kubixa ''vineet'' naudu griezjas pie manis....
'pie tevis? un vinnēt? haaa haa
lai kaads vineetu kaadam ir jaazaudee....neraadiis ar pirkstiem bet....
jūs esat slimi! :D
vot jā,čomiņ :DD
vismaz mees skaabi needam....
bet varbūt vajadzētu?
domaa?kubix bik nekaitiigaaks tomeer..deelj kubixa neviens nav meties pa logu aaraa,nogalinaajis laupiijis,izvarojis..tomeer nekad nesaki nekad...
daļēji kubix gandē manus nervus.pārāk nopietni laikam to uztveru :D a man patīk tā sajūta,ka uz naud :D
Tu esi atkarīga no azartspēlēm :D
neviens nespeeletu azartspeeles uz kaamjiem....adrenaaliins...
ja jūs mani beidzot neapgaismosiet saistībā ar to alfrēdu rubiku, ta es zvanu uz tvaika ielu :D
nu ka ir 5 machi speelee paraleeli kam labaks rezultaats savaac pikji kas te ko nesaprast???
ņjā, skābe un meskalīns jums topā :D
kubix-ir vienīgā mana azartspēle.(pareiz-vaig tik sākt..)
še rijat, ka jums tā vajag!! :D ---> http://foto.inbox.lv/rastakrams/19-05-2006/kubix.jpg
kram visu sarkanu var dabuut????es pasuutu triis taadus ja ir sarkani!
nokrāso ar guaša krāsām
lietuu nevar speelet ja ar goshaam kraaso!
uzklāj pa virsu laku
nu gan problēmas jums =D
eu kubix tag ar skaņu? :Dveel lielāx priex uzspeleet :D :)
kaadu skanju????????wtf??skaabi eed???
kubix dzīvs..
miits vai realitaate?
KUBIX NEVER DĀJ.=Dvot.
O kubik rubiitaaji riktiigi rubii Fishku : )
nu uz aatra datora personiskais rekords uz 76 s laikam bija...
nē jūs toč esat slimi! tik kaitinoša spēle, taisni gribās peli triekt pret monitoru!!!!
tas tapeec, ka tev vaaji rezultaati!
vāji rezultāti, jo pāris sekunžu laikā pele lido pa monitoru.
koncentrējies,turies pei malām, bet ne paarāk(lai neiesistos sienaa) stipri,seko trajektorijai..lielā ātrumā viņi grupējas un ir vieglāk izvairīties, trešaja paatrinājumā vajag uzreiz nolīst maliņaā, jo traektorijas mainja ir paarāk ātra.
man nervi čupā, nevaru es šitādas spēlītes paspēlēt.
nu man ar- pie 50 sečām saaku drebēt un sirds nenormāli dauzīties...pēc tam tīri reflektoriski darbojos, ilgi paiet kamēr normalizējās elpošana...
slimie :D
īstā ierunājās xD
man nav atkarība tikai dazjreiz patīk uzspēlēt!
stone temple pilots vokālists vienā intervijā ar teica - ''jā, patīk man šat tad, laiku pa laikam geraču vēnās padurstīt''.
es neesu stone temple pilots un geračs nav kubiximuss!
tas ir vel trakāk kā geračš, tu pat divas minūtes nevari izdzīvot, jo tu neesi ASV iznīcinātāju pilots.
nu un cik tad pilots krams iztur?
klīst leģendas, ka ASV iznīcinātāju piloti pat divas minūtes var izdzīvot.
[ Forums ]
programmi 1s_xrea
Universalqgk
Feederfrx
© 2005-2025, kubix-atkarība?, HC.LV.