Varbūt kāds zin kādu interesantu datorprogrammu ar kuras palīdzibu es varētu ātri vien daudz bidles vienā rāvienā no tā leilā formāta pārveidot par mazāku? Ar cieņu Jūsu Aivars :D
Es izmantoju šo:http://www.fookes.com/ezthumbs/?Easy%20Thumbnails=2800
.tu domaa wisas bildes paartaisiit mazaakaa formaataa.?.=]..nu ja pareizi saprotu tad war izmantot arhiweeshanas programmu..bet ja domaa, katru bldi sataisiit mazaakaa formaataa, tad war izmantot..Corel Paint Shop Pro Photo XI..Photo Shop 10 versiju, wai jaunaaku..Corel SnapFire..utt..=].
pokemons, jpg bildes arhivējot mazāk neaizņem, jo jpg formāts pats par sevi ir kompresēts (līdzīgi kā mp3)
paldies - paskatīšos :) ! jo ar print screen apnika :DD ahahah!
.deni2s..cik tu esi gudrs.=]..taa tik turpinaat.=]..warbuut kaut ko iemaaciishos.=]..paldies.
.bet pag, ja man kompii, bija wienaa mapee aptuweni kaut kur 600 bildes un kad es winjas saarhiweeju winjas aiznjeema triis reizes mazaak wietas.=]..kaa to tad izskaidrot.=]..winjas wisas bija jpg formaata.=].
nu bet tu saarhive un izveidojas viens rar. fialiņš? :D tas jau nekam neder. man vnk vienu bildi kura, piemeram, aizņem 3 MB parveidot lai viņa iazņem daudz mazāk vietas. tā ērti un jauki. :)
.aaaaaaa.=]..nu tad es atwainojos.=]..druscinj paarpratu.=]..blush.=].
deni2s liels paldies - baigi palīdzēj. :)
.hvz, bet bildes peec izmeera samazinaashanas tgd neizskataas ar sliktaaku kwalitaati.?.=]..ja nee, tad es laadeeshu nost.=]. sho progu.=].
npk. jebkurā laikā.
Irfanviewvarot visas vienā rāvienā pārtaisīt.man pašai irfans ir kopš neiet Adobe, bet visas samazināt neesmu mēģinajusi :>
viss ir baigi ČOKĀLI :) !
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, Digitāl kamer, HC.LV.